- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.716
Evet klomen+çatlatma kullandım geçen ay bu ay klomen kullandım bu gün kontrolüm vardı estrofem verdi pazartesi günü tekrar gideceğim bakacak yumurta çatlamadıysa iğne verecek. Ben evlenmeden önce 2 3 ayda bir regl oluyordum tedavi falan gördüm ama kalıcı olmadı evlendikten sonra öncesine nazaran adetim düzeldi ama arada aksamalar oluyordu. Regl düzenli olmayınca yumurtlama zamanını da kestiremediğimden çoğu zaman gün aşırı denedik ama olmadı. Mecbur alıyoruz hormon ilaçlarını bende inanıyorum ya bu ay güzel olacak geçen ay çift çizgiyi sabah gördüm akşam kan testi verdim negatifi aldım oturdum 12 saat boşa sevinmişimBen 2 aydır deniyorum. Ama dr yaş nedeniyle(35) ve pcos yüzünden direkt yumurta geliştirici ilaç ile ilerlemeyi önerdi. Ben eger denemeden direkt ilaçla ilerlersem sonradan pişman olurum diye düşündüm. Sen o yüzden denemekle iyi yapmışın, en azından için rahat denedim diye gitmişin doktora. Sen yumurta geliştirici ilaç mı kullanıyorsun, reglin düzgün mü? Bu ay bu işi halledicez ibşallah, umudumuzu kaybetmeyelim🌬