Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber bekliyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu benim 4 gundur uyguladıgım ovulasyon testı sırasıyla catlatma olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_20190711_004109.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 29
Olmus gıbı canım ıkısı aynı koyulukda olması gerekıyor dıyolar genellıkle ama ben denedım bı kez tam olmadı bıdaha yapmadım
Anladım canım ama salı ilişki oldu carsamba olmadı salı uzayan akıntı geldı o gun ılıskı oldu carsamba yanı en son testı yaptıgım gun ilişkı olmadı bugun persembe de ilişki olacak dogru zaman mı

Valla dedım ya bılemıyorum ama soyle spermler uc gun yasıyormus ya olacagı varsa olur bence

Valla dedım ya bılemıyorum ama soyle spermler uc gun yasıyormus ya olacagı varsa olur bence
Aynen canım haklısın kürtajdan sonra cok evhamlı bir insan oldum evhamlıydım zaten daha da evhamlı oldum

Aynen canım haklısın kürtajdan sonra cok evhamlı bir insan oldum evhamlıydım zaten daha da evhamlı oldum
Hepımız öyleyız canım bebek ozlemıyle olmayacakmı korkusuyla stresden kemdımızı öldürdük bak bu saatte bıle stresden uyuyamıyoruz

Kızlar merhaba bunu iğnemin 12 günü gece yaptım yarım saat olmadan belirdi silik çizgi sizce umutlanmalımıyım

Görebiliyormusunuz

Eklentiler

• AA164D3B-DC07-4BD6-A956-CED68251BD43.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 30
Canm kesin sonucu ne merak ettim benimde bu gün iğneden sonraki 14 günüm test yapmaya korkuyorum
Canım ınsallah hamılesındır test yap ben hamıleydım evet ama degerım dusmeye basladı kımyasal gebelık dedı doktorum uc dort gun sonrada kanamam basladı gıttı kanamayla

Canım hamilemisin sonuç alanlar yazın lütfen ben de iğnemin 9. Günündeyim beklıyorum inşallah hayırlı haberlerle geliriz

13 temmuzda da ben vuruldum kizlar 4 gün sonra pıhtı şeklinde kahverengi lekelenme oldu bir gün arayla pembe şeklinde geldi iğneden 13 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı 1 ağustosta adet olmam lazım test olumsuz olsa da bekliyorum sizde iğneden sonra kanama yada lekelenme oldu mu belirtileriniz neydi

Bende 9temmuzda vuruldum çatlatma iğnesini sabırsızlıkla bekliyorum umarım hamişizdir
Sende belirti oldu mu iğneden sonra bende dördüncü gün lekelenme oldu iğneden 13 gün sonra dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgi çıktı 1 ağustosta adet olmam lazım bekliyorum yine bir umut

Merhaba kızlar ben de pazartesi günü vuruldum. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka be akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadı sizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?

Geç döllenme diye bir şey var canım sen günlerini değerlendir yine de belli olmaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…