Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen inşallah ya tutar bu ay birlikte güzel haberler alalım artık folik asitin 2 kutusuna da başlıcam
Inşallah canım ya seninde 4 ay oldu dimi? Burda beraber bekleyince kendimi kötü hissetmiyorum diğer türlü sanki tek benim olmuyomuş gibi herkesin ilk aylardan oluyomuş gibi karamsarlığa kapılıyorum ama sizle beraber burda konuşunca rahatlıyorum hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Insallah biran önce tutarda bizde anneliği tadarız

Ben sana ozelden herseyi ispat edince benden ozur diliycekmisin?

Özür dileceğim birşey yok sen yaz buraya bir öyle bir böyle neden olduğunu mesela bana 50 günde bir adet gördüğünü dedin çok iyi hatırlıyorum seni asla unutmam yazdığın birçok şeyde beni hayrete düşürdün. başka yerde 70 yazmışsın bak asla yine seni sorgulamak da değil niyetim neden tutarsızsın yok olanı var. Var olanı yok gösteriyorsun ? Senin soracağın şeyleri cvplamak istemiyorum kendi merak ettiğime cvp almak istiyorm. Vermek istersen ver istemezsen yaz özelden cvbını tamam diyeyim. Burada uzatarak kimsenin msjlarımıza maruz kalıp rahatsız olmasını istemiyorum çünkü bu kaç sayfa yazılsa bitmez devam eder uzar.

Evet kesinlikle sizinle konuşmak bana da çok iyi geliyor. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi çok rahatlatıcı. Bizde marttan beri deniyoruz bu 4 ayımız. Doktorda bana problem olmadığını söyledi. Ondan sonra baya rahatladım artık kafamda olmayacak diye düşünce yok. Sadece gerisi şansa kalıyor o da doğru zamanda olacaktır. Acaba bu ay o ay mı diye merakla bekliyorum. Cuma gecesine kadar değerlendiricez sonra eşimin nöbetleri olacak. İnşallah temmuz hepimize uğurlu gelir

Hadi bakalım kuzum inşallah aşılama tutar ben aşılama yapmadan direk tüp bebek yaptırdım çünkü eşimde ameliyat olmuştu varikosel den tam herşey düzelir gibi oldu bu seferde bana pko dediler daha fazla beklemek istemedim ama kimyasal oldu işte benimde denemediğim birşey kalmadı ama şu hoca işi aklımı kurcalıyor bu aralar gitsem mi diyorum yani bakalım temmuz sonu da Ankara bahçeci ye gidecem kışın da tüp bebek yapmayı düşünüyorum

Rahim filmi için 21 ekime randevu verdiler adetimin yeni bitmiş olması gerekiyomuş ben onu nasıl ayarlayabilirim ki gerçekten çok sıkıldım
Adetin bittiği haftaya denk getirir onlar sen orasına takılma çünkü ne olursa olsun adetin bitimi ikinci hafta olmak zorunda rahim filmin.

Ne diyeyim bende senin gibiyim çaresiz gibi oluyorum bazen de nereye tutumsam bilemiyorum artık Allah nasip etmezse birşeyin olamayacağına inanıyorum. Ne bileyim bizlerinde kaderi beklemek demek ki hiç olmamasından iyidir geç de olsa olması. Doktor o bu hepsi yalan yok olmayınca olmuyor. Hakkımızda yinede hayırlısı olsun

Evet ilk cocuk dusundugumde 50 gundu sonra gittikce uzadi 4 ayi buldu hwr ay degisiyordu sana ilk yazdigimla sonraki aylar bir degildi normalde adet olamam gereken gun 25 i ama bak kac gun sonrasini gosteriyor dalga falan geçmiyorum kimseyle evet cocukluktan beri gecmeyen kansizligin var 2016 dan sonuclairmi buldum aticam simdi sana tarhleriyle beraber evet bir pcosun bir degilsin diyolar inan bana bende cok net olmak istiyorum ama nasil olabilirim gittigim bir doktor yunurtaliklarinda pco gorunumu var derken diyeri yok diyor

Eklentiler

• Screenshot_20210624-194200.png
    494,3 KB · Görüntüleme: 100
Sadece bu hastanenin hemogram sonuclarini bulabildim baska hastanelerdede vardir sonuclarim kadin dogum hastanesi suan da gittigim hastane anliyorsunnya sen bak bakalim

Eklentiler

• IMG_20210624_194004_261.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20210624_193932_715.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20210624_193859_802.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20210624_193755_629.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 68
Ayy bende aynı düşünüyorum canım bizimde marttan beri ve doktor öyle güzel konuştuki artık beklemek düşer bize burda hep umut var inşallah uğurlu gelir hepimize

Regl ilken mi baktırdınız prolaktine ? Bende daha önce yüksekti ilaç kullandım. Sadece regl olduğunda mı bakılıyor normalde baktırsak olmaz mı acaba

Kızlar bere arada kaynadi amh mide yorumlar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20210624-165053~2.png
    148,2 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…