- 6 Ekim 2020
- 333
- 310
Yok canimÇatlamış mı sizce kızlar
Pik bu yarin catlar sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canimÇatlamış mı sizce kızlar
Bence senin var çünkü dün de çizgi olsaydı farkederdin demekki hcg yükselmeye başlamış yarında yap zaten çizgi varsa koyulaşmaya başlarAa aynı gün müydük
Aslında 12. Gün erken iğne etkisi olabilir ama ben dün önceki gün negatifi görüp bugün silik görünce bi heveslendimde
İnsallah alırıs güzel haberler
Ben pazartesi regl olmassam kan testi yaptırım diyorum
Sen düşünüyo musun
İnşallah kuzum ya yarına yada Pazartesiye çizgiden anlarız artık diye düsünüyorum perşembede pozitifim devam ederse kan veririm artıkMasallahh asla umitlendirmek istemem ama sanirim bu gebelik kuzum igne etkisi gecmistir insallah
Yok canim
Pik bu yarin catlar saniriöylemi tmm canım
Hala pik kuzuÇatlamış mı sizce kızlar
Eki Görüntüle 2878119 bugün daha koyu oldu canım ama eşim yokk
İnşallah kuzum ya yarına yada Pazartesiye çizgiden anlarız artık diye düsünüyorum perşembede pozitifim devam
Heyecanla bekliyorum sonuclarinizi Allah herkese yasatsin insallah cok bekletmeden bebegimizi nasip etsin saglikla hayirlisiylaİnşallah kuzum ya yarına yada Pazartesiye çizgiden anlarız artık diye düsünüyorum perşembede pozitifim devam ederse kan veririm artık
İnsallah kuzuuuBen cizgiyi goruyorum canim insallah igne etkisi bitmistir
İnsallahh öyledir kuzuBence senin var çünkü dün de çizgi olsaydı farkederdin demekki hcg yükselmeye başlamış yarında yap zaten çizgi varsa koyulaşmaya başlar
Oooo var tâbi maşallahKızlar günaydın yolculuktan geldim dün adet olmam lazımdı bende sabah hemen test yapayım dedim direk böyle çıktı var simi elim ayağım titriyor
Amin İnşALLAH kızlarCanım benım insallah hamileyimdir de nasip eder İnşallah Allah hepimize nasip eder bu ay hep beraber anneler baslığına geçeriz
Ben cok cok silik bisey goruyorum gibi ama ?? Yakindan bakinca var mi?Bu arada ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç beni üzdü batıma iki gün var aceba test doğru mu iki gün sonra yapsam sonuç değişir mi
Canım seni takipteyim evet silik çizgi bence de var. Adet olacakmış gibi ağrılar bende de çok olmuştu, hatta çok erken başlamıştı, şaşırmıştım. İnşallah yarın daha da koyulaştığını görürsün kan testinde de çıkınca kutlarızKızlar benim testlerimede bakar mısınız
Bütün gruplara yazdım nerdeyse
İğne gününü saymassak 12. Gün bugün
Hafif var gibi ama
Sanki dün hiç yoktu yaptığımda bugün biraz belli oluyor gibi geldi bana
Kuruma falan degilse ben goruyorum valla. Insallah oyledir 2 guncuk kalmis zatenBu arada ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç beni üzdü batıma iki gün var aceba test doğru mu iki gün sonra yapsam sonuç değişir mi
YaaaCanım seni takipteyim evet silik çizgi bence de var. Adet olacakmış gibi ağrılar bende de çok olmuştu, hatta çok erken başlamıştı, şaşırmıştım. İnşallah yarın daha da koyulaştığını görürsün kan testinde de çıkınca kutlarız
Yaaaa inşallah vardır inan ki ben hiç bir görmüyor sabahtan berli bakıyorum ama senin görüyorum demen bile bana umut verdiBen cok cok silik bisey goruyorum gibi ama ?? Yakindan bakinca var mi?
Bu arada ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç beni üzdü batıma iki gün var aceba test doğru mu iki gün sonra yapsam sonuç değişir mi
Canım predictor early genellikle yanılmıyor ama gene dene sen. Bu arada o çizgi testin kendisinde var yeni pakette açsan var. Geçen ay denemiştim ordan biliyorumBen cok cok silik bisey goruyorum gibi ama ?? Yakindan bakinca var mi?
Vallaha görüyor musun göremiyorum ben ama ışığa fln tuttum İnşallah ben yanılırim inşallah vardırKuruma falan degilse ben goruyorum valla. Insallah oyledir 2 guncuk kalmis zaten