Yumurtlama gununden itibaren 1 haftaAbow 9 mu oldu 5ti kiz yandık kac gün yicez peki catladiktan sonra mi
Tamam canim=)Yumurtlama gununden itibaren 1 hafta
Tamam canim=
Migros’tan 6 ya aldım ben kızlar bu aradaAbow 9 mu oldu 5ti kiz yandık kac gün yicez peki catladiktan sonra mi
Bu arada benim sağ kasik agri var yaaa sabahleyin yoktu sizce kızlar ?O değilde hepimiz avakado testler derken batacaz
Bende bugün başladım avokoda yemeye limon sıkıp yiyorum yoksa yiyemiyorumMigros’tan 6 ya aldım ben kızlar bu aradaiçimiz dışımız ovulasyon testi avakado olacak inslalah bu ay değecek inanıyorum
Ben dilimleyerek bir şey sıkmadan yedim tatlıydı yaa acimsi değil di olmustu yanı aldığımBende bugün başladım avokoda yemeye limon sıkıp yiyorum yoksa yiyemiyorum
Dün yumutlama oldu bugünde test yaptım bugünde yumurtlama olduBen dilimleyerek bir şey sıkmadan yedim tatlıydı yaa acimsi değil di olmustu yanı aldığımyumurtlama çatlama hangisi oldu canım senin ?
Oooo hadi bakalım sende bat tarihimiz aynı ozaman senleDün yumutlama oldu bugünde test yaptım bugünde yumurtlama oldu
Senin de yumurtlama günün kasik agrisi yaşadın mi kuzum ?Dün yumutlama oldu bugünde test yaptım bugünde yumurtlama oldu
Amin İnşallah canım benimOooo hadi bakalım sende bat tarihimiz aynı ozaman senlehadi bakalım yarını ve diğer günü de degerlendirp bekleme moduna geçeceğiz insallah
Bu ay öyle birşey olmadı geçen ay fena halde olmuştu kaşık ağrısıSenin de yumurtlama günün kasik agrisi yaşadın mi kuzum ?
Yok kuzum 27 si bugün yumurtlama ise 14 gün sonra bat günün oluyor yaaaAmin İnşallah canım benimBet 29 seninde mi biz bu ay bir gün ara ile devam ettik dün de bugün de diğer iki günde devam sonra yine bir gün ara ile devam
Benimde gecen ay olmadı bu ay oldu sabah yoktu acaba degerlendirdikten sonra agri yapar mi ki ? Yaaa anlamam ben deBu ay öyle birşey olmadı geçen ay fena halde olmuştu kaşık ağrısı
Ben de öyle yapim ay tadı cok kötü bisiYarim yesenizde olur demis ebru ceylan yorumlarda ben yarim yiyorum bakalim hayirlisi
Kafam karıştı bak şimdiYok kuzum 27 si bugün yumurtlama ise 14 gün sonra bat günün oluyor yaaa