Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parol içebilirsin. Gebelerde hastanede sadece parol kullanıyoruz .
Canım bugün sık sık lavaboya da çıkıyorum, az ve kesik kesik. Piyelosepty diye bir ilaç var, idrar yolu enfeksiyonu için bilirsin sen de. İçsem birşey olur mu sence, yumurtlama üzerinden 5 gün falan geçti

14 ve 15.testte yumurtlama gördüm sonra silikleşti. Bugün 17.testim yeniden koyulaşmaya başladı kızlar 🤔
20210719_194554.jpg

Eklentiler

• 20210719_194613.jpg
    20210719_194613.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bugün arefe günü 1000 tane ihlas suresi çekip duanızı edin bana biri söyledi kaç defa da karşıma çıktı rabbim dualarınızı kabul etsin 🙏🏻

Başka test daha al bence
Bulunduğum ilcede prodictor yok saka gibi nettende almak icin cok gec artık bata 2 3 gun var o yuzden almadim normal gebelik testi icinde adet gününü bekliyorum umudum da yok pek ama ovulasyon testleri gayet silik silik çıkıyor olsa zaten koyu çıkardı 😊

Bulunduğum ilcede prodictor yok saka gibi nettende almak icin cok gec artık bata 2 3 gun var o yuzden almadim normal gebelik testi icinde adet gününü bekliyorum umudum da yok pek ama ovulasyon testleri gayet silik silik çıkıyor olsa zaten koyu çıkardı 😊
Ben de eczaneye onu sormuştum hepsi aynı dedi, 20tl ye bi tane verdi erken gebelik testi diye ama ben adetim 1 gün gecikince yaptım, hemen çift çizgi çıktı. Yine de bekle istersen hiç strese girme, adetin gecikince test alırsın 🥰

X