20si pik oldu benim cici 19 aynı renk 20 pik 21 aynı renk 22 çatlamaBal senle aramızda yumurtlamada 1 gün vardı demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20si pik oldu benim cici 19 aynı renk 20 pik 21 aynı renk 22 çatlamaBal senle aramızda yumurtlamada 1 gün vardı demi
x kromozomu önce yetişsin diye 4444 tane dua okumasına yetiş istersen kuzum. regl sonu birliktelikte olan çocuk kız sonrası erkek diye bile duymuştum ama ovulasyon testi al sen istersen yumurtlamaya yakın başlarsın denemelereKızlar sakın eleştirici cevaplar yazmayın ıkı oğlum var çok şükür ama birde kızım olsun istıyorum daha önce kızı olanlar yumurta takıbı yapmışmıydımız kız be ek yumurtlama öncesi ilişki öneriliyor ya
Bende öyle düşünüyordum canım ama dokuzuncu gün yumurtlama oldu galıba dün atmıştım testlerimi hattax kromozomu önce yetişsin diye 4444 tane dua okumasına yetiş istersen kuzum. regl sonu birliktelikte olan çocuk kız sonrası erkek diye bile duymuştum ama ovulasyon testi al sen istersen yumurtlamaya yakın başlarsın denemelere
şehir efsanelerinin dedikleri doğru isee regl sonu sayılır işte baby girls yoldadır inşşşBende öyle düşünüyordum canım ama dokuzuncu gün yumurtlama oldu galıba dün atmıştım testlerimi hatta
şehir efsanelerinin dedikleri doğru isee regl sonu sayılır işte baby girls yoldadır inşşş
Ben daha 14 gün yumurtlama olur diye düşünüyordum değerlendirme olmamıştı esımın işinden dolayı dün ılk testı yapınca değerlendirme oldu ama kaçırdık galiba kız bebek şansınışehir efsanelerinin dedikleri doğru isee regl sonu sayılır işte baby girls yoldadır inşşş
Ben de dayanamayıp yaptım bugün ama çoook silik bir çizgi çıktı iğne etkisiydi sanırım 11. Gün bugün. Umudumu kaybediyorum sanırımGünaydın bugün gene test yaptım ve cook hayali bir çizgi cıktı. Yanı düne göre cok daha silik malesef igne etkisiymis.. belki cogu insanda oldugı gibi 11-12.günde tekrar çizgi görürüm insallah:)
Aaaa dünkü bihterin vedası gibi veda etmiş bir andaa olsun öncekiler yaşıyodur daha 3 gün diyolar ya bugün de değerlendirirsin ohhhEki Görüntüle 2877500
benimle vedalaşmış ya dünde testteyapmadım dün hiçbişey yapmadım kendime sinirliyim şuan
Canım kaybetme lütfen.. genelde bir anda silikleşip yok olup sonra tekrardan beliriyormuş. 12.gün tekrarlaBen de dayanamayıp yaptım bugün ama çoook silik bir çizgi çıktı iğne etkisiydi sanırım 11. Gün bugün. Umudumu kaybediyorum sanırım
Ebru ceylan bana 20 21 pik 22 çatlamaydı 3 günü değerlendir dedi sanırım seninde oluyor 25 26yı değerlendir çatladı ise 27 gereksiz gibi sankiDün ben değerlendirmedim
22-23(pik)-24 boş geçtim-
25-26-27 doku geçse
Sipariş verir gibide zor ya amaan
Ya ebru ablada yumurtlama gördünmü başla değerlendirmeye diyorda, ben gormedende gün aşırı gidiyorum sanki yumurtlarımda kaçırırım diye bi korku siz öncesi gün aşırı mı değerlendiriyorsunuzEbru ceylan bana 20 21 pik 22 çatlamaydı 3 günü değerlendir dedi sanırım seninde oluyor 25 26yı değerlendir çatladı ise 27 gereksiz gibi sanki
Evet ben bu ay ovulasyon testi kullanmadan gün aşırı değerlendirdim canım, ama ebru ceylan taktiği ile devam etmek istiyorsan o yumurtlamadan önceki günlerde haftada 2 gün yani 3 gün arayla birliktelik önerip yumurtlamadan çatlamayı kadar 3 gün ard arda değerlendirme öneriyorYa ebru ablada yumurtlama gördünmü başla değerlendirmeye diyorda, ben gormedende gün aşırı gidiyorum sanki yumurtlarımda kaçırırım diye bi korku siz öncesi gün aşırı mı değerlendiriyorsunuz
Oyy oyyy nasılda umut dolu bir minnoş İnşallah hepimiz pozitif enerji yayalım ve mükemmel bir ay sonu olsun bu denemelerimizCanım kaybetme lütfen.. genelde bir anda silikleşip yok olup sonra tekrardan beliriyormuş. 12.gün tekrarla
Evet kızlar hepiniz peş peşesiniz maşallah hadi güzel haberler verin bize sonraki hafta bizede uğur getirsin arkanızdan gelelim haziranı hiç sevmedim5-6-7 temmuz aşırı hareketli olcak aşırıı yığılma yapmışız resmen oralardaaa <3 şu bize uğursuz haziran bitse de geçsek yepyeni bir ayaa
Evet ben ebru taktiğiyle yapayim diyorum onun sayfasindakileri okudun mu kaç kişi hamile kalmış bi kaç ay o taktikle gidiyim diyorum. Daha 12 gundeyim yumurtlama görünce yardırcam heralde 3 gün peş peşe olayını bende doğru buluyorum bide doggy gidicem bu ay bakalım kısmetEvet ben bu ay ovulasyon testi kullanmadan gün aşırı değerlendirdim canım, ama ebru ceylan taktiği ile devam etmek istiyorsan o yumurtlamadan önceki günlerde haftada 2 gün yani 3 gün arayla birliktelik önerip yumurtlamadan çatlamayı kadar 3 gün ard arda değerlendirme öneriyor