Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk idrarla yaptım arkamı bir döndüm çıktı hemen önceden yaptığımda hayali çizgi bile göremezdim hastalığıma iki gün var :) çizgi net göreyim kan vereceğim 🙏

Ne güzel inşallah istediğin gibi olur 🤗 bat günü daha iyi çıkacaktır yarın birazcık daha artmış olur

Eki Görüntüle 2889346
Kızlar ikinci çizgiyi görebilen var mı hemen çıktı yoksa ben yanlış mı görüyorum kalbim nasıl atıyor
Çok net gözüküyor sağlıkla büyüsün inşallah❤️ Benim de bata 3 gün var çizgim hemen hemen böyle🌸 kaset testlerle takip ediyorum koyulaşma devam ederse gideceğim ben de

Ayy ne güzel tamam artık bu kadar kan testi ultrasonda çıksın daa.. o kanlar sana lazım 😁 takviye ne verecek acaba? 🤔 Benim bünyem hassas diye dr bana vinalac vermişti ful komplex vitamin folik hepsi vardı
Bebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.

Kuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm😡😡😡

Eklentiler

• BEAD6B3D-AB96-4B02-B394-876B309D9943.jpeg
    BEAD6B3D-AB96-4B02-B394-876B309D9943.jpeg
    190,8 KB · Görüntüleme: 83
Siz hangi marka testle yaptınız :)
Ben 3 gün önce predictor early ile yaptım. Çizgi çıkınca Dr. Prüfer kaset testini yaptım o çok çok silik çıktı. Ertesi gün resimdeki testten yaptım çok daha belirgin çıktı. Bugün yine dr. Prüfer ile yaptım ilk güne göre epey belirgindi ama resimdeki bence daha iyi sonuç veriyor o yüzden onunla devam edicem🌸

Eklentiler

• C6EF963F-855F-45A2-80A7-8AB1BECCD182.jpeg
    C6EF963F-855F-45A2-80A7-8AB1BECCD182.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 84
Bebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Bu nasıl doktor anlamadım, yani sorun olmadan olabilir denir mi. Ben de boş gebelik geçirdim son ana kadar endişelerini söylemedi doktorum. Emin olduğunda sonlandirdik. Kafana takma lütfen dış gebelik değil kesen olması gereken yerde, gerisi takdiri ilahi. Her an her şey olabilir bunu hepimiz biliyoruz. Dileğim hakkında hayırlısı olur

9.8 mm olmuş hala sınırları istediğimiz gibi değil dedi. 😔
kesinlikle başka doktora git yoksa bu stresle bişey olmayacağı va rsa bile olacak allah korusun bu doktorları gerçekten anlamıyorum ya ihtimal üzerine böyle denir mi direkt açıklama yok bişey yok neden değil ne olması lazım birçok konu havada senin içini rahatlatması lazım. olur olmaz devam eder etmez hayırlısı ama hamile insan bu şekilde yıpratılır mı ya inanamıyorum

2 saat sonra nie çikti o zaman 😀 o dağılan boyalar test çizgisini doldurmus olmasın 😑😫
sürpriz yapmış bak ben bi kere çok damlatmıştım hiç arkada çizgi görünmüyodu sadece mürekkep boyanmış gibiydiii senin arkada çizgi üzeri boyalı gibiydi ilk attığında da

2 saat sonra nie çikti o zaman 😀 o dağılan boyalar test çizgisini doldurmus olmasın 😑😫
Gebelik testleri altın plaka üzerine emdirilmiş antikor içeriyor. Yani biosensörler. Dağılan çizgiler sadece indikatör yani akışın varlığını gösteriyor ve uçucuyor zaten. Yani toplanıp orada birikmeleri imkansız :KK70: Hayırlı olsun...

X