Valla testi yaptım ikinci çizgi çıkmayınca koydum kenara içeri geçtim yeni şimdi geldiğimde gördümKac dakikada cikti. Kuruma cizgisine benziyor baska test yapsaniz?
Dediğiniz gibi yapabilirim. TeşekkürlerBence sabah ise giderken değerlendirin kesinlikle. Nöbetten geldiğiniz günün akşamı da degerlendirirsiniz.
Bugün gündüz değerlendirdim. Akşam bilmiyorumYarin degerlendiremeyeceksnz bugun degerlendirin bencd gun icinde catlama olursa jazrda spermler olsn
Insallah canimHamileyim herhalde canım regl olmadım ama hastaneye de gidemedim daha beş gün kala test yaptırmıştım dört çıkmıştı
Aynen kadın doğum acilleri oluyor belki orda olur doktorBilmiyorum ki valla ya kafayı yicem şimdi doktor da bulunmaz :/
AbowHamile kaldım. Ovulasyondan kopamadımo kadar gün yapınca alışkanlık oluyor. Yumurtlamadan 18 gün sonra LH, ovulasyonla hamilelik cidden anlaşılıyor kızlar, gebelik testi evde olmayan LH yapsın bata yakın
Canım bence bugünde değerlendir olmadı sabahDün ve bugün değerlendirdik. Yarın işteyim değerlendiremeyecğim. Bugün akşamda değerlendirsek iyi mi olur kötü mü acaba ?
O zamn yarin sabah ise gitmedenDediğiniz gibi yapabilirim. Teşekkürler
Bugün gündüz değerlendirdim. Akşam bilmiyorum
Canım bugün sık sık lavaboya da çıkıyorum, az ve kesik kesik. Piyelosepty diye bir ilaç var, idrar yolu enfeksiyonu için bilirsin sen de. İçsem birşey olur mu sence, yumurtlama üzerinden 5 gün falan geçtiParol içebilirsin. Gebelerde hastanede sadece parol kullanıyoruz .
Bu ikinci yumurtlama galiba değil mi?14 ve 15.testte yumurtlama gördüm sonra silikleşti. Bugün 17.testim yeniden koyulaşmaya başladı kızlar
Eki Görüntüle 2890707
Yok canm değerlendiriyoruz ınsallah çatlamıştr yarin tekrar yapcam isteBu pik olmuş eger 3. Gün de hala silik olmamışsa günde 3-4 havuc ye canım çatlamaya yardımcı
Sperm sorunu yoksa her günü degerlendirin
Aslında t çizgisi C kadar koyu değil. Olsaydı 2.yumurtlama diyebilirdim ama baya koyu yine deBu ikinci yumurtlama galiba değil mi?
Kızlar bugün arefe günü 1000 tane ihlas suresi çekip duanızı edin bana biri söyledi kaç defa da karşıma çıktı rabbim dualarınızı kabul etsin
Devam ederde bebis vardır insallah14 ve 15.testte yumurtlama gördüm sonra silikleşti. Bugün 17.testim yeniden koyulaşmaya başladı kızlar
Eki Görüntüle 2890707
Başka test daha al benceEki Görüntüle 2890712
Eki Görüntüle 2890713
Selam kizlar bakar misiniz bu test bozuk mu ilk defa boyle bir sey gordumtam karar verememis gibi sanki bastan vazgeçmiş
Bulunduğum ilcede prodictor yok saka gibi nettende almak icin cok gec artık bata 2 3 gun var o yuzden almadim normal gebelik testi icinde adet gününü bekliyorum umudum da yok pek ama ovulasyon testleri gayet silik silik çıkıyor olsa zaten koyu çıkardıBaşka test daha al bence
Ben de eczaneye onu sormuştum hepsi aynı dedi, 20tl ye bi tane verdi erken gebelik testi diye ama ben adetim 1 gün gecikince yaptım, hemen çift çizgi çıktı. Yine de bekle istersen hiç strese girme, adetin gecikince test alırsınBulunduğum ilcede prodictor yok saka gibi nettende almak icin cok gec artık bata 2 3 gun var o yuzden almadim normal gebelik testi icinde adet gününü bekliyorum umudum da yok pek ama ovulasyon testleri gayet silik silik çıkıyor olsa zaten koyu çıkardı