- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 738
- 28
Canım regl oldun muGöbeğimin üstünde çok değişik bir ağrı var kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım regl oldun muGöbeğimin üstünde çok değişik bir ağrı var kızlar
İnşALLAH cuma günü gidecegim peki vajinal muanesini nasıl yapıyorlar hormonu testinin adet olduğumuz zaman Yapılıyor ya vajinal muanesi de o gün mu yapılıyorBen direkt 2 yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyorum olmadı o yüzden muayene olup test yaptırmak istiyorum dedim. Devlet hastanesinde hem vajinal muayene hemde tüm kan testlerini yaptırdım. Kadın doğuma gidin utanacak hiçbir şey yok
evet benim doktorum adetliyken de vajinal ultrason yapıyorİnşALLAH cuma günü gidecegim peki vajinal muanesini nasıl yapıyorlar hormonu testinin adet olduğumuz zaman Yapılıyor ya vajinal muanesi de o gün mu yapılıyor
Evet adetliyken alttan bakıyor acı hissetmiyorsun hatta ben adetten sonra smear testi de yaptırdım doktor yapılmasını önerdiİnşALLAH cuma günü gidecegim peki vajinal muanesini nasıl yapıyorlar hormonu testinin adet olduğumuz zaman Yapılıyor ya vajinal muanesi de o gün mu yapılıyor
E guzel önermiş gene=) beni 2 3 güne bir cagrdi sonra randevu bulamadım bu ne biçim iş dedim gitmedm o ayında copolduYoo sadece yumurta gördü. Oo ne güzel yumurta var burda dedi. 4 gün deneme öneriyorum dedi.
Yok canım, ben genellikle yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum. 31 Temmuz adet tarihimCanım regl oldun mu
Yumurta takibi yaparken çağırıyorlarmış belirli aralıklarla hem yumurta büyümesini takip etmek için hem de kıvama gelince çatlama iğnesini yapmak içinAdetin 2. Günü hormon testi vermistim. Hormonlarda sıkıntı görmeyince adetin 12. Günü gel dediler. Hadi yarın için işten izin aldım da çatlayana kadar hergün işten izin alip doktora mı gideceğim onu anlamadim
Erken yapmışsın kuzummm ya belli olmaz bakarsın pozitife döner.Selam kızlar. Ben de sözde hamilelik belirtileri yaşadım. Daha önce tecrübeli olduğum içni kesin hamilelik belirtisi dediğim şeylerdi. Ne büyük yanılsama.. reglye 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Umarım sizler iyi sonuç alırsınız
Ümitlenecek yeni bir konu. Aslında 3 gün önce kahverengi lekelenme oldu. Sonra beyaza döndü. Ama erken oldu belkideErken yapmışsın kuzummm ya belli olmaz bakarsın pozitife döner.
Bugün gittim ben canım. Bir daha çağırmadıYumurta takibi yaparken çağırıyorlarmış belirli aralıklarla hem yumurta büyümesini takip etmek için hem de kıvama gelince çatlama iğnesini yapmak için
Normalde 2 gün bazen her gün çağırır. Ben ilk çocuğuma öyle hamile kaldım. Güvendiğim bir yöntemBugün gittim ben canım. Bir daha çağırmadı
Benım günüm gectı yada bende bu ay öyleyim senın gıbı bakalım nolcak testim negatıf olurum herhalde aynı zaman olacagız.doktora gıdıyormusun sen?Yok canım, ben genellikle yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum. 31 Temmuz adet tarihim
Ben 2 defa devlette, 1 defa da özelde gittim doktora. Hormonlarıma bakıp güzel dediler ve 1 yıl denememi önerdiler ama ben sabredemiyorum. Ağustosta 2 yıllık evli olucaz sanki geciktim gibi geliyor. Gerçi neyine geciktiysem zaten 2 yıllık evliliğin 7 ayı gebelik çalışmasıyla geçti ama kimseye söylemedik henüz. Onlar sanıyor ki istemiyoruz. Bu yüzden bebek ne zaman bebek ne zaman diyip diyip duruyorlarBenım günüm gectı yada bende bu ay öyleyim senın gıbı bakalım nolcak testim negatıf olurum herhalde aynı zaman olacagız.doktora gıdıyormusun sen?
Yumurta takibi yapacağını söyledi mi? Klomen vs başladı mı? Başlamış olsa çağırırdı.Bugün gittim ben canım. Bir daha çağırmadı
Ayy aynıyız bızımde kasımda 2sene olcak aynen ınsanlar boş konuşuyor cok şükür ailem ve kayınvalemler oyle degıller ama dıgerlerı sanki onlar bakcak büyütcek sanane belki istemiyorum acıyarak bakıyolar gıbı gelıyor bazendeBen 2 defa devlette, 1 defa da özelde gittim doktora. Hormonlarıma bakıp güzel dediler ve 1 yıl denememi önerdiler ama ben sabredemiyorum. Ağustosta 2 yıllık evli olucaz sanki geciktim gibi geliyor. Gerçi neyine geciktiysem zaten 2 yıllık evliliğin 7 ayı gebelik çalışmasıyla geçti ama kimseye söylemedik henüz. Onlar sanıyor ki istemiyoruz. Bu yüzden bebek ne zaman bebek ne zaman diyip diyip duruyorlar
Benim kv çok iyi biri ama bebek konusunu sürekli dile getiriyor. Sanki oğlu çok istiyor da ben istemiyorum gibi bir algısı varAyy aynıyız bızımde kasımda 2sene olcak aynen ınsanlar boş konuşuyor cok şükür ailem ve kayınvalemler oyle degıller ama dıgerlerı sanki onlar bakcak büyütcek sanane belki istemiyorum acıyarak bakıyolar gıbı gelıyor bazende
Ogulları doğursun o zaman takmamaya çalış çünkü kimse bizden değerli değill. Kafamıza taktığımızçin olmuyor belkideBenim kv çok iyi biri ama bebek konusunu sürekli dile getiriyor. Sanki oğlu çok istiyor da ben istemiyorum gibi bir algısı var
Takmamak elde değil. Ya ben bu aydan halâ ümitliyim sanki biliyor musun? Belki bi mucize olurOgulları doğursun o zaman takmamaya çalış çünkü kimse bizden değerli değill. Kafamıza taktığımızçin olmuyor belkide