Kızlar teste devam ediyorm daha bugunde koyu cikti hemde baya belirgin
Eki Görüntüle 2890557 @ipti Cnm bugün yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar teste devam ediyorm daha bugunde koyu cikti hemde baya belirgin
Eki Görüntüle 2890557 @ipti Cnm bugün yaptım
Kuzu sanki devam halaa havuç yee hemen çatlasın
Çok teşekkür ederiim ilk kez yapıyorum ya onun şansına heralde inşallah hepimizin tutunsun bebişleriNe guzel pik olmus tutunur insallh
Pikler gelmiş yumurtlama günündesin canım ikisinin arasından 24 saat geçti mi ?
Bu pik olmuş eger 3. Gün de hala silik olmamışsa günde 3-4 havuc ye canım çatlamaya yardımcıKızlar teste devam ediyorm daha bugunde koyu cikti hemde baya belirgin
Eki Görüntüle 2890557
Ay kuzum yok tam değil kayınvalideme gidicektim mecburen yarım saat erken yaptımPikler gelmiş yumurtlama günündesin canım ikisinin arasından 24 saat geçti mi ?
Ay havucu bayram arefesi nerden bulacağım kiKuzu sanki devam halaa havuç yee hemen çatlasın
Hepimiz coştuuukMerhaba pik cik
hamişşş haberleri de peş peşe olsun inşllahMerhaba pik cik
İnşallah kuzum sende ümitsizliğe kapılmaUmarim bebis tutar cnm hemen gorursun. Benim bata 2 gun var umudum olmadigi icin test de yapmiyorm acikcasi
Benim dün sipsilikti hatta bugünden hiç umudum yoktu ama pik oldu İnşallah yarın falan çatlar kuzu
her yeri talan et kızzz bir pik kolay bulunmuyo ahahahahsshhsshAy havucu bayram arefesi nerden bulacağım ki
Manavlara falan sorayım kuzucumBenim dün sipsilikti hatta bugünden hiç umudum yoktu ama pik oldu İnşallah yarın falan çatlar kuzu
her yeri talan et kızzz bir pik kolay bulunmuyo ahahahahsshhssh
Cnm benm adete yakin hep boyle oluyor ben de onu soruyorm neden acaba. Bu sefer daha pik ama yani buna yakin oluyor adet gunu geldikce. Ben catlamayi degerlendiremedim esim yoktu o yuzden umudm yok ama ikinci catlama olduysa falan belki.Kuzum seninde adete yakin pik sende bence bir hamilelik testi yapsanmi
Yok yok demekki yumurtalarin guzel gelisiyor. Degerlendirirken esin stres yapmasn cok etkilio kaliteyi ikiniz icinde.Çok teşekkür ederiim ilk kez yapıyorum ya onun şansına heralde inşallah hepimizin tutunsun bebişleri