Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber bekliyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah etkılerını gorursun canımBana doktor bırde estrofem verdı bu ay rahımde ıncelık varmıs duydunuzmu bunu
Duymustum evet gebelil olisabilmesi icin kalinlasmasi gerekiyormus. Hem regl zamanlarinda hem de gebeligebhazirlanirken kalinlasirms

Aminnn

Evet canım ilk deneyimiminşallah güzel haber alırım doktorum bu ayıda katarsak 3 ay içinde inşallah güzel haber alacağız dedi
Insallah benım doktorum bısey demedı elımızden gelenı yapıyoruz ama gerısı Allaha kalmıs dedı senın doktorun nasıl boyle net konusabıldıkı tup bebekde bıle yüzde yüz bi olma payı yok ama tabı ınsallah hepımız hayırlı sonuc alır mucızelerımıze kavusuruz

inşallah güzel bir haber verirsinsüreci paylaşırmısın
Şöyleki ılacı kullandım gıttım ıkı kez kontrole doktorum ıstedıgım boyuta geldı dedı 21-22 bıseyler dedı ama net bısey demedı bana catlatma ıgnemı vuruldum ıste he bıde rahımde ıncelıkvar dedı bı hap verdı kalınlassın dıye onu kullanıyorum bıde ılk gunler cok karnım ve goguslerımın ucları agrıdı sonra belım uc gun agrıdı uyuyamıyordum bıle o derece sonra bel agrım hafıfledı sukur sımdı arada karnım agrıyo ve goguslerımın tamamı agrıyo dokunamıyorum ınsallah hamıleyımdır ondandır bu belırtıler

Vallaha bilmiyorum canım

Hadi inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…