- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Valla aglayalım benım kasıklar cok felaket belimde öyle. Yürüyüs yapıyorum suan nasıl agrıyor anlatamsmJannaaa bende de yeşil damar çıkmış aaaaaaaaaaaaa bu kadar şeye fos çıkarsak sarılıp ağlayalım bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aglayalım benım kasıklar cok felaket belimde öyle. Yürüyüs yapıyorum suan nasıl agrıyor anlatamsmJannaaa bende de yeşil damar çıkmış aaaaaaaaaaaaa bu kadar şeye fos çıkarsak sarılıp ağlayalım bence
Canım çok takmamaya çalış ,inşallah hayırlısı olurKarnımda gene hamile gibi çıktı cidden anlamıyorum ya her ay aynı seyler insallah hüsran olmaz
Rahatsız olmamak imkansızdı kuzum.Buarada sen nasılsın? Hep aklımdasın hamileliğin sağlıklı geçiyor değil mi?Gerçekten hem fikir olduğum arkadaş da varmış... alkışlıyorum... demek başkaları da bunun farkında....
İçki içmek kişinin kendi özeli, içip içmemesi kendisine bağlı. Alkol alan bir ebeveynin çocuğunun ebeveynine hayırsız davranmasıyla alakası yoktur ki.. bizde bütün aile içer mesela kimse de hayırsız değil... içmeyen bir aile biliriz, çocukları daha hayırsız, işsiz güçsüz serseri vs... içip de hayırsız olan da var tabi, içmeyip da hayırlı olan da.
Kasık ağrına "muhteşem" beğenisi attığıma inanamıyorumValla aglayalım benım kasıklar cok felaket belimde öyle. Yürüyüs yapıyorum suan nasıl agrıyor anlatamsm
Bende de var o yeşil damar ve bende göğüs ucundaki daire büyüdü bende sizde de varmı birde idrarımı yaparken fark ettim tortular varValla insallah canım bende anlamadım gerçekten
bende umutluyum insallah fos cıkmam
Evet canım bende de bu sabah vardı:) sonra bakmadım ama yalan söylemeyim yarın sabah bakarm geneBende de var o yeşil damar ve bende göğüs ucundaki daire büyüdü bende sizde de varmı birde idrarımı yaparken fark ettim tortular var
Evet canım bende de bu sabah vardı:) sonra bakmadım ama yalan söylemeyim yarın sabah bakarm gene
İnşaallah öyledir benimde gerçi markası comfort iyi bir marka ama yinede belli olmaz tabiki2 sefer denedim hamileyken negatif gösterdi kaset tipi koyu cikti
Gercekten 2 gundur dusunuyorum bu kadar mi kotu bir insamisim diye yazmiyorumda ama su soyledigin laf gercekten hic olmicak bir laf esimi sevmemek ne demek ya git sikayet et arastirilsin erkekmiymisim. Ciksin lutfen bunu bende çok istiyorumBu ince çizgileri anlasaydı böyle olmazdı durum.
Ben onun kadın olduğuna inanmadım ilk erkek sandım ne yalan diyeyim hala da şüpheliyim.
En azından hitap şekillerim ve seviyem düşük değil. Bana kendine gel bebeğim yazmış irite oldum. Ne bileyim kadınlar olarak herşey konuşabiliriz ama herşeyi açıklarken bu kadar rahat olamayız. Bu sayfada hiç eşini sevmeyen kadın da olsa eşine benim öküz uyudu demez veya dememeli benim aklıma şuan gelmeyen irite olduğum çok şey var. Fazlasını uzatmak istemedim şikayet edeceğim araştırılsın ne olduğu bu kadar ezber konuşmak niyeydi hala merak ediyorum.
Canım biz seninle daha önce konuştuk mu bu konuyu hatırlamıyorum da aklıma geldi sormak istedim sende üç yıldır deniyor muşsun sorun neydi sizdeki herhangi bir tedavi uygulandı mı hsg çekildi mi ilk gebelik mi olucak eğer olursa inşallah bu ay vardır bebişin kuzumNütfen yapmayın belirti aramak istemiyorumm
Tamam ben sustum valla diyip yarın bi gebelik testi daha atıyormuşumNütfen yapmayın belirti aramak istemiyorumm
Canım çok teşekkür ediyorum, bulantı kusma yoğun. İnş gececek. Gülü seven dikenine katlanır. Yapacak bir şey yokRahatsız olmamak imkansızdı kuzum.Buarada sen nasılsın? Hep aklımdasın hamileliğin sağlıklı geçiyor değil mi?
Gercekten 2 gundur dusunuyorum bu kadar mi kotu bir insamisim diye yazmiyorumda ama su soyledigin laf gercekten hic olmicak bir laf esimi sevmemek ne demek ya git sikayet et arastirilsin erkekmiymisim. Ciksin lutfen bunu bende çok istiyorum
Öküz mü, şok oldumBu ince çizgileri anlasaydı böyle olmazdı durum.
Ben onun kadın olduğuna inanmadım ilk erkek sandım ne yalan diyeyim hala da şüpheliyim.
En azından hitap şekillerim ve seviyem düşük değil. Bana kendine gel bebeğim yazmış irite oldum. Ne bileyim kadınlar olarak herşey konuşabiliriz ama herşeyi açıklarken bu kadar rahat olamayız. Bu sayfada hiç eşini sevmeyen kadın da olsa eşine benim öküz uyudu demez veya dememeli benim aklıma şuan gelmeyen irite olduğum çok şey var. Fazlasını uzatmak istemedim şikayet edeceğim araştırılsın ne olduğu bu kadar ezber konuşmak niyeydi hala merak ediyorum.
Ben sana ozelden herseyi ispat edince benden ozur diliycekmisin?Tamam hadi hepsini siliyorum kafamdan tamam o sizin aranızda olan birşey. Bana dürüstçe madem kadınsın şunu açıkla bende tamam diyeyim.
Neden olmayan şeyleri var gibi söyledin yani neden dediğin gruplarda konuşmaların birbirini tutmadı ne istedin bizden? Bana değerlerini attın sen sende ileri derecede kansızlık vardı hatta senin hamile kalman imkansız gibi birşeydi o değerlerinde ben gördüm hatta sana çok üzüldüm dedinki küçüklükten beri tedavi görüyorum. Burada başka yerde hiçbir sıkıntım yok herşeyim güzelmiş diyorsun lütfen birini seç. Sen hangisisin. Dün dediğini bugün unutuyor musun?Bana de ki ilgi istiyordum de ya da böyle hoşuma gidiyor de tamam diyeyim. Hepsi senin hayatın ona da saygı duydum niye hamile olamayacak mıyım diyerek burada bizlerin enerjisini düşürüyorsun ben tam 3. 5 senedir çocuk tedavisi görüyorum ayıp değil mi bize haksızlık değil miydi o yazdıkların. Sana kötüsün yine demek istemiyorum niye dalga geçer gibi bizlerle yazışıyorsun. En basit arkadaşın birisi infolic yazdı diye msj atıyor sana onu görmüyorsun tesadüfen sayfaya infolic yazdı doktorum kullanan var mı yazıyorsun ona da msjını görmedim diyorsun akşamdan sabaha mı yazdı doktor? Ben merhametsiz birisi asla değilim senin o tutarsız msjlarını tam 3 ay çektim okurken kaç kere neler yaşadım çok kez yazıp yazmamak da düşündüm. Milletin üzülmesi seninle ilgilenmesinden mı besleniyorsun? Şunu da anlardım cidden hasta olduğunu deseydin o yanını düşünür yardımcı olmaktan asla vazgeçmezdim. Ben yine yazamayacaktım ta ki başkasının çocuğuna laf uzatana kadar senin bildiğini bilen vardır bilip yapmayan. Sende yalan çok günah biliyorsun söylüyorsun kolayca bildiğini yapmak herkesin harcı değil. Umarım bu kadar uzun yazdım anladın beni.
Asla seni karalamak değil niyetim senin niyetini anlamaktı. Belki de geçerli sebebin vardır bunları yapmanın..
Canım biz seninle daha önce konuştuk mu bu konuyu hatırlamıyorum da aklıma geldi sormak istedim sende üç yıldır deniyor muşsun sorun neydi sizdeki herhangi bir tedavi uygulandı mı hsg çekildi mi ilk gebelik mi olucak eğer olursa inşallah bu ay vardır bebişin kuzum