Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde bu şekilde işte her şey normal ancak olmuyor. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sebebi bilinmeyen kısırlık yani, bu ay olursam tekrar klomen başlayıp yine iğne olucam ve sonra akışına birakicam
Benimde bu şekilde işte her şey normal ancak olmuyor. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sebebi bilinmeyen kısırlık yani, bu ay olursam tekrar klomen başlayıp yine iğne olucam ve sonra akışına birakicam
Evet hep okuyorum ne zaman vazgecsek oldu diyorlar. Bende kendime çok güveniyordum düzenli adet görüyorum her şey yolunda hemen olur diyordum evlendigim ilk senelerde yapmadım şimdi çok pişmanım keşke ilk senelerde yapsaydım diyorum
Öyle düşünme hepsi nasip hep iyi düşün iyi şeyler dua niyetine geçer kabul olur inşallah sabır değil evlat diliyorum sizlere çok şey okudum izledim inşallah güzel haberler alacağız, benimde adetlerim düzenliydi hep 30 gündü çocuk deneyince 28 günde bire düştü anlamadım duygylar hormonları etkiledi galiba
Öyle düşünme hepsi nasip hep iyi düşün iyi şeyler dua niyetine geçer kabul olur inşallah sabır değil evlat diliyorum sizlere çok şey okudum izledim inşallah güzel haberler alacağız, benimde adetlerim düzenliydi hep 30 gündü çocuk deneyince 28 günde bire düştü anlamadım duygylar hormonları etkiledi galiba