Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olay yumurtalamayı ve çatlamayı değerlendirmek doğru anlıyorum galiba :) I ipti de aynı şeyi yapmıştı galiba :) Eşimi de bunaltmak istemiyorum :S

Canım iğnenin etkisi 12 günde falan geçiyor sanırım, hayal kırıklığına uğramamak için sabırla bekle. İğnenin etkisinden dolayı da yalancı pozitif görülüyor. Sabırla bekleyip mucizemize kavuşacağız inşallah

Günaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığım

Kuzum ilişki sonrası yattın mi neler yaptın
Canım sadece ilk günlü ilişkide 45 dk yattım yalan yok duşa falanda girmedim ama diğer günler tatilde oldugumuz icin malesef yatmaya fırsat kalmadı akşam yemeğine yetiş hazırlan vs derken
Olay yumurtalamayı ve çatlamayı değerlendirmek doğru anlıyorum galiba :) I ipti de aynı şeyi yapmıştı galiba :) Eşimi de bunaltmak istemiyorum :S
evet püf nokta o canım diğer günler istesende olmuyor. Bu arada biz değerlendirmeden önce eşim 15 güne yakın cinsel perhiz yapmış oldu. Doktor ilişkiyi tamamen yasakladı ben adet olduktan sonra yumurtlayana kadar
inşallah canım benim hep aklımın bir köşesinde o var Sadece iğnenin etkisi gün geçtikçe azalır artmaz diye biliyorum yanlışsa lütfen söyleyin. Kimisni 7.günde negatif gördügü bile olmuş.

Çokkk belli var canımm hayırlı uğurlu olsun

Çok net görünüyor. Hayırlı haberlerini alırız inş :)

Cnm sende bariz var ayyy nasıl duruyorsun git kan ver

Çok belli oluyo cnm hayırlı olsun şimdiden cnm

Evet canım banada öyle geldi ama umutlanıp yıkılmakta istemiyorum insallah rabbim utandırmaz

Evet canım banada öyle geldi ama umutlanıp yıkılmakta istemiyorum insallah rabbim utandırmaz
Benim de bugün iğnenin 10. günü ikinci çizgi silik çıktı ama sevinemiyorum iğnenin etkisidir diye inş vardır yanılmıyoruzdur

Canım maşallah hadi bebisin gelsin yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti? Bu hangi erken gebelik testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…