Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar haziran topiginde olupta bati gecen adet olan yada hamile oldugunu ogrenen varsa bildirsin lütfen

Yumurtlama dönemi dün bitti o kadar heycanliyimki hemen test yapasim var 😅

1 haftaya hepimizde bebek olmasa bile belirtiler başlar çok heyecanlı :KK51: :KK68:
Basldi galiba bende chjdjdjfjfjfjf sag kasigim agriyor yine benm gecen ayki gibi bu kadar erken belirtimi olur ya valla kafayi yedik

ben duphaston kullandım cnm gecen ay sadece 28. gün adet oldum normalde 3 aydır 38. gün falan oluyordum hatta ilacı kullanırken 2 günde bir değerlendirdik ama olmadı belkide benim hormonlarımdan kaynaklı
Estrofem rahmi kalınlaştırıyormuş duphasont öncesinde 10 gün onu iç dedi ama inanılmaz dalgın yapıyor sürekli sarhoş gibiyim☺️

Estrofem rahmi kalınlaştırıyormuş duphasont öncesinde 10 gün onu iç dedi ama inanılmaz dalgın yapıyor sürekli sarhoş gibiyim☺️
bana hiç bundan bahsetmedi bile cnm doktorum sırf bir daha ki ay klomen başlıcak diye ona gideceğim bir ay deniyim olmadı doktoru değiştiricem

bana hiç bundan bahsetmedi bile cnm doktorum sırf bir daha ki ay klomen başlıcak diye ona gideceğim bir ay deniyim olmadı doktoru değiştiricem
Hatta şunu dedi "duphasont adet düzenleyici etkisi olan bir ilaç, rahmin kalım değilse adet başlatabilir gebelik varsa riskli olabilir" dedi

Bende katılabılırmıyım suan hala reglyim bat 9temmuz 26yaşındayım
Buay 2.ayımız olacak

Son düzenleme:
X