temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar selam ,

benimde SAT 5 Kasım BHCG dün 2363 kese de 3mm çıktı. Doktorum biraz daha bekleyelim SAT ile uyumsuz dedi biraz korktum. HAziran da bebeğim 2 aylıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi.

Evet canım doktorum soyledi herşeyini görecez burun kemiğine kadar bakıcaz dedi sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da yavrumun çok merak ediyorum Allahım bize ne gönderdi acaba bi kızım var çok şükür buda nasip ☺️
Bende 3 ocakta gidicem doktora. 12+6 hafta olucam o zaman. Bana doktor cinsiyet falan demedi ama o zaman tahminde bulunur demek ki :halay:senin kaç haftalık su an canım

Merhaba arkadaşlar bende şu anda 7 haftalık hamileyim. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :) Ben henüz doktor seçimimi yapamadım çok kararsızım. Ankarada olupta doktor tavsiyesi verebilecek olanlar var mı? özel devlet hiç farketmez..
Merhaba bendr ankaradayim iki defa etimed hastanesine gittim ama biraz uzak bana hastane araştırıyorum bende

Merhaba bendr ankaradayim iki defa etimed hastanesine gittim ama biraz uzak bana hastane araştırıyorum bende

Bende henüz araştırma içerisindeyim Balgattayım ben hem yakın hemde çok cep yakmayacak bir hastahane olsun istiyorum. Haberleşelim mutlaka özel mesaj atıcaktım ama kapalı sanırım mesajlarınız.

Merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aramıza bende hamileyim 6+3 günlük benim kesenin altında kanama gözüktü sizce ne olur böyle olup düzelen var mı acaba korkuyrm biraz

Kizlar selam :KK45: ben çok fena grip oldum. Bogazim da şişti. Bugun icin işten izin aldim ama ilacsiz nasil iyilesicem bilmiyorum. Ben normalde yilda en az 3-4 kez hasta olup antibiyotik kullanan biriydim. Simdi nasil geciricem bilmiyorum. Onerileriniz var mi? Malum adacayi falan da icemiyorum zor durumdayim :KK43:
canım ayak altına limon sür beni rahatlatmıştı birde bizde elma yağı diye bir yağ var adaçayı yağı oluyor sanırım üşütünce onuda sürüyorum ayakaltına.. bol bol da mandanina portakal c vitamini al..

devlet hastanesinde radyoloji uzmanı bakmadıysa eger doktor kendi cihazından baktıysa cok onemseme cihazları iyi degil görunmuyor , devlette doktora gittim yolk sac bile görunmuo dedi yan odaya radyolojiye yolladı bakıldı kalp atısını bile duydum canım kafana takma
ay sağol cnm evet ekranı bana bile çevirmedi küçük bir kese var dedi ben kalkana kadar başka hastaya başlamıştı hemşire temas kurdurmadı kan testleri ni yapıp 2 hafta sonra gelin dedi bazı testler 15 güne ancak çıkıyormuş. bugün yaptırdım 2 hafta sonra testleri alınca özele de giderim sanırım.. inşallah sıkıntı yoktur..

Merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aramıza bende hamileyim 6+3 günlük benim kesenin altında kanama gözüktü sizce ne olur böyle olup düzelen var mı acaba korkuyrm biraz
Benimde var canım kendini yorma yat bol bol sıvı tüket hasta olma öksürme hapşırma yoksa dışarı çıkıyo kanama kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz gerçi

Kızlar selam ,

benimde SAT 5 Kasım BHCG dün 2363 kese de 3mm çıktı. Doktorum biraz daha bekleyelim SAT ile uyumsuz dedi biraz korktum. HAziran da bebeğim 2 aylıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi.
Senin psikolojini cok iyi anlıyrum benmde sennkı gıbıydı ilki.şimdiki içinde korkuyrum bılıyrum korku ıyı degıl ama elimde degıl ne yapım.

X