Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba gebeliğini öğrenenlere hayirli olsun. Bekleyen arkadaşlara en hayırlı zamanda nasip etsin ins. Ama bu süreç yumurtlama takipi vs daha mi strese sokuyor sanki
Bugün regl günüm ama hiçbir belirti yok sadece midem bulaniyor hep tam zamanında oluyorum.
Ovulasyon testleri benide çok strese sokuyor 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 77
Şuan ne yazacağımı bilemiyorum. İçim çok acıyor. Bu sabah doktora gittik. Kesem görünmedi. Doktor ya dış gebeliktir ya da kimyasaldır git kan testi yaptır sonra gel ilaç vereyim sonlandıralım gebeliğini dedi. O kadar çok ağladım ki. Bebeğimi görmeye giderken böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Tekrar doktora gitmedim. Pazartesine kadar beklemek istedim sonra başka bir doktora da görüneceğim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Her şey nasip.
Çok çok geçmiş olsun :KK43: eğer tutmayacaksa dilerim kimyasal olsun da dış gebelik olmasım.. inşallah doktor yanılmıştır da güzelce tutunmuştur bebeğin. Kesinlikle başka bir doktora daha görün bencede. Hiç bir bilgim yok ama doktor yanılması olabilir mi bilemiyorum 🙏🏼

kızlar selam size bir sorum olacak cevplarsanız cok sevinirim.

25 temmuz yumurtlama 26 temmuz çatlama ovülasyon ile takip ettim. 24 cumartesi ve 26 catlamayı değerlendirdim. 3. ay denememiz . yumurtlamadan sonra 5. günüm dün gece camasırımda beyaz krem gibi bir yoğun akıntım vardı sonrasında normal akıntı olarak geldi. bugün ara ara kasık batması oldu , ve gögsüm sabah saatlerinde iğne batması oldu ama şuanda yok. Bat 8 agus. böyle bir durum yaşayıp hamile olan varmı lütfen baa yardımcı olun
Ben ilk gebeliğim de en bariz fark ettiğim ama gebeliğe de yoramadigim şey beyaz krem akıntı ve goguslerimin hassasiyeti idi. Dokunamiyordum. Ama bunlar o kadar genel hormonal belirtiler ki herkeste oluyor. Misal bana geçen ay da aynı belirtiler oldu hamilemiyim dedim ama değilmişim. En doğrusu yumurtlamadan sonra 14.gundr erken gebelik testi. Ben adetten 4gun önce ogrenmistim ve 70lerde idi değerim. Bu yukarıdaki bahsedilenler testten önce yerleşme zamanı belirtileri imiş. Birde bacaklarım dizime kadar sızlıyordu yumurtladigim bacağım.

Aylardır 33.-38. Gün arasında adet olurken, bu ay erken yumurtladım diye 29.günde adetim geldi.

Aylardır 33.-38. Gün arasında adet olurken, bu ay erken yumurtladım diye 29.günde adetim geldi.
Canm benm dugunden snra 31-32 günde olmaya başladı işte snra esimin yanına gittim 2 ay o zamn 33-34 günde olmaya başladı memlekete geldikten snra 31 günde devam ettim önce ki ay 17 günde oldu işte geçen ay 23 günde oldu smdi daha bekliyorum bugün 29.gun

X