Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün böyleydi bugün böyle. Galiba catladı

Eklentiler

• F72920C2-27AB-4C68-A6C0-8734BD4BC3A6.jpeg
    F72920C2-27AB-4C68-A6C0-8734BD4BC3A6.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 43
  • B8FA5A30-1EC6-4A31-88DA-0A04F71BC125.jpeg
    B8FA5A30-1EC6-4A31-88DA-0A04F71BC125.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba. Bir gün regl oldum ayın 19 unda ikinci günde leke geldi bitti dün test yaptım çoook silik çıktı ovülasyonumda pike yakın koyu çıkıyor. Bugün test yaptım gene silik çıktı. Kan versem mi diye düşünüyorum. Bariz çizgi çıkmadıgı için muallaktayım. Hali Hali sen ne dersin?
Ben kan verirdim üzücü oluyor ama verirdim bana da bat günü silik çıktı sonuc negatf ti akşama regl oldum ben de anlamadım üzüldüm ama geçti

Kızlar günaydın☺️ Birşey sormak istiyorum. Ovülasyon testlerinde illa ki gebelik çıkar mı? Yani bata 10 kala yapılan ovülasyon testinde erken gebelik belirtisi olabilir mi? Burada görüyorum genelde sonlara doğrı pik olanlara hep gebelik testi yap deniliyorda. Silik çıkması bir kriter mi gebelik olmadığına dair?
Günaydınlar
Hayır, aslında ovülasyon testi gebelik için bir kriter değil bireysel farklar olabilir elbet ama güvenilir değil.

Kızlar ovulasyon testinde 16sında yumurtlama gordum 18inde de çatlama. Ertesi günü dikkat edicem dedigim halde kaynanam iş yaptırdı ağır bisey yapmadım aşırı dikkat ettim ama belim karnım 2 gun boyunca ağrıdan ağladım. O günden beri de karnımda hep sancı var sizce bebek mi tutunuyor yoksa zarar mı geldi moralim yerle bir oldu

Ben kan verirdim üzücü oluyor ama verirdim bana da bat günü silik çıktı sonuc negatf ti akşama regl oldum ben de anlamadım üzüldüm ama geçti
Hayırlısı neyse o olsun tabi. Predictor bende hiç silik yada kuruma çıkarmıyordu bide dediğim gibi reglim 1 gün sürdü hamile değilsemde inşallah başka bişey yoktur🥺bugün büyük ihtimal kan veririm yazarım burayada sağol cvbın için. Seninde gönlünden geçen neyse Allah nasip etsin inşallah.

Kızlar ovulasyon testinde 16sında yumurtlama gordum 18inde de çatlama. Ertesi günü dikkat edicem dedigim halde kaynanam iş yaptırdı ağır bisey yapmadım aşırı dikkat ettim ama belim karnım 2 gun boyunca ağrıdan ağladım. O günden beri de karnımda hep sancı var sizce bebek mi tutunuyor yoksa zarar mı geldi moralim yerle bir oldu
Okadar kısa sürede döllenme olup rahme yerleşmez ki zarar gelsin. Kendini rahatlat, çatlama ağrısı devam ediyor olabilir

X