Dur etiket yapmaya calisimEvet avrupadayım nerde çektirdiğini hatırlıyor musun arkadaşın
Off deme canım . Demesin yarın gidicem bakalım tüp bebek yaptım süreç çok zor geldi bana hele şimdi bu yaştan sonra hem maliyet olarak hem bedenen zor1 in alti düşüktür canım yani yumurta rezervin azalıyor denek.. genelde oyalanmadan tüp Bebek öneriyorlar böyle değerler için
Ben çektirdim canım ,şöyle oldu benimkisi Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne gtmisdim tesadüfen diyeyim başka doktoru ararken üroloji doktoruyla karşılaştık o yönlendirdi doktorun adı ziya yıldırım hastanenin tek üroloji doktoru zaten.colormed diye bir yer kas imza yapdi bir broşürünü verdi bana görüntüleme merkezinin.onun üzerine arayıp fiyat aldım 500 e çektiler.yeei Samatya Hastanesi'nin arkasında.Evet avrupadayım nerde çektirdiğini hatırlıyor musun arkadaşın
Yani doktor yönlendirdiği için uygun fiyat mı verdilerBen çektirdim canım ,şöyle oldu benimkisi Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne gtmisdim tesadüfen diyeyim başka doktoru ararken üroloji doktoruyla karşılaştık o yönlendirdi doktorun adı ziya yıldırım hastanenin tek üroloji doktoru zaten.colormed diye bir yer kas imza yapdi bir broşürünü verdi bana görüntüleme merkezinin.onun üzerine arayıp fiyat aldım 500 e çektiler.yeei Samatya Hastanesi'nin arkasında.
Doğru yapdin canim yazdım bende arkadaşa. S Sakura1533 bu arada Tülay hanım var gidersen özellikle onda çekilmek istediğini söyle çok yardımcı oluyor.Dur etiket yapmaya calisimSevimliKedii canım inşallah doğru yapmisimdir .hsg nerde cektirmistin
Evet canım normal fiyatida 600 TL di zaten.Yani doktor yönlendirdiği için uygun fiyat mı verdiler
ben ksiiligimi sorgular oldum amacim duyar kasmak hic degil yani gercekten galiba ben konusmamda bi yanlislik yapiyorum subat ayindada ben birsey soyledigimi dusunmezken cikistij
Umarım iyi şeyler söyler tüp gerçekten çok zorOff deme canım . Demesin yarın gidicem bakalım tüp bebek yaptım süreç çok zor geldi bana hele şimdi bu yaştan sonra hem maliyet olarak hem bedenen zor
Anladım çok teşekkür ederimEvet canım normal fiyatida 600 TL di zaten.
Rica ederimAnladım çok teşekkür ederim
Sen içini rahat tut .yaş kaç hormonlara çok takılma derim her ay değişiklik gösterebilir ama hsg ihmal etme eğer tüpler sorunluysa boşuna uğraşmış oluyorsunUmarım iyi şeyler söyler tüp gerçekten çok zor
Maliyetli olduğu için biz dd mecbur devlette deneyeceğiz şansımızı
Op süpersinSevimliKedii nabersin hiç görüşemiyoruz canım nasılsın bat ne zaman? Bende ateş ölçümü yapıyorm bakalım ne olacak dediğin gibi.
Bu şekilde olup normal gebe kalanda var ama doktorlar risk almamak için genelde tedaviye basla diyorlarOff deme canım . Demesin yarın gidicem bakalım tüp bebek yaptım süreç çok zor geldi bana hele şimdi bu yaştan sonra hem maliyet olarak hem bedenen zor
Hayırlı olsun canım:)Cooook teşekkürler