Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben umudu kesim ama senin 19u yumurtlama başlamıştı sanki belki o fark ediyordur bir de geç catlayinca ile ilgisi olablr erken gorunmesinin benim 15.gun catladi
hee 20si bordolu pikti 19ve 21i de koyuydu 22 çatladı.. 29u akşam gördükk 30u da kan verdim 14tü 29u versem 5 falan çıkardı kesin veya çıkmazdı :KK70::KK70:

Yapıyorum şimdi 🥶 umudum ypk daha erken gibi ama tutamadım kendimi eczaneden aldım testi eşim de diyor ki çok pahalıydı ya tek çizgi çıkarsa kendimi kesicem 😂😂😂😂
trendyoldan almıştım 3 tanesi tek fiyata ertesi gün elime ulaşmıştı ay inşallah pozitifff olur inşşşş

baktım önceki siparişlere mutlu fiyatlar mış mixpointt mi ne satıcının adı 64e almışım 3 tanesini şu an 70 olmuşş
Şu am negatif görünüyor test sonucu ama işte çok erken yine beklicem diye kendimi tembihleyip bekleyemediğim bir ay daha 😂😂😂

Bence tamamen yumurtlama gününden sonrasıyla ilgili ya buna güveniyorum 😄😄 2-3 güne patlatıyım bi test madem. Bi de ben 19 yumurtladım 20 çatlama oldu ama çatlama gününü değerlendiremedim. 17-19-21 değerlendirebildim. Senin nasıl olmuştu 😍
Ben o haftayı full degerlendirdim canım. Bende pcos var, 80 gün sonra yumurtlama gördüm, riske atamazdım. Olmasaydı suni yollara basvurma planımız vardı. Dogal yöntemle oluyor mu test etmek istedim.

2 gündür dar sutyen giyiodm bence ondan oldu😅🤣 çünkü daha yeni adet 2.gunu baktım 18 di ne alak 50 21.gunde.siste degil

Eklentiler

• Screenshot_20210726-174306_Chrome.jpg
    Screenshot_20210726-174306_Chrome.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 68
X