- 19 Kasım 2016
- 4.957
- 3.973
- 133
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
Ya ilk gebeliğimde uzanıp bi şekilde alttan muane oldum çatala cıkamam ben yaaCanım ben çatala çıkıyorum her gittiğimde yumurta boyutu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ilk gebeliğimde uzanıp bi şekilde alttan muane oldum çatala cıkamam ben yaaCanım ben çatala çıkıyorum her gittiğimde yumurta boyutu için
Amin hayırlısıyla hepimiz alalım ben iğneden 3 gün sonra denedim iki çizgide koyuydu. Birde dün yaptım yani 6.günümde yaptım biraz silikleşmişti birde perşembe günü yani 11. Günümde yapıyım diyorum. İnsan iğnenin etkisi olduğunu bile bile orda pozitifi görünce bile mutlu oluyor. Umarım hepimizin ki gerçek pozitife döner sen kontrol etmeye başladın mı?Ben de senden 2 gün sonra vurulmuşum iğneyi inşallah hepimiz güzel haberler alırız. 12. Günde test yapılırsa doğru sonucu vereceğini söylüyorlar. Tabi kan testi çok daha doğru sonuç verir evdeki testlere göre. Sen evde test yaparak iğne etkisinin geçip geçmediğini kontrol etmiş miydin?
Rahimin üstüne sürüp üstünüde pamukla kapatıp sıcak tutmuş. Bir gün yapıp bir gün yapmamıştı ama yine internetten bir araştırın. Umarım sizede şifalı gelirHint yagını nasıl kullanıyor bende pcosum da
Oda pcosdu adeti düzensizdi aniden oluyor yada hiç olmuyordu internetten araştırdık bir çok site hint yağını yazmıştı 2 hafta kadar hint yağı kullandı sonra doktora gitti ve kistleri yoktu. Doktora danışmadan kullandı ama çocuk falan düşünüyorsanız siz bir danışın veya araştırınHint yagını nasıl kullanıyor bende pcosum da
Bende aynışeyi hissediyorumAçıkcası ben çok ümitli değilim kendimden yani bı ay hamile olmayacak gibi hissediyorum kendimi
Bende cumartesi akşamı evde bi strip testle denedim silik çizgi vardı, dün öğlen erken gebelik testiyle denedim yine silik çizgi vardı. Yarın veya perşembe yine aynı marka testle denemeyi düşünüyorum. Evet iğne etkisi bile olsa bi hoşuma gitti çift çizgiyi görmek en azından iğne etkisinin geçtiğini görürsem sonrasında ona göre beklerimAmin hayırlısıyla hepimiz alalım ben iğneden 3 gün sonra denedim iki çizgide koyuydu. Birde dün yaptım yani 6.günümde yaptım biraz silikleşmişti birde perşembe günü yani 11. Günümde yapıyım diyorum. İnsan iğnenin etkisi olduğunu bile bile orda pozitifi görünce bile mutlu oluyor. Umarım hepimizin ki gerçek pozitife döner sen kontrol etmeye başladın mı?
Ben cesaret edip de yapamadım çünkü çift çizgi çıkıcak yaparsam daha sonra negatif olduğunu da ögrenirsem çok üzülüyorum ben beni çok etkiliyor o, yüzden 14 olmasını bekleyeceğimBende cumartesi akşamı evde bi strip testle denedim silik çizgi vardı, dün öğlen erken gebelik testiyle denedim yine silik çizgi vardı. Yarın veya perşembe yine aynı marka testle denemeyi düşünüyorum. Evet iğne etkisi bile olsa bi hoşuma gitti çift çizgiyi görmek en azından iğne etkisinin geçtiğini görürsem sonrasında ona göre beklerim
Merhaba bende 6 ocak pazartesı 10.30 da iğne oldum dün bir test yaptım silik çizgi çıktı bugunde yapmayı dusunuyorum elimde 4 test var bakalım sonuc ne olacakBende 6 ocakta iğnemi vurundum bugün iğneden sonraki 7.günüm son 2 gündür kasık ağrılarım ve kasık batması ve bel ağrısı başladı. Yüksek ihtimal iğnenin etkisiyle olsa gerek mide bulantısı ve iştah artması var. heyecanla bekliyorum bende 1 yıldır deniyoruz bu ay iğne vurundum umarım 2025 bize güzel haberler getirir hepimize hayırlı evlatlar nasip eder birde kaç gün sonra çıkar sizce testte
bugün iğneden sonraki 6. Günüm canım beklemedeyim önümüzdeki hafta içerisinde netleşmiş olur sanırım hepimizin gönlünce olsunKızlar selam son durumunuz ne oldu umarım gebesinizdir bende bu ay femera kullandım bugün catlatma iğnemi oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Benim daha ilk günüm yarını değerlendiricem nasipse ama cok heycanlıyım günler nasıl geçicek bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerini ver bize umut olsunbugün iğneden sonraki 6. Günüm canım beklemedeyim önümüzdeki hafta içerisinde netleşmiş olur sanırım hepimizin gönlünce olsun
Zaman geçme kısmı gerçekten biraz zor, oyalanacak bişeylerle uğraşıyorum dışarı çıkıp eşimle vakit falan geçiriyoruz. Yoksa beklemek zor, umarım güzel sonucu alırız da vermesi nasip olurBenim daha ilk günüm yarını değerlendiricem nasipse ama cok heycanlıyım günler nasıl geçicek bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerini ver bize umut olsun
Amin inşallah iğne sonrası tavsiyeleriniz varmı şunu ye bunu yeme gibi olabildiğince sağlıklı beslenmeye calışıyorum şuan .Zaman geçme kısmı gerçekten biraz zor, oyalanacak bişeylerle uğraşıyorum dışarı çıkıp eşimle vakit falan geçiriyoruz. Yoksa beklemek zor, umarım güzel sonucu alırız da vermesi nasip olur