- 15 Haziran 2021
- 398
- 565
- 33
Aşırı aşırı erken gebelik ihtimali olabilir mi acabaZihra Aaa noluyor bize kızlar canım hadi sen silik çizgiyi gördün ona yorabilirsin de bizim batlara burdan köye kadar yol var bize noluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşırı aşırı erken gebelik ihtimali olabilir mi acabaZihra Aaa noluyor bize kızlar canım hadi sen silik çizgiyi gördün ona yorabilirsin de bizim batlara burdan köye kadar yol var bize noluyo
Yarın bı deneyeceğim kızımı da 6 gün önce erken gebelik testi ile öğrenmiştim nasibinde varsa buda öyle olsun inşaallahKaset test kimisinden erken kimisinde gec gösteriyor kuzum vücuttaki hcg salgısı farklı oluyor erken gebelik testi çok pahalı yaaa.
İşte aranan kan bulundu Temmuzun ilk haftası anlarız artık bakalım sonra bu konuşmalara dönüp gülmeyelim aminAşırı aşırı erken gebelik ihtimali olabilir mi acaba
onun için nefes alırken hamile kalmış olmamız lazım kızlar yine psikolojimiz iş başında heraldeAşırı aşırı erken gebelik ihtimali olabilir mi acaba
Ay aman nolur amin aminİşte aranan kan bulundu Temmuzun ilk haftası anlarız artık bakalım sonra bu konuşmalara dönüp gülmeyelim amin
En erken 8. Gün kana en erken 11-12. Gün idrara geçiyor diyorlar o yüzden senin su an 6 Gün varsa 8. Gün yani çok erken döllenme olduysa öyle bir şey varsa bilmiyorumYani takip ettim ama test iki defa yapıp devam etmedim
Niyetine girdiğimizde bile kalmış olabilirizonun için nefes alırken hamile kalmış olmamız lazım kızlar yine psikolojimiz iş başında heralde
açıkçası ben 11 mayıstan beri hamileyim denemeye başladığımız ilk gün o günden beri belirtilerim bitmedi ahhahahaNiyetine girdiğimizde bile kalmış olabiliriz
Kuzutom önceki hcg.ye baktım sabah 8.30 civarı çıkmışBak yine konuştu belki öyle iyi göründü çekimde olamaz mı honki ponki ne çıkmaz sonuçmuş ummu etti beni sabah uyandığımda beni etiketle o beta değerinle
açıkçası ben 11 mayıstan beri hamileyim denemeye başladığımız ilk gün o günden beri belirtilerim bitmedi ahhahaha
Kimyasal üzücü tabi ama olabiliyorsunuz demek kiii ondann tünelin sonundaki ışık yakınnnnBen de geçen ay ki kimyasaldan sonra uçan kuşa bakıp hamile miyim diyorum psikolojim bombis bombis
O kadar mantıklı ki İnanmak başarmanın yarısıdır yarı hamileyiz HahahNiyetine girdiğimizde bile kalmış olabiliriz
onedioda yüzde kaç hamilesin testi var mı acaba gidip çözeyimO kadar mantıklı ki İnanmak başarmanın yarısıdır yarı hamileyiz Hahah
Kimyasal üzücü tabi ama olabiliyorsunuz demek kiii ondann tünelin sonundaki ışık yakınnn
Zafer inananlarindir kardeşimO kadar mantıklı ki İnanmak başarmanın yarısıdır yarı hamileyiz Hahah
öyle bir şey yapacaksan beni engelle tam bir ümit taciriyim kendim regl oldum artık bitecek hala yerleşme kanaması mı diye kendimi heveslendiriyodumHem de sürpriz oldu beklemiyordum adet gecikmesinin beşinci gününe kadar beta hcg ne bakmadim bir daha gecikme olursa 10.gune kadar bekleyeceğim diye şart koşuyorum bir de kendime hauah öyle bişey olursa nasıl dayanırım bilemem tabi
Kuzutom önceki hcg.ye baktım sabah 8.30 civarı çıkmış
Herhalde bu da sabah çıkar.
Etiketliciiim bebisim inşallah pozitiftir dua et de öyle yat ismarlama dua verilir
O zaman gecikme günlerini buraya tek tek yazcam gecikme 1.gun 2.gun ...öyle bir şey yapacaksan beni engelle tam bir ümit taciriyim kendim regl oldum artık bitecek hala yerleşme kanaması mı diye kendimi heveslendiriyodum