Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2892682
Az önce test yaptım böyle çıktı, ilk idrara 5.30 da gitmiştim o zaman uykulu uykulu yapamadım bunu 9da yaptım ikinci idrarla. Yalnız bu prodoctor marka elimde bundan vardı 2 tane bundan yaptım ikisi de aynı çıktı. Prodoctor marka çok güvenilir değil diyolardı ben de aldıktan sonra öğrenmiştim elimde kaldı
Benimde böyle çıkmıştı 3,4 gün önce erken gebelikte sonra ertesi gün biraz daha koyulaştı hastaneye gittim kan verdim öyle anladım sizde gidin mutlaka. Çok erken olduğunu söyledi benim doktorum bende beta hcg değerlerini takip edeceğim mutlaka kan verin

Her gun duzenli olarak gunde bir kere yapıyorum testi. Cok stres yapiyorum ona bagliyorum testte yumurtlama gormememi. Bu ay test yapmadan deneyecegim, kafamdan tamamen atmaya çalışacağım. Prolaktinim normal seviyede çıktı
Cnm sen direkt doktora gidip yumurta takibi yaptir.

Günaydın kızlar,
Yeni gebe haberleri var harika🎊 bu ay gebe kalan herkesi tebrik ederim 🥰
Sabah biraz kahverengi ya da pas rengi diyebileceğim lekelenmem oldu sanırım akşama sökülür regl 🤨 inşallah gebe kalmak isteyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur 🙏🏻

Benim tık yok 2 aydır tıkır tıkır geç gelmiyor erken bile geldi bu ay dur durak yok öyle güzel adet oluyorm ki nazar değmesin 😇 birde yine Trabzon yaylalara düğünlere gittim bayram çok yoğun geçti anlamadım gezerken havadan mı o yana bu yana adet oldum. Horon tepmek iyi geldi 😂
İnşAllah olursun hayırlısıyla canım.
Hahaa ay bende bayramdan once gittim iyi geldi ama ben bittiginde gitmistim o anlamda ise yaramadi😁 ohhh iyi yapmissin arada lazim kafayi dagitmak boyle seyleri dusunmeden yasamak . Ben tamamen silmek istiyorum kafadan ki bu ay efektif denemedik yani. Valla cinsellikten de sogudum anacim 😂

Benimde böyle çıkmıştı 3,4 gün önce erken gebelikte sonra ertesi gün biraz daha koyulaştı hastaneye gittim kan verdim öyle anladım sizde gidin mutlaka. Çok erken olduğunu söyledi benim doktorum bende beta hcg değerlerini takip edeceğim mutlaka kan verin
Siz de regl gününden sonra mı yapmıştınız testi

Eki Görüntüle 2892682
Az önce test yaptım böyle çıktı, ilk idrara 5.30 da gitmiştim o zaman uykulu uykulu yapamadım bunu 9da yaptım ikinci idrarla. Yalnız bu prodoctor marka elimde bundan vardı 2 tane bundan yaptım ikisi de aynı çıktı. Prodoctor marka çok güvenilir değil diyolardı ben de aldıktan sonra öğrenmiştim elimde kaldı
Güvenilir bir test değil bence başka markayla denemelisin

Günaydın kızlar,
Yeni gebe haberleri var harika🎊 bu ay gebe kalan herkesi tebrik ederim 🥰
Sabah biraz kahverengi ya da pas rengi diyebileceğim lekelenmem oldu sanırım akşama sökülür regl 🤨 inşallah gebe kalmak isteyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur 🙏🏻
Yaaa yerleşme mi acabaa 🤔🤔

Şu an hiç ağrı sızı da yok bu yüzden ihtimal veremedim aslında, 3 gün önce olan sancım bitti bugün bat günü 👀 göğüs hassiyeti dışında bulantı vs de yok 🤨👀 kasık ağrısı da yok 😁
Vallahi hiç anlamadım ihtimal vermiyorum ama bekleyelim yarına kadar🤨
Çok açık kahverengi devam etmeyen bir akıntı bu akşama kadar maceramızda neler olacak acaba 😁
Ağrı sızı yoksa biraz daha ihtimal arttırdım şuan 🤔 genelde hep 1 damla geldi sonra kesildi kızlarında ama ayy hadi inşallah öyle olur yaa gelmesin devamı 😬

Ağrı sızı yoksa biraz daha ihtimal arttırdım şuan 🤔 genelde hep 1 damla geldi sonra kesildi kızlarında ama ayy hadi inşallah öyle olur yaa gelmesin devamı 😬
Kısmet artık, çünkü bu ay değerlendirdik düZgün olarak kısmet değilmiş diyeceğim başka türlüsünü bilemedim 🤷‍♀️🥰

Şu an hiç ağrı sızı da yok bu yüzden ihtimal veremedim aslında, 3 gün önce olan sancım bitti bugün bat günü 👀 göğüs hassiyeti dışında bulantı vs de yok 🤨👀 kasık ağrısı da yok 😁
Benim ilk gebeligimde bir tane bile belirtim yoktu belirtilere takılma bence

X