Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sakın eleştirici cevaplar yazmayın ıkı oğlum var çok şükür ama birde kızım olsun istıyorum daha önce kızı olanlar yumurta takıbı yapmışmıydımız kız be ek yumurtlama öncesi ilişki öneriliyor ya

Kızlar sakın eleştirici cevaplar yazmayın ıkı oğlum var çok şükür ama birde kızım olsun istıyorum daha önce kızı olanlar yumurta takıbı yapmışmıydımız kız be ek yumurtlama öncesi ilişki öneriliyor ya
x kromozomu önce yetişsin diye 4444 tane dua okumasına yetiş istersen kuzum. regl sonu birliktelikte olan çocuk kız sonrası erkek diye bile duymuştum ama ovulasyon testi al sen istersen yumurtlamaya yakın başlarsın denemelere

x kromozomu önce yetişsin diye 4444 tane dua okumasına yetiş istersen kuzum. regl sonu birliktelikte olan çocuk kız sonrası erkek diye bile duymuştum ama ovulasyon testi al sen istersen yumurtlamaya yakın başlarsın denemelere
Bende öyle düşünüyordum canım ama dokuzuncu gün yumurtlama oldu galıba dün atmıştım testlerimi hatta

Eklentiler

• B495136B-26BB-4946-93D3-2294B4961AD5.jpeg
    B495136B-26BB-4946-93D3-2294B4961AD5.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 65A0C9B3-8267-4A5B-A80A-0E87713BE175.jpeg
    65A0C9B3-8267-4A5B-A80A-0E87713BE175.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 34
Testlerim bunlar dün dokuzuncu gündü ilk fotoğraf 12.30 da yapıldı ıkıncısı aynı gün akşam 21.45 de

şehir efsanelerinin dedikleri doğru isee regl sonu sayılır işte baby girls yoldadır inşşş :KK70:
Ben daha 14 gün yumurtlama olur diye düşünüyordum değerlendirme olmamıştı esımın işinden dolayı dün ılk testı yapınca değerlendirme oldu ama kaçırdık galiba kız bebek şansını

Günaydın bugün gene test yaptım ve cook hayali bir çizgi cıktı. Yanı düne göre cok daha silik malesef igne etkisiymis.. belki cogu insanda oldugı gibi 11-12.günde tekrar çizgi görürüm insallah:)
Ben de dayanamayıp yaptım bugün ama çoook silik bir çizgi çıktı iğne etkisiydi sanırım 11. Gün bugün. Umudumu kaybediyorum sanırım ☹️

Ama tek bildiğim bu işlerde sorun olan stres sinir bende hayli fazla kendime engel olamıyorum işte

Ebru ceylan bana 20 21 pik 22 çatlamaydı 3 günü değerlendir dedi sanırım seninde oluyor 25 26yı değerlendir çatladı ise 27 gereksiz gibi sanki 🙈
Ya ebru ablada yumurtlama gördünmü başla değerlendirmeye diyorda, ben gormedende gün aşırı gidiyorum sanki yumurtlarımda kaçırırım diye bi korku siz öncesi gün aşırı mı değerlendiriyorsunuz🤔

Ya ebru ablada yumurtlama gördünmü başla değerlendirmeye diyorda, ben gormedende gün aşırı gidiyorum sanki yumurtlarımda kaçırırım diye bi korku siz öncesi gün aşırı mı değerlendiriyorsunuz🤔
Evet ben bu ay ovulasyon testi kullanmadan gün aşırı değerlendirdim canım, ama ebru ceylan taktiği ile devam etmek istiyorsan o yumurtlamadan önceki günlerde haftada 2 gün yani 3 gün arayla birliktelik önerip yumurtlamadan çatlamayı kadar 3 gün ard arda değerlendirme öneriyor

5-6-7 temmuz aşırı hareketli olcak aşırıı yığılma yapmışız resmen oralardaaa <3 şu bize uğursuz haziran bitse de geçsek yepyeni bir ayaa
Evet kızlar hepiniz peş peşesiniz maşallah hadi güzel haberler verin bize sonraki hafta bizede uğur getirsin arkanızdan gelelim haziranı hiç sevmedim 😑😑

Evet ben bu ay ovulasyon testi kullanmadan gün aşırı değerlendirdim canım, ama ebru ceylan taktiği ile devam etmek istiyorsan o yumurtlamadan önceki günlerde haftada 2 gün yani 3 gün arayla birliktelik önerip yumurtlamadan çatlamayı kadar 3 gün ard arda değerlendirme öneriyor
Evet ben ebru taktiğiyle yapayim diyorum onun sayfasindakileri okudun mu kaç kişi hamile kalmış bi kaç ay o taktikle gidiyim diyorum. Daha 12 gundeyim yumurtlama görünce yardırcam heralde 😂 3 gün peş peşe olayını bende doğru buluyorum bide doggy gidicem bu ay bakalım kısmet 😛

X