Kuzum takvime göre o gündü ama yumurtlamaya göre 1 hafta vardı isteAyy çok pardon canım hangi gün adet oldun yazmışım yanlışlıkla Beklenen adet tarihine ne kadar vardı o ağrıyı yaşadığında onu sormak istemiştim kusura bakma tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum takvime göre o gündü ama yumurtlamaya göre 1 hafta vardı isteAyy çok pardon canım hangi gün adet oldun yazmışım yanlışlıkla Beklenen adet tarihine ne kadar vardı o ağrıyı yaşadığında onu sormak istemiştim kusura bakma tekrardan
Çok teşekkür ederim canım benim kan sonucunu heyecanla bekliyorumKuzum takvime göre o gündü ama yumurtlamaya göre 1 hafta vardı iste
Hayırlı olsun darısı başımıza inşKızlar bugün kesemizi gördük çok şükür. Sat 26 hazirandı. 3 temmuz olarak değiştirdi. 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi
Evlilik yıl dönümünüze denk geldi mi nasıl? ağustos topiğinr bekliyoruz artıkHali canım kırmızılarım geldi bugün.
Geldi dün yıldönümümüz dündü şansıma artık neyse haftaya gideceğiz tatileEvlilik yıl dönümünüze denk geldi mi nasıl? ağustos topiğinr bekliyoruz artık
Aynen canım vajinaya zonklayici bir ağrı girmişti o ay hamile olduğumu öğrendim. Sürekli olmadı bı anda zonkluyor geçiyordu ins en kısa zamanda sende hayırlı haberleri alirsinCanım merhaba bu saatte yazıyorum ağrıdan ağlamak üzereyim femara ve çatlatma iğnesinin 9.günündeyim geceden beri ara ara giren ama şu anda beni acıdan yerlere yatıran bir ağrım var vajinam zonkluyor resmen sanki üstüne oturamıyormuşum gibi karnımda ağrı yok ama kasıklarım kasılıyor sendedemi böyle ağrı olmuştu ? Umutlanmak istiyorum artık
yanlış gruba yazmışım silinmiyomuş böyle düzelttim
İnşallah canım benimm regl’e 7 gün kaldı o ağrıda 2-3 saat sürdü bir dahada olmadıAynen canım vajinaya zonklayici bir ağrı girmişti o ay hamile olduğumu öğrendim. Sürekli olmadı bı anda zonkluyor geçiyordu ins en kısa zamanda sende hayırlı haberleri alirsin
Merhaba acaba sonucunuz ne olduMerhaba arkadaslar adetimden bir gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti adetimde 2 gun gecti halen bir agri sizi kanama yok testin yanilma payi olabilir mi acaba
Malesef negatif sanırım stresten adetim 3 4 gun gecikmistiMerhaba acaba sonucunuz ne oldu
Ben gördüm çizgiyi cnm inşallah hamilesindir Allah'ın izniyleGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Amin canım inşallah tekrar test yapacağımBen gördüm çizgiyi cnm inşallah hamilesindir Allah'ın izniyle
Cnm 2. Fotoda gördüm var ayy hadi hayırlı olsun inş koyulaşır dahada erken gebelik yapsana belkide daha koyu çıkar cnmGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Yapacağım canım son haliCnm 2. Fotoda gördüm var ayy hadi hayırlı olsun inş koyulaşır dahada erken gebelik yapsana belkide daha koyu çıkar cnm