Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizz bende tam tersi biliyorum yumurtlamada şeffaf uzun akıntı catlamada ise beyaz olandan yani sperm gibiyumurtlama vakti beyaz gibi sperm gibi bir akıntı geliyor çatladığında da o uzayan sümük gibi şeye dönüyor diye biliyorum ama yanlışım varsa biri aydınlatsın :d
Şöyle kopkoyu bişey görebilsek. Benim de 11.gün testi koyulaşmaya baslamış görüyorum hayalimde bende hep yok gibi çıkıyor, çizgi arıyorumKoyulaşacağına silikleşiyor ya sabır
2 kere yaklaştı aslında ama hiç olmadı 17 gün oldu boru mu ya 3 gün daha yapar ümidi keserim sonraŞöyle kopkoyu bişey görebilsek. Benim de 11.gün testi koyulaşmaya baslamış görüyorum hayalimde bende hep yok gibi çıkıyor, çizgi arıyorum
Bak alttaki günlerde fena değildi 11- 13-16. günlerdeŞöyle kopkoyu bişey görebilsek. Benim de 11.gün testi koyulaşmaya baslamış görüyorum hayalimde bende hep yok gibi çıkıyor, çizgi arıyorum
Evet canım çektirdim az önce cikdim hatta, çok şükür hiç bir sorun çıkmadı tüplerde ikiside açık cikdi polip myom bişey yokmuş.naptın çektirdin mi bende Perşembe cektircem
12 ve 13 ü degerlendirseydin onlar fena degilmiş tam 61 gündür yumurtlama görmedim. Her gün test yapıyorum. Umarım 161 gün olmaz Umudumu ben kaybetmediysem, sen de kaybetme. Bu ay ugurlu gelecekBak alttaki günlerde fena değildi
vay vay vay allah sabır versin kardeşimmmm12 ve 13 ü degerlendirseydin onlar fena degilmiş tam 61 gündür yumurtlama görmedim. Her gün test yapıyorum. Umarım 161 gün olmaz Umudumu ben kaybetmediysem, sen de kaybetme. Bu ay ugurlu gelecek
Oyy şükür temiz mis .nasıldı canım ağrı sızı öyle korkulacak bişey var mı .bende sabahtan beri araştırıyorum nasıl olacak diyeEvet canım çektirdim az önce cikdim hatta, çok şükür hiç bir sorun çıkmadı tüplerde ikiside açık cikdi polip myom bişey yokmuş.
folikasit deposuymuş yumurtaya iyi geliyomuşKizlar bu avokado ne işe yarıyor ?
Canım 61 gündür yumurtlama görmedin mi? Pko falan mı var sende de regl oldun mu peki 61 gündür regl de mi yok?12 ve 13 ü degerlendirseydin onlar fena degilmiş tam 61 gündür yumurtlama görmedim. Her gün test yapıyorum. Umarım 161 gün olmaz Umudumu ben kaybetmediysem, sen de kaybetme. Bu ay ugurlu gelecek
Canımm bırakma bence hiç adete yakın pik görenler var herkesin farklı, yılmak yokk2 kere yaklaştı aslında ama hiç olmadı 17 gün oldu boru mu ya 3 gün daha yapar ümidi keserim sonra
Hmm sağol canım bende kullanayimfolikasit deposuymuş yumurtaya iyi geliyomuş
Döllenmeden sonra yendiğinde bebeğin rahma tutulmasını kolaylaştırıyor diye okumuştumKizlar bu avokado ne işe yarıyor ?
geçen ay 11. gün yumurtlamışım düşün bu ay tırttCanımm bırakma bence hiç adete yakın pik görenler var herkesin farklı, yılmak yokk
Döllenme olursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, yumurtlamadan itibaren 1 hafta bir tane yemek gerekiyor diyor, Ebru Ceylan (ben yarım anca yiyebiliyorum limon tuzlaKizlar bu avokado ne işe yarıyor ?
Evet öyle dedi. Ama burdaki genel kanı ise korunma yönünse. ALO 184’ü aradım ben de olmayan bir gebelik için farazi konuşamayız ama gebe ve emzirenlerde bir sorun oluşmuyor. Yapıyoruz dedi. Ancak yine de doktorunuzla görüşün diyorlar. Çünkü genelde de belki riskli bir gebelik ya da farklı hastalıklar olabilir. O yüzden danışılmasını söyledi.Yani sizin doktorunuz korunmaya gerek yok diyor anladığım kadarıyla çok teşekkür ederim cevabınız için