Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parol içebilirsin. Gebelerde hastanede sadece parol kullanıyoruz .
Canım bugün sık sık lavaboya da çıkıyorum, az ve kesik kesik. Piyelosepty diye bir ilaç var, idrar yolu enfeksiyonu için bilirsin sen de. İçsem birşey olur mu sence, yumurtlama üzerinden 5 gün falan geçti

14 ve 15.testte yumurtlama gördüm sonra silikleşti. Bugün 17.testim yeniden koyulaşmaya başladı kızlar

Eklentiler

• 20210719_194613.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bugün arefe günü 1000 tane ihlas suresi çekip duanızı edin bana biri söyledi kaç defa da karşıma çıktı rabbim dualarınızı kabul etsin

Selam kizlar bakar misiniz bu test bozuk mu ilk defa boyle bir sey gordum tam karar verememis gibi sanki bastan vazgeçmiş

Başka test daha al bence
Bulunduğum ilcede prodictor yok saka gibi nettende almak icin cok gec artık bata 2 3 gun var o yuzden almadim normal gebelik testi icinde adet gününü bekliyorum umudum da yok pek ama ovulasyon testleri gayet silik silik çıkıyor olsa zaten koyu çıkardı

Ben de eczaneye onu sormuştum hepsi aynı dedi, 20tl ye bi tane verdi erken gebelik testi diye ama ben adetim 1 gün gecikince yaptım, hemen çift çizgi çıktı. Yine de bekle istersen hiç strese girme, adetin gecikince test alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…