Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Otuz temmuz çok uyumluyuz bu ay bizim gibi otuzlulara şans getirse bari siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Bu ay 3. Deneyimimiz olacak. Şubatta evlendik zaten geçen ay ovülasyon testlerini keşfettim, değerlendirdik te aslında ama hayırlısı... İnş bu ay güzel kutlamalarımız olur. Sen ne kadardır deniyorsun?

Bu ay 3. Deneyimimiz olacak. Şubatta evlendik zaten geçen ay ovülasyon testlerini keşfettim, değerlendirdik te aslında ama hayırlısı... İnş bu ay güzel kutlamalarımız olur. Sen ne kadardır deniyorsun?
Benim de 11 haziranda tam 1 ay oldu geçen aydan çok erken elendim baya erken regl oldum bu ay da yumurtlama kovalıyorum 15 gün oldu daha tık yok ovulasyon testlerimden aldım bu ay heyecanla onlarla oyalanıyorum

Folik asit beya başka bir şey kullanıyor musunuz

Folik asit beya başka bir şey kullanıyor musunuz
Hayır hiç bir şey kullanmıyorum bu ay. Ama geçen ay çakşır kökü suyu almıştım. Karaciğer enzimlerim yükselmiç ve tsh düşüklüğü yapmış. Aman diyip dikkat et pekmez fln ye, bigebeningünlüğü diye sayfa var instgramda yumurtlama masajı var. Onları yapabilirsin

Kızlar aranızda Estrofem ve Duphasont kullanan oldu mu? Etkileri neler ve fayda gördünüz mü?

2 Temmuz, 27, 2 ay

Merhaba beni de ekleyebilir misin bat 27 haziran yaş 26 5 aydır deniyoruz

Kızlar günaydın sizlere birşey soracaktım benim 10 hsziranda pik 11rinde çatlama oldu dün çok kasık agrım oldu hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu dediler ve antibiyotik bu suya katılan ilaçtan falan verdiler mesanen yıkanıcak bu ilaçla dediler bu hamileliği engeller mi sizce döllenmenin olmasını falan kafam çok karışık ilaçları içsem mi yokra adeti beklesem mi

Bnce regli bekle antibiyotik olduğu İçin sorun olablr

Kızlar aranızda Estrofem ve Duphasont kullanan oldu mu? Etkileri neler ve fayda gördünüz mü?
ben duphaston kullandım cnm gecen ay sadece 28. gün adet oldum normalde 3 aydır 38. gün falan oluyordum hatta ilacı kullanırken 2 günde bir değerlendirdik ama olmadı belkide benim hormonlarımdan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…