- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Cok kötü tadı limonlayip yiyorlar ben de öyle denicemBilmem ama tadi kotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok kötü tadı limonlayip yiyorlar ben de öyle denicemBilmem ama tadi kotu
Limonladim ama yinede kötü yarim zor yedimCok kötü tadı limonlayip yiyorlar ben de öyle denicem
Limon ve tuz efsane ya avokado tadı nasıl kötü dersinizzLimonladim ama yinede kötü yarim zor yedim
Kusmalkk tadıLimon ve tuz efsane ya avokado tadı nasıl kötü dersinizz
Bugünü degerlendirdim kız yarında artık
Ben dilimleyerek yedim yarisini iliskiye girmeden yarisini sonrasında yedim tadı güzeldi yaaa sevdim benLimon ve tuz efsane ya avokado tadı nasıl kötü dersinizz
Yumurtlama kız dün bu kadar yoğun değildi çünküHa 8ncesi buysa catlamis
Baş parmağınızı bastırdığınızda içine çöküyorsa olmuştur avokadoayy olmuş öyle mi oluyomuş ahahha ben çürümüş bunlar diye attım ahahhahahahahhha
Yaaaa inanılmaz içine çöküyodu ayyy dedim rezalet vıcık olmuş hemen çöpe attımBaş parmağınızı bastırdığınızda içine çöküyorsa olmuştur avokado
Bugün yemeğe başladım bende sen başladın mi sende canımYaaaa inanılmaz içine çöküyodu ayyy dedim rezalet vıcık olmuş hemen çöpe attım
Bende bu gun basladim sifa olsun insallahBugün yemeğe başladım bende sen başladın mi sende canım
İnsallah canım sen naptın catladimi kuzumBende bu gun basladim sifa olsun insallah
Evet catladi 3 gun sut maydonoz yaptim dun catladi bu gunde avokadoya basladim hazirliksiz yakalandım bu ay umutsuzum ben mucize olur herlde bu ay olurssİnsallah canım sen naptın catladimi kuzum
Belli olmaz bir bakmissin olmuş canım insallahEvet catladi 3 gun sut maydonoz yaptim dun catladi bu gunde avokadoya basladim hazirliksiz yakalandım bu ay umutsuzum ben mucize olur herlde bu ay olurss
Hayirlisi bu ay umudum yok benim nasipBelli olmaz bir bakmissin olmuş canım insallah
9 tlye aldim tanesini tadi guzel olsa bari hdjdjfjfjfjfO değilde hepimiz avakado testler derken batacaz
Abow 9 mu oldu 5ti kiz yandık kac gün yicez peki catladiktan sonra mi9 tlye aldim tanesini tadi guzel olsa bari hdjdjfjfjfjf