- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Bariz pozitif sağlıklı bir gebelik olsun ins kan vermeye koşReglime 5 gün var silik çizgi var kı yoksa negatif miEki Görüntüle 2890128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bariz pozitif sağlıklı bir gebelik olsun ins kan vermeye koşReglime 5 gün var silik çizgi var kı yoksa negatif miEki Görüntüle 2890128
Erken gebelik testi mi bu?Reglime 5 gün var silik çizgi var kı yoksa negatif miEki Görüntüle 2890128
EvetErken gebelik testi mi bu?
İnş cnmBenimde böyle oldu canım pozitif inşallah bat günü bir test daha yapıp kan verelim:)
O zaman kaset testte de deneyerek çıkmasını bekleyin. Erken gebelik testlerinde değer düşük oluyormuş
Ne demek oluyor tam anlamadımO zaman kaset testte de deneyerek çıkmasını bekleyin. Erken gebelik testlerinde değer düşük oluyormuş
Kaset testler daha yüksek düzeyleri algıladığı için eğer kaset teste cikmadiysa onlarda deneyerek çıkmasını bekleyin.. Beyaz pembe navi paylaşılan küçük olanlarNe demek oluyor tam anlamadım
Ben 7 gün kala yaptım çift gördüm kişiden kişiye değişir evde normal testlerden dene goruncede kan verirsinKızlar benim adetim 1 gün geçti ve sadece sol kasık ağrım var yani böyle kasıkta şiş gibi birşey sizce yarın gebelik testi yapayım mı yoksa bekleyim mi
Sürpriz yumurta çıkmadı korunma yöntemi iz doğruymuş ama doktora gorurun derim belki düzensizlik değildir..Eki Görüntüle 2890135 buyrun kalbim kadar temiz negatif test böyle olur hoşgeldin düzensiz döngü, baybay bebiiş...
Hayırlı uğurlu olsunAy hadi hayırlısı benim de hemen hemen aynı zamanlar,. Hcg bejimde ayın 7 inde yaptım 106 çıktı.bende 15 inde doktora gideceğim
Ağustosun 5ine kadar 2. Kez adet olmam gerekiyor eğer olmazsam gideceğim doktora canım ama her şekilde 5inden sonra.. Hah bu arada bir değerlendirme oldu belki ağustosta doktor kist değil de bebiş var derSürpriz yumurta çıkmadı korunma yöntemi iz doğruymuş ama doktora gorurun derim belki düzensizlik değildir..
Hayırlısıyla kucagına alırsn inş cnm bende bekliyorum benimde erken gebelik testim silik çıktı 5 gün var dahaGünaydın beybilerrrrr bu dünkü testim
Eki Görüntüle 2890155
Eki Görüntüle 2890156
Buda bugün sabah ayrıca bugün bat günüm yarın kan vermeye gideceğim nasıl dünden bugüne belirginleşme var mı kızlar Allah hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin
İnşallah arkadaşım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin belirti var mı ?Hayırlısıyla kucagına alırsn inş cnm bende bekliyorum benimde erken gebelik testim silik çıktı 5 gün var daha
Hamileyin zatenHadi inşallah diğer testlerinde pozitif görüştünüz
Ayy bu ay ne güzel bir ay yahuuu Bayram şekerleri geliyor vallahi ben dün aileme söyledim hamile olduğumuu. Tam bir bayram müjdesi olduBariz pozitif sağlıklı bir gebelik olsun ins kan vermeye koş
Siz kaç gün kala öğrendinizGünaydın beybilerrrrr bu dünkü testim
Eki Görüntüle 2890155
Eki Görüntüle 2890156
Buda bugün sabah ayrıca bugün bat günüm yarın kan vermeye gideceğim nasıl dünden bugüne belirginleşme var mı kızlar Allah hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin
Üç gün kala yapmaya başladım canım sende öyle yap belki geç döllenmedirBenim bata 5 gün var. Bugün test yaptım negatif çıktı. Beybiler sizce pozitif döner mi yoksa tutmamış mi