Merhabalar öncelikle
geleceğin güzel anne adayları . Yeni katılıyorum kısacası bende bi anlatayım istedim sizlere
2 senelik evliyim korunmaksızın hiç gebelik yaşamadım sonra eşimle özel bir kliniğe gittik gititigimiz doktoru benim kız kardeşim hemşire onun hastanesinde doğum yaptıran bir hoca ve o doktor 3 ay içinde hamile kalacaksın Allah’ın izniyle diyorsa kadınlar gerçekten o ay içinde gebe kalıyorlarmış . Kardeşim abla sen bu doktora mutlaka görün çok iyi doktor dediği icin gittim göründüm . Bana yumurta tembelliği var dedi ve klomen yazdı . Günde iki defa olmak üzere sabah akşam 5 gün kullandım . Sonrası regli olunca gel dedi üçüncü günü gittim . İki yumurtam catlamıs büyümüş güzel dedi hemen ovitrelle yazdı bunu hemen bul en geç yarın sabaha kadar vurun dedi şansıma zor bulunan bir şırınga imiş eczane de buldum aldım aynı gün vuruldum bugün 13. Günüm iğnenin . Acayip kabızlık yaptı ve kasık ağrısı yapıyor sanki bir dünya somon ekmek yemis gibi şişlik var tabi bu süreçte hormon testi ve eşimden de sperm testi istenildi her ikisi de temiz çıktı sorun yok sadece yumurta tembelliği olduğu için döllenme olmuyormuş bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için