Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy doktora mı gitsen canım bebis yoksa söktürücü verirdi ne bilim böyle kötü olur belkiKızlar ben 11 gün gecikti adetim dün 1 damla kahverengi akıntı ve kremsi akıntım geldi adet olucam sandım devamı yok. sabah kaset test yaptım negatif sizce kan vermeli miyim ne olabilir bu ya ağlıcam valla.
Benimde adete yakın pik oluyor valla ama elde bebek yok=)Cnm benm adete yakin hep boyle oluyor ben de onu soruyorm neden acaba. Bu sefer daha pik ama yani buna yakin oluyor adet gunu geldikce. Ben catlamayi degerlendiremedim esim yoktu o yuzden umudm yok ama ikinci catlama olduysa falan belki.
Çok teşekkür ediyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahMelikeben canım benim dualarımız hep seninle. Herşey çok iyi olacak tüm kalbimle diliyorum mutlu olmanı
Kesinlikle bebeğinize sizde tutunun. Çoğu kişi ilk zamanlar sizin gibi kendisini hazır hissetmiyor, yaşı küçükmüş gibi geliyor ama eminimki geçicidir. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın sizinle kalsın dualarım sizinleÇok teşekkür ediyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Deneyeyim sağol canımEnsene buz koy istersen iyi gelir
Parol içebilirsin. Gebelerde hastanede sadece parol kullanıyoruz .Deneyeyim sağol canım
Çok teşekkür ediyorum. Amin. allah razı olsunKesinlikle bebeğinize sizde tutunun. Çoğu kişi ilk zamanlar sizin gibi kendisini hazır hissetmiyor, yaşı küçükmüş gibi geliyor ama eminimki geçicidir. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın sizinle kalsın dualarım sizinle
Hamile kaldım. Ovulasyondan kopamadım o kadar gün yapınca alışkanlık oluyor. Yumurtlamadan 18 gün sonra LH, ovulasyonla hamilelik cidden anlaşılıyor kızlar, gebelik testi evde olmayan LH yapsın bata yakınOooo yumurtlamadan kaç gün sonra lh testinde böyle görünüyor
Evet canım kesinlikle değerlendir pikEki Görüntüle 2890645 Eki Görüntüle 2890646 Kızlar benimde pik galiba bugün.
Dün ve bugün değerlendirdik. Yarın işteyim değerlendiremeyecğim. Bugün akşamda değerlendirsek iyi mi olur kötü mü acaba ?Evet canım kesinlikle değerlendir pik
Bence sabah ise giderken değerlendirin kesinlikle. Nöbetten geldiğiniz günün akşamı da degerlendirirsiniz.Dün ve bugün değerlendirdik. Yarın işteyim değerlendiremeyecğim. Bugün akşamda değerlendirsek iyi mi olur kötü mü acaba ?
Çizgiyi ben mi görüyorum bir tek sizde görüyormusunuz. Silik çizgi o kadar az olur mu ve kuruma çizgisi böyle hafif kırmızı olur mu belki kuruma çizgisidir?Kızlar ben 11 gün gecikti adetim dün 1 damla kahverengi akıntı ve kremsi akıntım geldi adet olucam sandım devamı yok. sabah kaset test yaptım negatif sizce kan vermeli miyim ne olabilir bu ya ağlıcam valla.
Evet canım öyle ama anlatamadım işte 5 tanesi 45 veya 55 olması gerekiyordu
Neden acaba sonucta hormonlarla ilgili bisi ne oluyor ki hormonlara boyle oluyorBenimde adete yakın pik oluyor valla ama elde bebek yok=)
Yarin degerlendiremeyeceksnz bugun degerlendirin bencd gun icinde catlama olursa jazrda spermler olsnDün ve bugün değerlendirdik. Yarın işteyim değerlendiremeyecğim. Bugün akşamda değerlendirsek iyi mi olur kötü mü acaba ?
Kac dakikada cikti. Kuruma cizgisine benziyor baska test yapsaniz?Çizgiyi ben mi görüyorum bir tek sizde görüyormusunuz. Silik çizgi o kadar az olur mu ve kuruma çizgisi böyle hafif kırmızı olur mu belki kuruma çizgisidir?