- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Yemedim insallahBol su iç inşallah sistit olmuyorsundur.
Pancar falan yedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemedim insallahBol su iç inşallah sistit olmuyorsundur.
Pancar falan yedin mi
İdrar yolu enfeksiyonu icin ilac kullaniyordum yeni bıraktım ondan olabilirmi
Enfeksiyon veya kum desem agriyla seyreder.. belki kullandigin ilactan olabilir ama bi gorun istersen doktoraYok agrim falan hicbirsey
Tamamdir umarım devam etmezDuymadım ilac sonrası böyle birsey ama bol su iç bakalim devamı gelecek mi gelirse olmadi bi dr a gidersin
Birden pik oluyor zaten dur heleBöyle bugün de yok anam yaklaşcağına uzaklaşıyor ne kasık ağrım ne akıntım var zaten ya daha yumurtlamıcam ya da bilemiyorum
Ustuste yardirsaydn12 yumurtlama 13 pik 14 çatlama sanırım değil mi kızlar?
Oncesi?Çatlama olmuş artık daha da koyu olmaz öyle değil mi kızlar?
Ha 8ncesi buysa catlamis
Demiştim en gec yarın diye bana da öyle oldu cunkuGünaydınlar herkese sonunda çok sukur reglim söküldü belirsizligi sevmediğim için bu sevincim canım topikcim yeni bat 15 Temmuz 2. Ay deneyisim yas 29 Hali
Canım benim annemde kullanmıştı idrar yolu enfeksiyonu için ilaç idrar rengi kırmızı olmusdu acdik ilacın yan etkilerini okuduk yan etkisinde vardı sonra birakdi ilacı.sende bir bak istersen aynı yada benzer ilacsa yüksek ihtimalle ondandır.İdrar yolu enfeksiyonu icin ilac kullaniyordum yeni bıraktım ondan olabilirmi
Ben bıraktım ama 2 gun oluyo birakaliCanım benim annemde kullanmıştı idrar yolu enfeksiyonu için ilaç idrar rengi kırmızı olmusdu acdik ilacın yan etkilerini okuduk yan etkisinde vardı sonra birakdi ilacı.sende bir bak istersen aynı yada benzer ilacsa yüksek ihtimalle ondandır.
Cuma ctesi bugünü değerlendirdik ve yarın da değerlendirip artık beklemeye geçerimUstuste yardirsaydn
Sen bir bak yan etkisine ondan olabiliyor.her bünye ayni tepkiyi vermeyebilir.Ben bıraktım ama 2 gun oluyo birakali
Öncesinde yumurtlamayı gördüm mü peki, bazı aylar 2 defa olabiliyor muşÇatlama olmuş artık daha da koyu olmaz öyle değil mi kızlar?
ayy olmuş öyle mi oluyomuş ahahha ben çürümüş bunlar diye attım ahahhahahahahhhaAvakadolanalim
Bilmem ama tadi kotuayy olmuş öyle mi oluyomuş ahahha ben çürümüş bunlar diye attım ahahhahahahahhha