Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha önce ki gebeliğim de 12. gün de yapmıştımm çıkmamıştı o yüzden aslında hüsrana uğramak istemiyorum
Fakat bu defa adetin gecikmis yani 15 günden fazla olmuş. Eğer hamilelik varsa kanda çıkar idrarda çıkmayabilir

Selam kızlar bata 5 gün var erken gebelik yaptım çok mu erken oldu bişey göreniniz var mı ? ve days comfort erken gebelik testi güvenilir mi sizce

Eklentiler

• 8046007F-3C67-4906-8FE9-7BC6F65ACCBD.jpeg
    170 KB · Görüntüleme: 107
Selam kızlar bata 5 gün var erken gebelik yaptım çok mu erken oldu bişey göreniniz var mı ? ve days comfort erken gebelik testi güvenilir mi sizce
Selam, ben de bata 5 gün kala öğrenmiştim predictor early ile. Çizgi çözülüyor, Kaç dk belirdi?

Kızlar merhaba 3 aylık evliyim ben ilk ayımda hamile kaldım kimyasal oldu adet düzenim bozuldu kimyasaldan sonra adetim 40 gün sonra geldi 3 ayımdayım şuanda tekrar adet olmadım ne kiste yok doktorada gittim Bugun 13 günüm adetim gecti bu ayın 19 unda kan testi verdim 0.21 cıktı dün hafif akıntı oldu ve az önce de birsey geldigini hissedince adet oldum sandım ama peçeyle kontrol ettigimde şeffaf uzayan akıntım akıntı gördüm ilk defa benim simdi mi yumurtalama zamanım acaba ovulasyonumda yanımda yok sehir dısındayım

Bizdede aynı sorun var neler yapıyosun kullandığınız bi ilaç yada bi kür varmı azospermi için bende bu yolda yeniyim ne yapacagimi çokta bilmiyorum açıkçası
Şu an eşim tedavi altında özele gücümüz yetmediği için devlete devam ediyoruz 3 aydır klomen kullanıyor son 1 aydır da biz ekstra proxed plus kullanıyoruz ayın 30unda sperm testi verecek tekrar sonrasını sonuçları göre planlayacağız
Allah yardımcınız olsın

Amin inşallah cümlemizin Allahım senin eşininde şifasını versin şu mübarek Cuma hürmetine klomeni erkeklerinde kullandığını bilmiyodum bizde bi doktora gideceğiz bakalım bizede yazarmı

Kızlar günaydın bu ay duphaston kullandım normalde 3.günü oluyordum ama hala olmadım bugün 4.gün sadece gögüslerim şiş nedense test yapınca bu beyaz çizgi ile karsılasıyorum bugün adet olalı 28 gün oldu sizdede beyaz çizgi çıkıyor mu 1 dakikada bu çizgiyi gördüm çekimle alakalıda değil bariz elimdede görüyorum acaba testdeki şaşırtmamı

Ayyyy günaydın valla nende görüyorum yaa

10,15 dk sonra çekmiştim sonra değişmedi öyle kaldı çizgi çözülüyor ne demek bişey görünüyormu ki
Gözüküyor demek istemiştim ya yarın testi tekrarla istersen git gide koyulaşıyor gebelik varsa. Ben bu sefer kaset testlerle kontrol sağladım. Kanı da regl 2 gün gecikince verdim

Merhaba görünüyor bir çizgiiii
Gözüküyor demek istemiştim ya yarın testi tekrarla istersen git gide koyulaşıyor gebelik varsa. Ben bu sefer kaset testlerle kontrol sağladım. Kanı da regl 2 gün gecikince verdim
Bende gördüm cnm
inşallah kızlar tekrarlayayım testi bir iki gün sonra tekrar atayım öyleyse ben bu siliklikle başa çıkamayacağım var mı yok mu emin olamıyorum göz yanılması gibi hissettiğim için attım atmasam size çizgi yok der testi atardım valla teşekkür ederim

Senin çizgini benimkinden daha net gördüm İnşallah vardır ikimiz içinde canım senin adetinde gecikmiş hayırlı olur inşallah diğer sonuçların

Kızlar benim regl düzeni bozuldu 24 günde adet oldum geçen ay takvime göre bu ay 27sinde yada 28inde olmam lazım fakat pik 19 temmuzda gördüm bat 4 temmuzdu acaba 27sinde mi olur yoksa 3 ağustos falan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…