Fakat bu defa adetin gecikmis yani 15 günden fazla olmuş. Eğer hamilelik varsa kanda çıkar idrarda çıkmayabilirdaha önce ki gebeliğim de 12. gün de yapmıştımm çıkmamıştı o yüzden aslında hüsrana uğramak istemiyorum
Bizdede aynı sorun var neler yapıyosun kullandığınız bi ilaç yada bi kür varmı azospermi için bende bu yolda yeniyim ne yapacagimi çokta bilmiyorum açıkçasıKeşkeama eşim azospermi ne yazık ki
EvetttBu dogru mu canımdenedin mi sen
Selam, ben de bata 5 gün kala öğrenmiştim predictor early ile. Çizgi çözülüyor, Kaç dk belirdi?Selam kızlar bata 5 gün var erken gebelik yaptım çok mu erken oldu bişey göreniniz var mı ?ve days comfort erken gebelik testi güvenilir mi sizce
Şu an eşim tedavi altında özele gücümüz yetmediği için devlete devam ediyoruz 3 aydır klomen kullanıyor son 1 aydır da biz ekstra proxed plus kullanıyoruz ayın 30unda sperm testi verecek tekrar sonrasını sonuçları göre planlayacağızBizdede aynı sorun var neler yapıyosun kullandığınız bi ilaç yada bi kür varmı azospermi için bende bu yolda yeniyim ne yapacagimi çokta bilmiyorum açıkçası
10,15 dk sonra çekmiştim sonra değişmedi öyle kaldı çizgi çözülüyor ne demek bişey görünüyormu kiSelam, ben de bata 5 gün kala öğrenmiştim predictor early ile. Çizgi çözülüyor, Kaç dk belirdi?
Evet degerlendirdikHayır çatlama ya da yumurtlamadan sonra tam 14 gün diye bir kural yok hepimiz için değerlendirme yapmış mıydınız yumurtlama gününde acaba?
Normali o zaten canim benin niye öyle oldu anlamadimBenim catlamayi 1 diye sakınca 15.gun oluyo
Amin inşallah cümlemizin Allahım senin eşininde şifasını versin şu mübarek Cuma hürmetine klomeni erkeklerinde kullandığını bilmiyodum bizde bi doktora gideceğiz bakalım bizede yazarmıŞu an eşim tedavi altında özele gücümüz yetmediği için devlete devam ediyoruz 3 aydır klomen kullanıyor son 1 aydır da biz ekstra proxed plus kullanıyoruz ayın 30unda sperm testi verecek tekrar sonrasını sonuçları göre planlayacağız
Allah yardımcınız olsın
Ayyyy günaydın valla nende görüyorum yaaKızlar günaydın bu ay duphaston kullandım normalde 3.günü oluyordum ama hala olmadım bugün 4.gün sadece gögüslerim şiş nedense test yapınca bu beyaz çizgi ile karsılasıyorum bugün adet olalı 28 gün oldu sizdede beyaz çizgi çıkıyor mu 1 dakikada bu çizgiyi gördüm çekimle alakalıda değil bariz elimdede görüyorum acaba testdeki şaşırtmamı Eki Görüntüle 2891532
Merhaba görünüyor bir çizgiiiiSelam kızlar bata 5 gün var erken gebelik yaptım çok mu erken oldu bişey göreniniz var mı ?ve days comfort erken gebelik testi güvenilir mi sizce
Ayyy inş cnm 6 gün daha bekliyim olmazsam kan testi vericem bakalımAyyyy günaydın valla nende görüyorum yaa
Bende gördüm cnmSelam kızlar bata 5 gün var erken gebelik yaptım çok mu erken oldu bişey göreniniz var mı ?ve days comfort erken gebelik testi güvenilir mi sizce
Gözüküyor demek istemiştim ya10,15 dk sonra çekmiştim sonra değişmedi öyle kaldı çizgi çözülüyor ne demek bişey görünüyormu ki
Merhaba görünüyor bir çizgiiii
Gözüküyor demek istemiştim yayarın testi tekrarla istersen git gide koyulaşıyor gebelik varsa. Ben bu sefer kaset testlerle kontrol sağladım. Kanı da regl 2 gün gecikince verdim
inşallah kızlar tekrarlayayım testi bir iki gün sonra tekrar atayım öyleyse ben bu siliklikle başa çıkamayacağımBende gördüm cnm
Merhaba görünüyor bir çizgiiii
Kızlar günaydın bu ay duphaston kullandım normalde 3.günü oluyordum ama hala olmadım bugün 4.gün sadece gögüslerim şiş nedense test yapınca bu beyaz çizgi ile karsılasıyorum bugün adet olalı 28 gün oldu sizdede beyaz çizgi çıkıyor mu 1 dakikada bu çizgiyi gördüm çekimle alakalıda değil bariz elimdede görüyorum acaba testdeki şaşırtmamı
Senin çizgini benimkinden daha net gördümKızlar günaydın bu ay duphaston kullandım normalde 3.günü oluyordum ama hala olmadım bugün 4.gün sadece gögüslerim şiş nedense test yapınca bu beyaz çizgi ile karsılasıyorum bugün adet olalı 28 gün oldu sizdede beyaz çizgi çıkıyor mu 1 dakikada bu çizgiyi gördüm çekimle alakalıda değil bariz elimdede görüyorum acaba testdeki şaşırtmamı Eki Görüntüle 2891532