- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimize canimmm=)Hayırlısı neyse o olsun tabi. Predictor bende hiç silik yada kuruma çıkarmıyordu bide dediğim gibi reglim 1 gün sürdü hamile değilsemde inşallah başka bişey yokturbugün büyük ihtimal kan veririm yazarım burayada sağol cvbın için. Seninde gönlünden geçen neyse Allah nasip etsin inşallah.
E varsa çıkar ama qgun erken derler ben verirdimama daha bir gün geçti çıkar mı sonuç
Hemen yapabilirsin herkeste lekelenme olmaz2 Gün önce ağrım oldu regli olacağım sandım ama olmadım, lekelenme de yok sizce ne zaman test yapayım? daha 1 güün geciktim
Benim de geçen ay çok güzel pik çıktı ama ondan önceki ay çıkmadı adam akıllı. Tam emin olamıyorum bu ay için o yüzden bakalım yarın pik mi olur çatlar mıDegil bence =)
Benim de testim şuan bu şekilde hem yumurtlama gibi hem değil gibi geliyor bana nasıl oluyorsaEki Görüntüle 2891295 Sizce yumurtlama mı ?
bence yumurtlama :)Eki Görüntüle 2891295 Sizce yumurtlama mı ?
Bence evetEki Görüntüle 2891295 Sizce yumurtlama mı ?
Cnm benim reglin erken geldi yeni batim 21 agustos@Sasa234 Gazel2110 O oznurozlem @tugce2110 KelebekkB @esraerennn @3cicekannesi durumlar nedir kızlar?
Canım henüz yumurtlama olmamış öncesinde pik oldu mu? Eğer olmadıysa teste devamKızlar dün böyleydi bugün böyle. Galiba catladı
Kan sonucunda çıkar eğer hamilelik varsaama daha bir gün geçti çıkar mı sonuç
Kan sonucunda çıkar eğer hamilelik varsaama daha bir gün geçti çıkar mı sonuç
Henuz değil en az aynı renk olmalari gerekiyorEki Görüntüle 2891295 Sizce yumurtlama mı ?
daha önce ki gebeliğim de 12. gün de yapmıştımm çıkmamıştı o yüzden aslında hüsrana uğramak istemiyorumKan sonucunda çıkar eğer hamilelik varsa
Hayır çatlama ya da yumurtlamadan sonra tam 14 gün diye bir kural yok hepimiz için değerlendirme yapmış mıydınız yumurtlama gününde acaba?Kizlar merhaba 5 temmuzda ovuslayin teslim pik çıkmıştı hatta burda da paylaştım ve adet 17 sinde oldum yani 12.gunde sizce bu normal mi 14 gun olması gerekmiyor mu araştırdım biraz her yerde 14 yaziyor niye erken oldu acaba
Benim catlamayi 1 diye sakınca 15.gun oluyoKizlar merhaba 5 temmuzda ovuslayin teslim pik çıkmıştı hatta burda da paylaştım ve adet 17 sinde oldum yani 12.gunde sizce bu normal mi 14 gun olması gerekmiyor mu araştırdım biraz her yerde 14 yaziyor niye erken oldu acaba
Aa 2.30 mu.. Daha yüksek çıkmalıydı şimdiye kadar ya.. Belki artar diyeceğim ama umutlandırmak da iyi mi kötü mü bilmiyorum.. Ben ağustosu bekliyorum hala olmadım ve belimde kalça kemiklerimde ağrı var ara ara.. Bazen adet olacakmışım gibi geliyor ama olmuyorum bakalımBende aynı seninle herşey anlattığın gibi. Ama ben kan verdim 2.30 çıktı değer
Hasta oldum canı@Sasa234 Gazel2110 O oznurozlem @tugce2110 KelebekkB @esraerennn @3cicekannesi durumlar nedir kızlar?