- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yaylagulu5228
-
Cuma kan testı yapıcam sen?Tamam canim ne zaman yapıcaksın test
Olmus gıbı canım ıkısı aynı koyulukda olması gerekıyor dıyolar genellıkle ama ben denedım bı kez tam olmadı bıdaha yapmadımKızlar bu benim 4 gundur uyguladıgım ovulasyon testı sırasıyla catlatma olmuş mudur
Anladım canım ama salı ilişki oldu carsamba olmadı salı uzayan akıntı geldı o gun ılıskı oldu carsamba yanı en son testı yaptıgım gun ilişkı olmadı bugun persembe de ilişki olacak dogru zaman mıOlmus gıbı canım ıkısı aynı koyulukda olması gerekıyor dıyolar genellıkle ama ben denedım bı kez tam olmadı bıdaha yapmadım
Valla dedım ya bılemıyorum ama soyle spermler uc gun yasıyormus ya olacagı varsa olur benceAnladım canım ama salı ilişki oldu carsamba olmadı salı uzayan akıntı geldı o gun ılıskı oldu carsamba yanı en son testı yaptıgım gun ilişkı olmadı bugun persembe de ilişki olacak dogru zaman mı
Aynen canım haklısın kürtajdan sonra cok evhamlı bir insan oldum evhamlıydım zaten daha da evhamlı oldumValla dedım ya bılemıyorum ama soyle spermler uc gun yasıyormus ya olacagı varsa olur bence
Hepımız öyleyız canım bebek ozlemıyle olmayacakmı korkusuyla stresden kemdımızı öldürdük bak bu saatte bıle stresden uyuyamıyoruzAynen canım haklısın kürtajdan sonra cok evhamlı bir insan oldum evhamlıydım zaten daha da evhamlı oldum
Çok hafif çıkmış ikinci çizgi. İnşallah hamilesindir canımBu sabahda boyle cıkdıEki Görüntüle 2288096
Ben dün vuruldum :)Tembuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber takip edelim
Canm kesin sonucu ne merak ettim benimde bu gün iğneden sonraki 14 günüm test yapmaya korkuyorumBu sabahda boyle cıkdıEki Görüntüle 2288096
Canım ınsallah hamılesındır test yap ben hamıleydım evet ama degerım dusmeye basladı kımyasal gebelık dedı doktorum uc dort gun sonrada kanamam basladı gıttı kanamaylaCanm kesin sonucu ne merak ettim benimde bu gün iğneden sonraki 14 günüm test yapmaya korkuyorum
Sende belirti oldu mu iğneden sonra bende dördüncü gün lekelenme oldu iğneden 13 gün sonra dayanamayıp idrar testi yaptım tek çizgi çıktıBende 9temmuzda vuruldum çatlatma iğnesini sabırsızlıkla bekliyorum umarım hamişizdir
Geç döllenme diye bir şey var canım sen günlerini değerlendir yine de belli olmaz oMerhaba kızlar ben de pazartesi günü vuruldum. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka be akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadısizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?