Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı neyse o olsun tabi. Predictor bende hiç silik yada kuruma çıkarmıyordu bide dediğim gibi reglim 1 gün sürdü hamile değilsemde inşallah başka bişey yoktur🥺bugün büyük ihtimal kan veririm yazarım burayada sağol cvbın için. Seninde gönlünden geçen neyse Allah nasip etsin inşallah.
Amin hepimize canimmm=)

D1A3B992-CD48-46C2-97C9-C09D684417AA.jpeg
Sizce yumurtlama mı ?

Kizlar merhaba 5 temmuzda ovuslayin teslim pik çıkmıştı hatta burda da paylaştım ve adet 17 sinde oldum yani 12.gunde sizce bu normal mi 14 gun olması gerekmiyor mu araştırdım biraz her yerde 14 yaziyor niye erken oldu acaba😓

Kizlar merhaba 5 temmuzda ovuslayin teslim pik çıkmıştı hatta burda da paylaştım ve adet 17 sinde oldum yani 12.gunde sizce bu normal mi 14 gun olması gerekmiyor mu araştırdım biraz her yerde 14 yaziyor niye erken oldu acaba😓
Hayır çatlama ya da yumurtlamadan sonra tam 14 gün diye bir kural yok hepimiz için değerlendirme yapmış mıydınız yumurtlama gününde acaba?

Benim catlamayi 1 diye sakınca 15.gun oluyo

Bende aynı seninle herşey anlattığın gibi. Ama ben kan verdim 2.30 çıktı değer
Aa 2.30 mu.. Daha yüksek çıkmalıydı şimdiye kadar ya.. Belki artar diyeceğim ama umutlandırmak da iyi mi kötü mü bilmiyorum.. Ben ağustosu bekliyorum hala olmadım ve belimde kalça kemiklerimde ağrı var ara ara.. Bazen adet olacakmışım gibi geliyor ama olmuyorum bakalım

X