- 23 Şubat 2025
- 151
- 18
- 13
- Konu Sahibi laylayloomm
Amh baktirdiniz mi yumurtalariniz az olabilir ama kalitesi önemliDüzenli 2 3 hatta bazen 1 buçuk gün falan en son iğne ve ilaçlardan sonra 1 bucuk gün oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh baktirdiniz mi yumurtalariniz az olabilir ama kalitesi önemliDüzenli 2 3 hatta bazen 1 buçuk gün falan en son iğne ve ilaçlardan sonra 1 bucuk gün oldum
2.88Amh baktirdiniz mi yumurtalariniz az olabilir ama kalitesi önemli
Bence gayet iyi
Doktorunuz daha iyi bilir tabi benimde 2.41 di
Oda iyi dedi benim merak ettiğim ve şu birde peki nedenDoktorunuz daha iyi bilir tabi benimde 2.41 di
Anlayamadım demek istediginiziOda iyi dedi benim merak ettiğim ve şu birde peki neden
Değer normal neden gebe kalamıyorum acabaAnlayamadım demek istediginizi
Benimde bu şekilde işte her şey normal ancak olmuyor. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sebebi bilinmeyen kısırlık yani, bu ay olursam tekrar klomen başlayıp yine iğne olucam ve sonra akışına birakicamDeğer normal neden gebe kalamıyorum acaba
Hayırlısı olsun ya inşallahBenimde bu şekilde işte her şey normal ancak olmuyor. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sebebi bilinmeyen kısırlık yani, bu ay olursam tekrar klomen başlayıp yine iğne olucam ve sonra akışına birakicam
Öyle düşünme hepsi nasip hep iyi düşün iyi şeyler dua niyetine geçer kabul olur inşallah sabır değil evlat diliyorum sizlereEvet hep okuyorum ne zaman vazgecsek oldu diyorlar. Bende kendime çok güveniyordum düzenli adet görüyorum her şey yolunda hemen olur diyordum evlendigim ilk senelerde yapmadım şimdi çok pişmanım keşke ilk senelerde yapsaydım diyorum
Olabilir stres her şeyin başı zaten. Düşünmemek lazım çok fazla aslında ama elimizde degil inşallah hayırlısı olurÖyle düşünme hepsi nasip hep iyi düşün iyi şeyler dua niyetine geçer kabul olur inşallah sabır değil evlat diliyorum sizlereçok şey okudum izledim inşallah güzel haberler alacağız, benimde adetlerim düzenliydi hep 30 gündü çocuk deneyince 28 günde bire düştü anlamadım duygylar hormonları etkiledi galiba
İnşallah kuşummOlabilir stres her şeyin başı zaten. Düşünmemek lazım çok fazla aslında ama elimizde degil inşallah hayırlısı olur![]()