- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Olmadıı canım ben sabah yapmıştım ya belki akşam olmuştur diye düsünmüstüm ama olmamıs sanırım. Bugün gene koyulaştı çünküCanım henüz yumurtlama olmamış öncesinde pik oldu mu? Eğer olmadıysa teste devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadıı canım ben sabah yapmıştım ya belki akşam olmuştur diye düsünmüstüm ama olmamıs sanırım. Bugün gene koyulaştı çünküCanım henüz yumurtlama olmamış öncesinde pik oldu mu? Eğer olmadıysa teste devam
Kuzuum evet yoktun buralardaa devam ediyor galiba bende en son 10 gün önce gittim doktora kese vardı da içinde bebek yoktu henüz ay allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın yavrucum
Kuzum devam et teste benim de ilk ay böyle olmuştuOlmadıı canım ben sabah yapmıştım ya belki akşam olmuştur diye düsünmüstüm ama olmamıs sanırım. Bugün gene koyulaştı çünkü
Ben de görüyorum hayırlı olsun inşallahKızlar günaydın bu ay duphaston kullandım normalde 3.günü oluyordum ama hala olmadım bugün 4.gün sadece gögüslerim şiş nedense test yapınca bu beyaz çizgi ile karsılasıyorum bugün adet olalı 28 gün oldu sizdede beyaz çizgi çıkıyor mu 1 dakikada bu çizgiyi gördüm çekimle alakalıda değil bariz elimdede görüyorum acaba testdeki şaşırtmamı Eki Görüntüle 2891532
I ipti buna bakar mısın sana zahmetÇatlama olmuş mu kizlar siliklesmis mi anlayamadım sanki daha koyu gibi duruyor anlayanlar baka bilir miEki Görüntüle 2891659 Eki Görüntüle 2891660
20.günümdü bugün baya gecikti yumurtlama bu seferKuzum devam et teste benim de ilk ay böyle olmuştu
Çok şükür maşallah ben iyiyim canım bu ay ovu takibi falan hiç bir şey yapmadım hatta yumurtladigimi bile hissetmedim sadece 10_12_14_18. Günleri degerlendirdim kızım hastalandı onla uğraştım falan işte bizim eski kızlardan çok kimse yazmıyor GalibaKuzuum evet yoktun buralardaa devam ediyor galiba bende en son 10 gün önce gittim doktora kese vardı da içinde bebek yoktu henüz ay allah isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın yavrucum
Hali Benim kafa allak bullak canm yumurtlama oldu mu çatladı mi anlayamiyorum testlerden burayada attim zaten de bide krem gibi akintim var 3 gündür ama aşırı oluyor mantar değil ama kaşıntı agri falan yok çok şaşkınım cokkkkkkkkkKızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki
Buralardayım, çok sıkıldımKızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki
Buradayım takipteyim :) yarın sabah test yapacağım eczaneden alıp acaba aniden regli olur muyum diye düşünüyorumKızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki
Ayy ınsallah olmazsın hamilesindir insallahBuradayım takipteyim :) yarın sabah test yapacağım eczaneden alıp acaba aniden regli olur muyum diye düşünüyorum
gözünüz aydın:) Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah... BElirtileriniz nelerdi? BEnim de bat 21 temmuz yarın sabah test yapacağım 3 gün geciktim ama normalde 6 güne kadar dengesizlikler oluyordu emin değilim o yüzden :/Günaydın kızlar bugün 21 temmuz bat günüm kaset test sonucum bugün kan vercem inşallah :)
İnşallah canım... RAbbim kimseye aratmasın seneye hepimizin kucaklarında evlatlarımız olsun inşallah iyi bayramlar :))Ayy ınsallah olmazsın hamilesindir insallah
Ahaha dur gitme burdayızKızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki