Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 11 gün gecikti adetim dün 1 damla kahverengi akıntı ve kremsi akıntım geldi adet olucam sandım devamı yok. sabah kaset test yaptım negatif sizce kan vermeli miyim ne olabilir bu ya ağlıcam valla. 🤦‍♀️
Ayy doktora mı gitsen canım bebis yoksa söktürücü verirdi ne bilim böyle kötü olur belki

Cnm benm adete yakin hep boyle oluyor ben de onu soruyorm neden acaba. Bu sefer daha pik ama yani buna yakin oluyor adet gunu geldikce. Ben catlamayi degerlendiremedim esim yoktu o yuzden umudm yok ama ikinci catlama olduysa falan belki.
Benimde adete yakın pik oluyor valla ama elde bebek yok=)

69CD0DB5-418C-46E5-B4EF-0EDEDB0392D9.jpeg
F9ECD2E9-0CCF-4784-AA72-8D77F14C95A5.jpeg
Kızlar benimde pik galiba bugün.

Çok teşekkür ediyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah 💕
Kesinlikle bebeğinize sizde tutunun. Çoğu kişi ilk zamanlar sizin gibi kendisini hazır hissetmiyor, yaşı küçükmüş gibi geliyor ama eminimki geçicidir. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın sizinle kalsın 🙏 dualarım sizinle

Kesinlikle bebeğinize sizde tutunun. Çoğu kişi ilk zamanlar sizin gibi kendisini hazır hissetmiyor, yaşı küçükmüş gibi geliyor ama eminimki geçicidir. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın sizinle kalsın 🙏 dualarım sizinle
Çok teşekkür ediyorum. Amin. allah razı olsun💕

Oooo yumurtlamadan kaç gün sonra lh testinde böyle görünüyor
Hamile kaldım. Ovulasyondan kopamadım😁 o kadar gün yapınca alışkanlık oluyor. Yumurtlamadan 18 gün sonra LH, ovulasyonla hamilelik cidden anlaşılıyor kızlar, gebelik testi evde olmayan LH yapsın bata yakın😊

Eklentiler

• 20210719_170156.jpg
    20210719_170156.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar ben 11 gün gecikti adetim dün 1 damla kahverengi akıntı ve kremsi akıntım geldi adet olucam sandım devamı yok. sabah kaset test yaptım negatif sizce kan vermeli miyim ne olabilir bu ya ağlıcam valla. 🤦‍♀️
Çizgiyi ben mi görüyorum bir tek sizde görüyormusunuz. Silik çizgi o kadar az olur mu ve kuruma çizgisi böyle hafif kırmızı olur mu belki kuruma çizgisidir?

Eklentiler

• 16267063221836952807250215376058.jpg
    16267063221836952807250215376058.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 102
Dün ve bugün değerlendirdik. Yarın işteyim değerlendiremeyecğim. Bugün akşamda değerlendirsek iyi mi olur kötü mü acaba ?
Yarin degerlendiremeyeceksnz bugun degerlendirin bencd gun icinde catlama olursa jazrda spermler olsn

Çizgiyi ben mi görüyorum bir tek sizde görüyormusunuz. Silik çizgi o kadar az olur mu ve kuruma çizgisi böyle hafif kırmızı olur mu belki kuruma çizgisidir?
Kac dakikada cikti. Kuruma cizgisine benziyor baska test yapsaniz?

X