Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün iğnenin 10. günü ikinci çizgi silik çıktı ama sevinemiyorum iğnenin etkisidir diye inş vardır yanılmıyoruzdur 🙏
Canım sende atabilir misin test sonucunu haberleşelim mutlaka
Kuzumm bende belirgin gördüm çizgiyi dünden rabbim hayırlısını Nasip etsin bi an önce pozitif haberler verdirsin inşallah 😘
amin kuzumm insallah🙏🏻
Canım maşallah hadi bebisin gelsin 👍👍👍👍 yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti? Bu hangi erken gebelik testi?
Yumurtlama 8 gün geçti prodoctor kuzum

Günaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığımEki Görüntüle 2876743
Ahh hayırlı olsun ❤️ bugün bereketli bir gün, darısı başıma ❤️ yumurtlama takip ettin mi ve şuan yumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım?

Günaydın kızlar 10 da sağlık ocağına gittim kan vermek için en son 9 buçuğa kadar kan almıyorlarmış kan veremedim eve gelince tekrar test yaptım heralde kan vermek için batı bekliycem foto yüklüyorum alttaki test dün yaptığım üstteki bugün yaptığımEki Görüntüle 2876743
Bu hayalet çizgi değil bence, inşallah beta değeri artar hızlıca 🙏🏻 Sağlıkla gelsin

Ahh hayırlı olsun ❤️ bugün bereketli bir gün, darısı başıma ❤️ yumurtlama takip ettin mi ve şuan yumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım?
Cnm ben ovulasyon kullanmadım takvim den yola çıkarak değerlendirdim takvimi ekliyorum fikir olur belki cnm çok teşekkürederim inş sizlerdende bu güzel haberi alırız🤲 Screenshot_20210624-114307_My Calendar.jpg

Canım sende atabilir misin test sonucunu haberleşelim mutlaka

amin kuzumm insallah🙏🏻

Yumurtlama 8 gün geçti prodoctor kuzum
Azıcık sabır canım 🙏🏻 Geçen ay bende hatırlarsan atmıştım buraya çok hayaletti ama 2 gün içinde regl geldi 🤨 senin doktorunun iletişimi iyiydi bir danış istersen 🥰 inşallah gönlüne göre olacaktır 🌈

Azıcık sabır canım 🙏🏻 Geçen ay bende hatırlarsan atmıştım buraya çok hayaletti ama 2 gün içinde regl geldi 🤨 senin doktorunun iletişimi iyiydi bir danış istersen 🥰 inşallah gönlüne göre olacaktır 🌈
Canım söylersem kızcak bana ondan söylemiyorum🤭😁😁
12.günde de pozitif cıkarsa bi kan testi yaptıracagım ama🥰

Cnm ben ovulasyon kullanmadım takvim den yola çıkarak değerlendirdim takvimi ekliyorum fikir olur belki cnm çok teşekkürederim inş sizlerdende bu güzel haberi alırız🤲Eki Görüntüle 2876789
Bende bu uygulamayı kullanıyorum canım çok güzel ama adetlerimde son aylarda gecikmeler olduğu için yumurtlamayı tutturamıyor. Mesela 17.gün yumurtlama gösterdi bende ama ovulasyon ile 21.gün yumurtlama gördüm. Yine de güzelce değerlendirdim,benim içinde dua et olur mu? Bu 6.ayımm inşallah daha çok beklemem ❤️🤲

Bende bu uygulamayı kullanıyorum canım çok güzel ama adetlerimde son aylarda gecikmeler olduğu için yumurtlamayı tutturamıyor. Mesela 17.gün yumurtlama gösterdi bende ama ovulasyon ile 21.gün yumurtlama gördüm. Yine de güzelce değerlendirdim,benim içinde dua et olur mu? Bu 6.ayımm inşallah daha çok beklemem ❤️🤲
Cnm benim ki 25 30 arası oluyor ben ilk kızımda 'da bu takvimi kullanmıştım bende işe yaradı tabi düzensizlik varsa ovulasyonla takip etmek daha iyi Rabbim inş burda olan herkese bu duyguyu yaşatsın en kısa hayırlı zamanda 🤲yine takipte kalacam inş sizlerin hayırlı haberlerinize de şahit olmak istiyorum 😍

Ben 2. ÇiZgiyi göremedim inş. Gebelik vardır gönlünüze göre olur 😊

X