Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım henüz yumurtlama olmamış öncesinde pik oldu mu? Eğer olmadıysa teste devam
Olmadıı canım ben sabah yapmıştım ya belki akşam olmuştur diye düsünmüstüm ama olmamıs sanırım. Bugün gene koyulaştı çünkü

Eklentiler

• A5A88212-4CB4-46BC-8CBB-BEA2921290D0.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 49
Z zahrada canım ben çok uzun zamandır girmiyorum biraz uzak kalmak istedim bebek dusuncesinden sen en son kan vermiştin hamileydin devam ediyor mu? Yusra-61 vardı o ne yaptı onu da göremiyorum
Kuzuum evet yoktun buralardaa devam ediyor galiba bende en son 10 gün önce gittim doktora kese vardı da içinde bebek yoktu henüz ay allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın yavrucum

Çatlama olmuş mu kizlar siliklesmis mi anlayamadım sanki daha koyu gibi duruyor anlayanlar baka bilir mi

Ben de görüyorum hayırlı olsun inşallah

Kuzuum evet yoktun buralardaa devam ediyor galiba bende en son 10 gün önce gittim doktora kese vardı da içinde bebek yoktu henüz ay allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın yavrucum
Çok şükür maşallah ben iyiyim canım bu ay ovu takibi falan hiç bir şey yapmadım hatta yumurtladigimi bile hissetmedim sadece 10_12_14_18. Günleri degerlendirdim kızım hastalandı onla uğraştım falan işte bizim eski kızlardan çok kimse yazmıyor Galiba

Kızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki
Hali Benim kafa allak bullak canm yumurtlama oldu mu çatladı mi anlayamiyorum testlerden burayada attim zaten de bide krem gibi akintim var 3 gündür ama aşırı oluyor mantar değil ama kaşıntı agri falan yok çok şaşkınım cokkkkkkkkk

Günaydın kızlar bugün 21 temmuz bat günüm kaset test sonucum bugün kan vercem inşallah :)
gözünüz aydın:) Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah... BElirtileriniz nelerdi? BEnim de bat 21 temmuz yarın sabah test yapacağım 3 gün geciktim ama normalde 6 güne kadar dengesizlikler oluyordu emin değilim o yüzden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…