Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😅 Sen normal kadın doğuma adetinin ikinci günü git hormon testi vermek istiyorum de alırlar. İnşallah adet olmazsın da gerek kalmaz 🙏
aynen bi de dedi ki aman bozuk olsa hormonun nolcak moralin bozulcak stres olcaksın rahat rahat 6 ay bak yoluna dedi ajkdhasjkdhajk pis adam

aynen bi de dedi ki aman bozuk olsa hormonun nolcak moralin bozulcak stres olcaksın rahat rahat 6 ay bak yoluna dedi ajkdhasjkdhajk pis adam
Ya olur mu hiç. Progesteron yüksek olabilir belki benim arkadaşıma doktor süt hormonu yüksek dedi ilaç verdi o ay hamile kaldı. Bir tanecik hormonun bize etkisi kocaman

Ya olur mu hiç. Progesteron yüksek olabilir belki benim arkadaşıma doktor süt hormonu yüksek dedi ilaç verdi o ay hamile kaldı. Bir tanecik hormonun bize etkisi kocaman
öf valla bende hipnoz olmuş gibi çıktım odasından çalışıyorum adetin 3. günü zor denk gelir daha cumartesiye izin almak ayrı dert :KK70:

keşke bulaşmasaydım şu lanet ovulasyon testlerine ne güzel salak salak şimdiye ümitlenirdim belirti dinlerdim daha iyiydi böyle yumurtlamıyo muyum diye strese giriyormuş insan
tam aynı şeyi düşünüyodum. ovulasyon testiyle ikinci ayım, önceki 3 ay regl zamanı yaklaşınca strese girerken şimdi yumurtlama olucak mı, ne zaman olucak diye stres başladı bir de

kızlar pembeli olan geçen ayki ovulasyon testlerim. pcosluyum. en alttaki 21. gün en koyuyu gördüm ama pik değil yine de sanırım, ertesi günler silikleşti. beyaz testlerde de en alttaki bugün (17.günüm) geçen aya göre daha erken koyulaşmaya başladı diye ümitlendim ama bi yandan yarın silik çıkarsa diye de korkuyorum. pik görmeden de hamile kalma şansı olabiliyor mu koyuluklar birbrine çok yakınsa biliyo musunuz...

Eklentiler

• IMG-20210516-WA0008.jpg
    IMG-20210516-WA0008.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20210615_163928.jpg
    20210615_163928.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 54
şimdi foto attım canım yok valla burda aşırı koyu pozitifler görünce geçen ayki yumurtlama değil gibi geldi belli belirsiz daha silik. bakalım bu ay olcak mı
O tarihten 14 gün sonra regl olduysan yumurtlamadır. Ben şimdi dört gözle regl beklicem anlayayım neymiş benim yumurtlamam 😂😂

Valla ya siz pik gördünüz mü şu bordo gibi 😂
Bunlar benm gecen ayki ovulasyon testlerim ben strese girmemek icin bu ay alamdim ama kimyasalda olsa bi gebelik olustuguna gore ise yaramis

Eklentiler

• Screenshot_20210615-172135.png
    Screenshot_20210615-172135.png
    363,7 KB · Görüntüleme: 53
valla sabah 1 bardak su içiyorum 3 te yapıyorum testi düşün arada tuvalete de gidip fazla çişi çıkarıyorum sıvıdan olduğunu sanmam bozuk heralde benim yumurtaj dhasjk aynen 50lik aldım bende sürekli yapıyorum benim şero doktor hormonlarıma bakmadan yolladı git dene dedi. adet olabilirsem 3. gün gider test veririm başka doktora valla dün de denememiştik olduysa da gitmiştir
o testlerde bence en önemli noktalardan biri affedersiniz sıkıştığınız zaman değilde böyle zar zor yarım bardak idrar yapabildiğiniz zamanlarda çok daha net çıkıyor bence, çünkü ben her zaman sadece 2 saat su içmeyerek idrarı da tuttup yapıyordum tam koyuluk göremiyordum yani aslında düzenli günü gününe adet olan ve yumurtlamada da her ayın 13-16 sı arası yumurta akı kıvamı akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtladığımı anlayabilen biriyim ve hatta bir doktor kontrolünde de o zamanlarda yumurtladığım doğrulandı ama testleri instagramdaki takip sitelerine yada doktorlara attığımda yumurtlama yok devam diyorlardı, 2 aydır dediğim gibi zorla ne zaman hiç yok gibi hissettiğimde idrar yapıp test yaptığımda yine ayın aynı zamanlarında çok koyu pik görünümünü yakalamaya başladım

Anladım canım bende pkoluyum gel sarılalım 🥰 İnanıyorum aşıcaz ya pko da neeeemiş🤣 kaç aydır deniyorsun? Ben bir yıl kendim uğraştım sonuç alamadım iki aydır doktor kontrolünde ilerliyorum bakalım keşke en başından doktorla ilerleseydim.
Ben 2 aydır deniyorum. Ama dr yaş nedeniyle(35) ve pcos yüzünden direkt yumurta geliştirici ilaç ile ilerlemeyi önerdi. Ben eger denemeden direkt ilaçla ilerlersem sonradan pişman olurum diye düşündüm. Sen o yüzden denemekle iyi yapmışın, en azından için rahat denedim diye gitmişin doktora. Sen yumurta geliştirici ilaç mı kullanıyorsun, reglin düzgün mü? Bu ay bu işi halledicez ibşallah, umudumuzu kaybetmeyelim🌬

kalpli olmayan resim çok idrar ile olan ay kapli olan az idrar ile yaptığım. hatta kalpli olan resimde 12.- 13. günlerde yine bir deneme yaptım biraz sıkıştığım zaman yaptım test silikleşti yumurtlama günü az idrarla biranda koyulaştı benden ufak bir tavsiye

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-06-15 at 17.41.19.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-15 at 17.41.19.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 53
  • WhatsApp Image 2021-06-15 at 17.41.29.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-15 at 17.41.29.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 52
merhaba kızlar inofolic içiyordum 1aydır şimdi inofolic combiye geçtim 1 hafta olacak cidden pko semptomlarımı fazlasıyla hafifletti cildimdeki yağ oranının bile azaldığını hissediyorum tüylerimin çıkışı bile gecikti böyle olmazdı normalde :KK54:
Merhabalar bende ınofolic pembe kutu olanını verdı Dr ondan önce iğneyle hamıle kalmıştım sonra dusuk oldu sımdık bu folıkasıt verdı ama bu temmuz ayında adetın geçerse 10 gün sonra gel dedı sizce bunla hamıle kalmak mümkün mü Rabbim isteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda 😢

kalpli olmayan resim çok idrar ile olan ay kapli olan az idrar ile yaptığım. hatta kalpli olan resimde 12.- 13. günlerde yine bir deneme yaptım biraz sıkıştığım zaman yaptım test silikleşti yumurtlama günü az idrarla biranda koyulaştı benden ufak bir tavsiye
Çok güzel bilgi vermişiniz, sagolun🤗 peki saat kaçta yaptınız bu daha pik gördüklerinizi?

Aranıza yeni katıldım beni de ekleyebilir misiniz?? Gecen ay ilk defa denedik kimyasal gebelikle sonuçlandı. Yaş 30, BAT 3 temmuz, 1 ay

rica ederim ne demek ufak bir bilgi ama belki birilerine çare olur bende hep acaba yumurtam gelişmiyor mu diye stres yapar ve yumurtlama belirtime rağmen bazen değerlendirmek bile istemezdim sağlıksız olur diye ki 2 aydır bu durumu farkettim. ben normalde çok su içerim ama biraz suyu azalttım (10 bardaksa 8e düşürdüm) ve daha çok suyu sabahları tüketmeye özen gösterip örneğin saat 15:00 den sonra su içmeyi kesiyorum o suyun etkisi inanın saat 19:00 a kadar sürüyor saat 20:00 gibi de testimi yapıp yemeğimi yiyip içiyorum ve geçtiğimiz ay kimyasal yaşadım en azından tutabildiğini biliyorum artık

Adetim bugün bitiyor bu ay doğru düzgün değerlendireceğiz bir aksilik çıkmazsa inşallah bu aydan da çok umutluyum 4 ayımız artık stres yapmıyorum zaten tatildeyiz umarım temmuz hepimize uğurlu gelir 🙏
Ana benimde bugün bitiyor=)

X