- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Bence hiç moralini bozma.. Ben net anladım ki kimse ilk seferde yapmıyor. Anlatırken ilk sefer diyor sadece o kadar =) Öbür türlü kusurlu oluyor... Kimse kusuru üzerinden de konuşmaya başlamak istemiyor. Benim anladığım uzun süre korunduktan sonra biz hemen olacak psikolojisine giriyoruz. Korunmayanlar da sürpriz gözüyle bakıyor. Aradaki tek fark bu.. Ama hiç biri ilk seferde tutturamıyor =)Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
Aynen canım doğru söylüyorsun gelde bunu etrafındakilere anlatWalla canm o hic maharet deil. Benim de ilk denememde olmustu oglum ama bak kac aydr olmuyor yani. Bence hic boburleneck bir sey degil. Kismetinde ne varsa onu yasiyorsun sadece. Senin icin de hayrlisi buymus daha zamani gelmemis. Elinden geleni yapip gerisini Allah,a birakmak lazm. Kimse daha eksik ya da kimse daha fazla deil. Herkes yazilani yasiyor sadece
Benimde çevremde öyle insanlar var sanki biz istemiyoruz çok istiyoruz hatta napalım yani madalya falan mı takalım anlamıyorumBugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
Bilemiyorum cnm işte hayırlısı bnde zannetmiyorum ilk seferde filan ama işte böylede duyunca kendimi sorguluyorumBence hiç moralini bozma.. Ben net anladım ki kimse ilk seferde yapmıyor. Anlatırken ilk sefer diyor sadece o kadar =) Öbür türlü kusurlu oluyor... Kimse kusuru üzerinden de konuşmaya başlamak istemiyor. Benim anladığım uzun süre korunduktan sonra biz hemen olacak psikolojisine giriyoruz. Korunmayanlar da sürpriz gözüyle bakıyor. Aradaki tek fark bu.. Ama hiç biri ilk seferde tutturamıyor =)
Hayırlısı işte cnm böyle boburlene boburlene anlatıyorlar ya laf sokarcasina insan üzülüyor kendimi sorguluyorum nerde ne yanlış yapıyorum diyeBenimde çevremde öyle insanlar var sanki biz istemiyoruz çok istiyoruz hatta napalım yani madalya falan mı takalım anlamıyorumrabbime bırak hayırlısı ne zamansa o zaman olur
O elti de kardeşi de anlatıp duracaklarına dua etsinler de bu ilk denemede yapmaları ilk düşükleri vs olmasın.. Tövbe yaRabbim insanı sinir ediyorlar.. Şükredip dua edecekleri yere böbürlenmek ne ayıp şey.Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
Nasip varsa gelir Yemenden nasip yoksa ne gelir elden demişler.. En iyisi en güzeli en yakın zamanda olsun inşallahBiz bu ay pek degerlendiremedik esim yoktu 10 gun catlamayi baya geçmişti geldiginde. Ben de pek takip etmedim acikcasi zor olur hatta mucize
Hayır böyle düşünme asla senin yanlış yaptığın birşey yok emin ol sadece şunu de hayırlısı bu değilmiş belki hayırlısı onun içn odur bırak anlatsınlar sende hiç oralı bile olma Gül geçHayırlısı işte cnm böyle boburlene boburlene anlatıyorlar ya laf sokarcasina insan üzülüyor kendimi sorguluyorum nerde ne yanlış yapıyorum diye
Inşallah Allah herkesin gonlundekini versin
Çok iyi inşallah nekadar var peki adetinize
Ovulasyon yaptığımda adetim 1 gün gecikmişti canım.Inşallah Allah herkesin gonlundekini versin
Çok iyi inşallah nekadar var peki adetinize
Ay lütfen kimseyi takmayın. Herkes kendi işine baksın. Olursa da olmazsa da allahtan. Insanlara kulak asmayın lütfen. Kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz siz ınsanların laflarını kişisel algılamayın. Herkes kendi kalitesini insanlığını ortaya koyar. Uzulceginiz tek şey etrafınızda böyle ucuz insanlar olması olsun. Hiç takmayın.Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
Hadi inşallah diğer testlerinde pozitif görüştünüzOvulasyon yaptığımda adetim 1 gün gecikmişti canım.
Benimde 20 sinde ama Yarin deneyeceğim umudum olmasa da adet olacakmisim gibi sol kasik ağrım var benimde birde baş dönmesi degilde denge kaybı gibi bir his var yarın ola hayrolaKızlar benim adetim 1 gün geçti ve sadece sol kasık ağrım var yani böyle kasıkta şiş gibi birşey sizce yarın gebelik testi yapayım mı yoksa bekleyim mi
Ne demek canım.hayirlisi olsun insallah
Hamile kalamayana diyor saracogluSoğan suyu neye ki
Valla ben kan vermedim heralde olsaydı idrarda çıkardı diye hastaneler çok güvensiz geliyor bana o yüzden gitmek istemedim bakalım bir daha kaset test yaparım onda da çıkmazsa kadın doğuma giderim neden böyle diye. Bende bir daha yumurtladım diye düşünüyorum da hiç kesilmedi akıntım kaç kere olduysa artıkYok ben de yapmadım test. Bat günü kaset test yaptım negatif kan negatif olunca düşmedim üstüne. Geç döllenme olanların bat tan 20 gün sonra öğrendiklerini okudum burada o yüzden beklemeye aldım kendimihoş bu arada hamilelik değilse de bir kez daha yumurtladım belki deyip yine değerlendirdim tuttuysa ağostosun 5inde bir test daha yaparım 2. Bat günü
Benim Ağustos ayıyla tam 1 sene oluyor deneyeli ama annemler dahil herkes bebek için uğraştığımızı yeni öğrendi herkese düşünmüyoruz diyoduk. O ilk aylarda gebe kalabilseydim herkes e bunlar düşünmüyodu demek hemen tuttu diyecekti. Yani kısaca sen milletin ne dediğine asla bakma hele böyle şeyler için böbürlenenleri duyma bile. Böyle bişeyin böbürlenmesi olmaz şükrü olur sağsalim doğsun diye duası olurBugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
Benimde böyle oldu canım pozitif inşallah bat günü bir test daha yapıp kan verelim:)Reglime 5 gün var silik çizgi var kı yoksa negatif miEki Görüntüle 2890128