Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hamilelik belirtileri ve adet belirtilerini aynı yasadadim sadece kanamam olmadı ama sürekli adet olacakmisim gibi hissediyordum ☺️ ekstra dün aklıma geldi çok uykum geliyordu birde
Hee birde dün iş yerinde uykum geldi gidip azcık uzandım🤭🤣🤣🤣 30-40 dk falan kestirmişim normalde hiç yapmadığım bir şeydi bu

Benim de böyle sancı gibi giriyor bi 2 dk eğilip bükülüyorum istemsiz 😟

Sen kan verememiştin değil mi canım?
Yok yok adet falan olmayacaksın sen ayol ne adeti mis gibi bebiş geliyor inşallah 😘
Aynen cnm sabah koştur koştur gittim sağlık ocağına geç kalmışım 🙈 bat günü artık eşime söyler hastaneye giderim heralde

Allahım inşallah Amin canım🙏🏻🙏🏻

Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suan :KK70: Geçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz🤣🤣 dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.
Canım senin yumurtan çatlamıyor muydu ya da döngün mü uzundu klomen kullandn?

5 gün kaldı bata ☺️☺️

Aynen canım ama tutacağım kendimi..
En iyi sen bilirsin geçen aydan..o yüzden adet olmadan yapmak istemiyorum..
Bence sende tut kendini🤗🤗
Doğrudur canım, beraber bekleyelim aynı kalmış, bende test yok zaten istesem de yapamam şuan için mecbur tutacağız haberleşip yapalım inşallah 😘

ilaç bittikten sonra 4. gün adet oldum cnm
Acaba bnde öyle olurmuyum randevu alacağım doktor çok dolu oluyor o yüzden sordum cnm teşekkür ederim cvp için sen ne için kullanmistin bu hapı

Kimyasal olayından da korkuyorum canım..
O yüzden batı beklemek istiyorum..
Kesinlikle ben geçen ay erken öğrendim psikolojinin de etkisi olduğunu düşünüyorum kimyasala. O yüzden bekleyebildiğim kadar beklemeyi düşünüyorum ha bekleyemez de idrar testi yapsam bile hcg de erken davranmayacağım 😊

Cnm ben ovulasyon kullanmadım takvim den yola çıkarak değerlendirdim takvimi ekliyorum fikir olur belki cnm çok teşekkürederim inş sizlerdende bu güzel haberi alırız🤲Eki Görüntüle 2876789
Bu hangi program? Birde burda yumurtlama gördüğün tarihte gerçekten akıntı kaşık ağrısı oldu mu? Bende takvimdeki gün ile yumurtlama tutmuyor

X