senin bugün nasıl şekercimPikk koş
Birazdan yapcam daha yapmadımsenin bugün nasıl şekercim
Yanlis yazmisim bu arada 12si catlama bugunu degerlendirebildik olucaktiAllahtan umut kesilmez ama takmaman daha iyi olur bence bosver olmucak gibi düşün =)
Testler tam güvenilir gelmiyor bana galiba gün aşırı deneme daha verimli ama kolay değil tabiAllahın cezasının son 3 günü 15. Gün pik mik yok
Yumurtlayamıyorum heraldeTestler tam güvenilir gelmiyor bana galiba gün aşırı deneme daha verimli ama kolay değil tabi
Senın bugün nasıl pike yaklaştın mıYumurtlayamıyorum heraldeneyse 5 gün daha yaparım allahtan umut kesilmezz bazen 40 günde regl olduğum oluyor öyle olacaksa diye kendimi avutayım
Böyle bugün de yok anam yaklaşcağına uzaklaşıyorSenın bugün nasıl pike yaklaştın mı
Kist olan varsa o akmıştır belki tonti inş yani utanmasam yerleşme kanaması dicem sheıekeleşdşeieKizceler dun catladi yumurtam bu gun idrarim kipkirmiziydi kanli gibi neden olabilir bilen varmi korktum
Kizceler dun catladi yumurtam bu gun idrarim kipkirmiziydi kanli gibi neden olabilir bilen varmi korktum
Kizceler dun catladi yumurtam bu gun idrarim kipkirmiziydi kanli gibi neden olabilir bilen varmi korktum
Pik pik kos
Kiz yok djdjfjfjfjf ne yerleşmesi zaten akinti gibi degildi idrarimin rengi koyuydu sadeceKist olan varsa o akmıştır belki tonti inş yani utanmasam yerleşme kanaması dicem sheıekeleşdşeie
Sistit olabilir ağrı var mıKizceler dun catladi yumurtam bu gun idrarim kipkirmiziydi kanli gibi neden olabilir bilen varmi korktum
İdrar yolu enfeksiyonu icin ilac kullaniyordum yeni bıraktım ondan olabilirmiIdrar yolu enfeksiyonu gecirmiyorsun dur demi baby
Yok agrim falan hicbirseySistit olabilir ağrı var mı
Bol su iç inşallah sistit olmuyorsundur.Yok agrim falan hicbirsey