Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatildeyim burdan ekleyemiyorum bilgisayar evde dönene kadar ağustos olur eklemeleri bitti bu yüzden canım ama hayırlı uğurlu olsun=)Hali merhaba beni de ekler misiniz bat 28 haziran - yaş 32 - 1 yıl deniyoruz. Testlerim pozitif çıktı (Temmuzun 5inde aşılama oldum)
Yine süslüKızlar dün böyleydi bugün böyle. Galiba catladı
Tatildeyim burdan ekleyemiyorum bilgisayar evde dönene kadar ağustos olur eklemeleri bitti bu yüzden canım ama hayırlı uğurlu olsun=)
Ben kan verirdim üzücü oluyor ama verirdim bana da bat günü silik çıktı sonuc negatf ti akşama regl oldum ben de anlamadım üzüldüm ama geçtiMerhaba. Bir gün regl oldum ayın 19 unda ikinci günde leke geldi bitti dün test yaptım çoook silik çıktı ovülasyonumda pike yakın koyu çıkıyor. Bugün test yaptım gene silik çıktı. Kan versem mi diye düşünüyorum. Bariz çizgi çıkmadıgı için muallaktayım. Hali sen ne dersin?
napıyımmYine süslü
GünaydınlarKızlar günaydın Birşey sormak istiyorum. Ovülasyon testlerinde illa ki gebelik çıkar mı? Yani bata 10 kala yapılan ovülasyon testinde erken gebelik belirtisi olabilir mi? Burada görüyorum genelde sonlara doğrı pik olanlara hep gebelik testi yap deniliyorda. Silik çıkması bir kriter mi gebelik olmadığına dair?
Evet kuzu çatlamış senin bence Ortalama 24 saatte çatlama gördün bu durumda harikaKızlar dün böyleydi bugün böyle. Galiba catladı
Hayırlısı neyse o olsun tabi. Predictor bende hiç silik yada kuruma çıkarmıyordu bide dediğim gibi reglim 1 gün sürdü hamile değilsemde inşallah başka bişey yokturbugün büyük ihtimal kan veririm yazarım burayada sağol cvbın için. Seninde gönlünden geçen neyse Allah nasip etsin inşallah.Ben kan verirdim üzücü oluyor ama verirdim bana da bat günü silik çıktı sonuc negatf ti akşama regl oldum ben de anlamadım üzüldüm ama geçti
2 Gün önce ağrım oldu regli olacağım sandım ama olmadım, lekelenme de yok sizce ne zaman test yapayım? daha 1 güün geciktim@Sasa234 @Gazel2110 O oznurozlem @tugce2110 @KelebekkB E esraerennn @3cicekannesi durumlar nedir kızlar?
Okadar kısa sürede döllenme olup rahme yerleşmez ki zarar gelsin. Kendini rahatlat, çatlama ağrısı devam ediyor olabilirKızlar ovulasyon testinde 16sında yumurtlama gordum 18inde de çatlama. Ertesi günü dikkat edicem dedigim halde kaynanam iş yaptırdı ağır bisey yapmadım aşırı dikkat ettim ama belim karnım 2 gun boyunca ağrıdan ağladım. O günden beri de karnımda hep sancı var sizce bebek mi tutunuyor yoksa zarar mı geldi moralim yerle bir oldu
Yumurtlama üzerinden 12-13 gün geçtiyse yap, çıkar.2 Gün önce ağrım oldu regli olacağım sandım ama olmadım, lekelenme de yok sizce ne zaman test yapayım? daha 1 güün geciktim
Güvenilir marka değil maalesefProdector canım
Yaa teşekkür ederim biraz da olsa iyi geldi mesajinOkadar kısa sürede döllenme olup rahme yerleşmez ki zarar gelsin. Kendini rahatlat, çatlama ağrısı devam ediyor olabilir
Ya çıkmayınca çok üzülüyorum pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum varsa kesin çıkar zaten hem 5 günlük gecikmem olmuş olacakYu
Yumurtlama üzerinden 12-13 gün geçtiyse yap, çıkar.
Ben olsam yapardım yapardım 1 hafta geçmeli diyorlar2 Gün önce ağrım oldu regli olacağım sandım ama olmadım, lekelenme de yok sizce ne zaman test yapayım? daha 1 güün geciktim
Degil bence =)Eki Görüntüle 2891278 Hanımlar dün de atmıştım bugün de aynı çıktı neredeyse hala yumurtlama değil mi?