Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileyim ama daha çok yeni doktora gidip keseyi filan görmeden haber vermek istemedim buradan. Reglim bir gün geciktikten sonra bthcg 340 çıktı çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun canim
sen de deneyimlerini yazmak istersen biz de okuruz yararlanılır neler yaptın canim

Aynen oyle yapayim canim sanada hayırlı olsun saglicakla kucaginiza alin insallah

Bu topiki uğur getirsin diye açtım benden başka herkese uğur getirdi masallah herkes hamile kız
Canım beni listeden cıkarabilirsin sökülemedim bi türlü ama regl olcam belli gibi rabbim seninde isteyen herkesin kucağinı boş bırakmasın

Hamileyim ama daha çok yeni doktora gidip keseyi filan görmeden haber vermek istemedim buradan. Reglim bir gün geciktikten sonra bthcg 340 çıktı çok şükür
oncelikle hayrli oksun Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinBelirtileriniz nedir. Akinti durumunuz kasik agrisi falan

Kızlar enbiya süresi 88 89 90 91. Ayetlerini okumak iyiymiş inanan arkadaşlar a duyrulur ben başlıyorum.

Canım bugün sık sık lavaboya da çıkıyorum, az ve kesik kesik. Piyelosepty diye bir ilaç var, idrar yolu enfeksiyonu için bilirsin sen de. İçsem birşey olur mu sence, yumurtlama üzerinden 5 gün falan geçti
Ben ilk aylarda vs. Kullanılır diye biliyorum. Yine de doktora danışmakta fayda var

Kızlar enbiya süresi 88 89 90 91. Ayetlerini okumak iyiymiş inanan arkadaşlar a duyrulur ben başlıyorum.
Arkadaşım dua na girmek gibi olsun istemem fakat enbiya suresinde cehennem ve cehennem ateşinden bahsediyor sadece yanlış olmasın 50 60 arasındaki bir ayette Rabbim bizlere salih ve saliha kullarından nasip eyle diye bir dua ediliyor yani enbiyadansa meryem suresini 40 defa okuyarak tilavet secdesiyle her okuyuşunda taçlandırarak niyet ve isteklerini şifa niyetine Rabbimizden istemeni tavsiye ederim. Arefemiz mübarek olsun

Kızlar bata 4 kaldı
Hamile olanlara sormak istiyorum özellikle bu regl ağrısı gibi dediğiniz kötü sancılar mı yoksa üşütürsün yumurtalığı da hafif arada sızılar girer orda bi rahatsızlık hissi olur öyle mi oluyor ya sabah ovü testinde 2. Çizgi çıkmayınca umudu kesmiştim bu aydan ama şimdi karnım çok şiş hafif üşütme gibi sızı var ve akşam idrarda tortular gördüm beyaz acaba belirti mi bunlar yoksa üşüttüm mü gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…