Hayırlı uğurlu olsun canimHamileyimama daha çok yeni doktora gidip keseyi filan görmeden haber vermek istemedim buradan. Reglim bir gün geciktikten sonra bthcg 340 çıktı çok şükür
Aynen oyle yapayim canimBen de eczaneye onu sormuştum hepsi aynı dedi, 20tl ye bi tane verdi erken gebelik testi diye ama ben adetim 1 gün gecikince yaptım, hemen çift çizgi çıktı. Yine de bekle istersen hiç strese girme, adetin gecikince test alırsın
Senin ki de yakındırBu topiki uğur getirsin diye açtım benden başka herkese uğur getirdi masallah herkes hamile kız
Insallah canimcimSenin ki de yakındırSenin topik gerçekten de çok uğurlu geldi herkese
Canım beni listeden cıkarabilirsin sökülemedim bi türlü ama regl olcam belli gibi rabbim seninde isteyen herkesin kucağinı boş bırakmasınBu topiki uğur getirsin diye açtım benden başka herkese uğur getirdi masallah herkes hamile kız
Ovulasyonlarınıza bakıyorum, mesajlarınızı kaçırmıyorum hepinizi takipteyimInsallah canimcim
Sag ol canim ben de sizin annisler topiginize baktım ilk kez az onceOvulasyonlarınıza bakıyorum, mesajlarınızı kaçırmıyorum hepinizi takipteyimburdan sonra anneler topiğinden devam etmek en büyük isteğim
Tamamdir hayırlısı olsun insallah=/Canım beni listeden cıkarabilirsin sökülemedim bi türlü ama regl olcam belli gibi rabbim seninde isteyen herkesin kucağinı boş bırakmasın
oncelikle hayrli oksun Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinHamileyimama daha çok yeni doktora gidip keseyi filan görmeden haber vermek istemedim buradan. Reglim bir gün geciktikten sonra bthcg 340 çıktı çok şükür
İkinci yumurtlama gibi canm degerlndr mutlaka14 ve 15.testte yumurtlama gördüm sonra silikleşti. Bugün 17.testim yeniden koyulaşmaya başladı kızlar
Eki Görüntüle 2890707
Saat kacta yapiyorsubuz testleriKızlar teste devam ediyorm daha bugunde koyu cikti hemde baya belirgin
Eki Görüntüle 2890557
Hamilesinn test yappİkinci yumurtlama gibi canm degerlndr mutlaka
Suya tut kuruma cizgisi ise silinir tamamenÇizgiyi ben mi görüyorum bir tek sizde görüyormusunuz. Silik çizgi o kadar az olur mu ve kuruma çizgisi böyle hafif kırmızı olur mu belki kuruma çizgisidir?
Ben ilk aylarda vs. Kullanılır diye biliyorum. Yine de doktora danışmakta fayda varCanım bugün sık sık lavaboya da çıkıyorum, az ve kesik kesik. Piyelosepty diye bir ilaç var, idrar yolu enfeksiyonu için bilirsin sen de. İçsem birşey olur mu sence, yumurtlama üzerinden 5 gün falan geçti
Arkadaşım dua na girmek gibi olsun istemem fakat enbiya suresinde cehennem ve cehennem ateşinden bahsediyor sadece yanlış olmasın 50 60 arasındaki bir ayette Rabbim bizlere salih ve saliha kullarından nasip eyle diye bir dua ediliyor yani enbiyadansa meryem suresini 40 defa okuyarak tilavet secdesiyle her okuyuşunda taçlandırarak niyet ve isteklerini şifa niyetine Rabbimizden istemeni tavsiye ederim.Kızlar enbiya süresi 88 89 90 91. Ayetlerini okumak iyiymiş inanan arkadaşlar a duyrulur ben başlıyorum.
Sordum, önce bol su tüket geçmezse ilaç kuşlan dedi. Şükür bol bol sıvı içtim şuan daha iyiyimBen ilk aylarda vs. Kullanılır diye biliyorum. Yine de doktora danışmakta fayda var