Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl denk getircekler ki randevu tarihi verdiler elime 21 ekimde yaptırcaksın diye
Ya canım seni çok iyi anlıyorum sırf bu yüzden bende hep ertelemiştim rahim filmi ni ama sonra baktım ki olacak gibi değil özelde çektirdim eğer imkanın varsa sende özelde çektir gerekirse her ay bir miktar para koy bir kenara zaten birikir o para en azından sonucu da çıkıyor hemen o sonuçla da her doktora gidebiliyorsun bende yapışıklık varmış az miktarda dediler ama ilerde histereskopi çektirebilirsin tüp bebek doktoru karar versin demişlerdi bende şimdi onu çektirmeyi düşünüyorum çünkü ekimde bir sene dolacak hsg çekileliAllah hepimizin yardımcısı olsun zor süreçlerden geçiyoruz

Regl ilken mi baktırdınız prolaktine ? Bende daha önce yüksekti ilaç kullandım. Sadece regl olduğunda mı bakılıyor normalde baktırsak olmaz mı acaba
Evet reglin 2.günü baktırdım hormon tahlillerini reglken yapıyolar genelde ama prolaktin döngüye göre değişmez sanırım yaparlar mı bilmiyorum

Hangi şehirde ne kadara çektirdiniz acaba ben de özelde yaptıracağım gibi görünüyor

Canim rahim filmi adet bitiminde çekindim ben adet birinci gün say 6 veya 7 günümde .devlet hastanesi hemen adet bitiminde çekiyor ben sanomed de çektirdim dediğim gibi telefon acmiyorlardi
Bilmiyorum ki o zaman bana neden gün verdiler ki bi de ne zaman adet olursun diye soruyorlar ne bileyim ben ne zaman sanki benim elimde

Ca
Hangi şehirde ne kadara çektirdiniz acaba ben de özelde yaptıracağım gibi görünüyor
Canım ben Antep de mmt amerikan hastanesi nde 900 TL ye anestezi li çektirdim Ekim ayında ama bazı hastaneler daha pahalıymış ve anestezi li öneririm çok rahat oluyor işlem sonrası hafif sancı hafif lekelenme oluyo korkma sen hangi şehirdesin

Ben sana hastasın değilsin demiyorum hasta olblrsin asla şimdi hastalığını konuşarak sana yorum yapmak istemiyorum. Ben sana neden tutarsızsın diyorm? Senin çok msjın var onları açmak istemiyorm açmıcam da. Söylersen söyle böyle neden yaptığını demezsen sende kalsın? Asla da merak etmiyorm. Böyle olduğunu tek düşünen ben değilim zaten. Sana yüklenir gibi olmak da istemiyorum lütfen rica ediyorum zorlama şansını.

Demin dedinki kansizligim var dedin sonuclarini attin ben sana uzuldum sonra tutarsizdin simdi ben sana tuk tarihleriyle tum sonuçlarımi atiyorum sansini zorlama diyorsun kimin hakkimda ne dusundugu umrumda dahi degil belki hata dusundugunuz gibi bendedir kendimi buraya farkli yansitmisimdir ama ben sana isoat etmeye calisiyorum zorunda degilim buna evet ben kendimi kotu hissediyorum bu kadar insan boyle dusunurken burdaki kimse beni iyi bilmek zoeunda degil burdaki kimsenin bana psikolojik destekten baska destegi olamaz ama ben gerçekten bilmek istiyorum bu kadar ne yapmis olabilirim diye ben ksiiligimi sorgular oldum amacim duyar kasmak hic degil yani gercekten galiba ben konusmamda bi yanlislik yapiyorum subat ayindada ben birsey soyledigimi dusunmezken cikistij bana hani belki ben normalde de boyleyimde cevremdekiler yuxume soyleyemiyor diye dusunmeye basladim kendimi size nasil biri oalrak tanittigimi coo merk ediyorum ben

Tamam işte ayarlarlar bir şekilde anlatıyorum size rahim filmi çekildim kesinlikle bunu adetten sonraki hafta çekmek zorundalar belli aralığı var.
Ay inşallah ayarlarlar da özelde çektirmek zorunda kalmam en iyisi hsg den önce doktorumla görüşeyim hem sonuçlarıma bakar hem de bi konuşurum nasıl olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…