- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Olay yumurtalamayı ve çatlamayı değerlendirmek doğru anlıyorum galiba :) I ipti de aynı şeyi yapmıştı galiba :) Eşimi de bunaltmak istemiyorum :SAllahım inşallah Amin canım
Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suanGeçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.
Canım iğnenin etkisi 12 günde falan geçiyor sanırım, hayal kırıklığına uğramamak için sabırla bekle. İğnenin etkisinden dolayı da yalancı pozitif görülüyor. Sabırla bekleyip mucizemize kavuşacağız inşallahAllahım inşallah Amin canım
Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suanGeçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.
Yaa darısı bizlere inşallah ❤❤❤❤
Canım sadece ilk günlü ilişkide 45 dk yattım yalan yok duşa falanda girmedimKuzum ilişki sonrası yattın mi neler yaptın
evet püf nokta o canım diğer günler istesende olmuyor. Bu arada biz değerlendirmeden önce eşim 15 güne yakın cinsel perhiz yapmış oldu. Doktor ilişkiyi tamamen yasakladı ben adet olduktan sonra yumurtlayana kadar
inşallah canım benim hep aklımın bir köşesinde o varCanım iğnenin etkisi 12 günde falan geçiyor sanırım, hayal kırıklığına uğramamak için sabırla bekle. İğnenin etkisinden dolayı da yalancı pozitif görülüyor. Sabırla bekleyip mucizemize kavuşacağız inşallah
Çokkk belli var canımmGünaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığımEki Görüntüle 2876743
Çok net görünüyor. Hayırlı haberlerini alırız inş :)Günaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığımEki Görüntüle 2876743
Çok sağol cnm inş en kısa zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlereÇokkk belli var canımmhayırlı uğurlu olsun
Cnm sende bariz var ayyy nasıl duruyorsun git kan verGünaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığımEki Görüntüle 2876743
Hayırlı olsun cnm :)Sağlık ocağına gittim almadılar cnm hastanede uzak eşimin daha haberi yok evde de kızım var onlada gidemiyorumişler karışık yani
Çok belli oluyo cnm hayırlı olsun şimdiden cnmGünaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığımEki Görüntüle 2876743
Evet canım banada öyle geldi ama umutlanıp yıkılmakta istemiyorum insallah rabbim utandırmaz
Benim de bugün iğnenin 10. günü ikinci çizgi silik çıktı ama sevinemiyorum iğnenin etkisidir diye inş vardır yanılmıyoruzdurEvet canım banada öyle geldi ama umutlanıp yıkılmakta istemiyorum insallah rabbim utandırmaz
Canım maşallah hadi bebisin gelsinCanım sadece ilk günlü ilişkide 45 dk yattım yalan yok duşa falanda girmedimama diğer günler tatilde oldugumuz icin malesef yatmaya fırsat kalmadı akşam yemeğine yetiş hazırlan vs derken
evet püf nokta o canım diğer günler istesende olmuyor. Bu arada biz değerlendirmeden önce eşim 15 güne yakın cinsel perhiz yapmış oldu. Doktor ilişkiyi tamamen yasakladı ben adet olduktan sonra yumurtlayana kadar
inşallah canım benim hep aklımın bir köşesinde o varSadece iğnenin etkisi gün geçtikçe azalır artmaz diye biliyorum yanlışsa lütfen söyleyin. Kimisni 7.günde negatif gördügü bile olmuş.
Kuzumm bende belirgin gördüm çizgiyi dünden rabbim hayırlısını Nasip etsin bi an önce pozitif haberler verdirsin inşallahEvet canım banada öyle geldi ama umutlanıp yıkılmakta istemiyorum insallah rabbim utandırmaz