Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sende atabilir misin test sonucunu haberleşelim mutlaka

amin kuzumm insallah

Yumurtlama 8 gün geçti prodoctor kuzum
Sabah ilk idrarla yaptım 5 dk içinde daha silikti duruken koyulaşmış. Bugün iğneden sonraki günden itibaran 10. günüm. Genelde 12.günden sonra yapın denmiş ondan dolayı iğnenin etkisi olabilir. Tekrarlamak lazım

Arkadaşlar size sorum olacak DUPHASTON ilacını kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilgisi olan cvp yazabilir mi ?

Kızımın bebeklik eşyalarını ve baya bir kıyafetini verdiğim bir ablam var..
Dün beni aradı.. Bayadır da konuşuyorduk..
Sinem bize verdiklerini sakladım duruyor çocuk yapmayacak mısın sana geri gereyim eşyaları dedi...
Abla içine mi doğdu yoksa dedim..

Benimde içime kurt düştü cidden malum mü oldu acaba diye..
Şimdi sizin testleri de gördüm ya zor tutuyorum kendimi

Cooook teşekkürler

Bata kaç gün var cnm

Kızlar ya benim batıma da 4 gün var böyle ara ara rahmin üst bölgesinde sanki sancı gibi gezen bir şey oluyor var mı böyle başına gelen göğüslerim de hassasiyet falan yok daha

Ay valla bende ümidim yok pek ama güzel güzel haberler görünce bi test yapasım geldi

Ooo canım senin baya belirgin çıkmıs=)
Benim onuncu gün çok silikti bugünde iğne vurulduğum gün dahil 11. Gün ve çizgi tamamen gitmiş
Yarıın belirgin görmeyi umuyorum =)

Kızlar ya benim batıma da 4 gün var böyle ara ara rahmin üst bölgesinde sanki sancı gibi gezen bir şey oluyor var mı böyle başına gelen göğüslerim de hassasiyet falan yok daha
Cnm benim adet döngülerim çok sancılı başlar sanki heran adet olacakmışım gıbı bir sancı var test yapmasam adet oluyorum diycem

Canım benmde rahim bölgem ara ara ağrıyor adet olcakmısım gibi. Ama göğüs hassasiyetimde var benim
Canım hamilelik belirtileri ve adet belirtilerini aynı yasadadim sadece kanamam olmadı ama sürekli adet olacakmisim gibi hissediyordum ekstra dün aklıma geldi çok uykum geliyordu birde

Kuzum cok belirgin yaaa bence hamilesin.. iğne etkisi bu kadar belirgin etki eder mi ki 10.günde? Silik hayali cıkması falan lazımdı bence

Canım benmde rahim bölgem ara ara ağrıyor adet olcakmısım gibi. Ama göğüs hassasiyetimde var benim
Benim de böyle sancı gibi giriyor bi 2 dk eğilip bükülüyorum istemsiz
Cnm benim adet döngülerim çok sancılı başlar sanki heran adet olacakmışım gıbı bir sancı var test yapmasam adet oluyorum diycem
Sen kan verememiştin değil mi canım?
Yok yok adet falan olmayacaksın sen ayol ne adeti mis gibi bebiş geliyor inşallah

Canım hamilelik belirtileri ve adet belirtilerini aynı yasadadim sadece kanamam olmadı ama sürekli adet olacakmisim gibi hissediyordum ekstra dün aklıma geldi çok uykum geliyordu birde
Evet canım aynı ben geçen ay ki adet belirtilerimle kıyaslıyorum o zaman göğüs hassasiyetim olmadı bide kabız olmamıstım.

Tutma yap gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…