- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Bana mı sordun bilemedim adetime 6 günüm var
İkinci cizgiyo gordum vallahi billahi. Ne guzel bir topige denk gelmisim masallah herkes hamis olacak gibi cok güzwl
Ayy haliii bak aynıKızlar bu şekilde değerlendirdik bundan sonra gün aşırı denicem bakalim ne olacak=)
Ay aynı yerde catlamis insallah gebeyizdirAyy haliii bak aynı
Bende bel ağrısı arada rahim batması var çok erken tabi ama sende var mı bişeylerrYumurtlama dönemini günü gününe aynı geçirip ikimizde hamile kalırsak taktik budur arkadaslar
Sag yumurtlama oldu sag bacak pert bir de kalkarken batma oluyor ama bunu n gibi milyon şey 5 aydır oluyorBende bel ağrısı arada rahim batması var çok erken tabi ama sende var mı bişeylerr
Ayy haliii bak aynı
Bende size eş olayım takvim aşağıdaAyy haliii bak aynı
2 güne 1 mi devam edeceksin peki?Bende bel ağrısı arada rahim batması var çok erken tabi ama sende var mı bişeylerr
1 gün geriden gelsende pıtır pıtır dokulcez temmuzun ilk gunelrdeBende size eş olayım takvim aşağıdabugun son gün artık 1 boş 1 dolu pazara kadarda olur sonra bata kadar daha istemıyorum eşim bile kendimi sex işçisi hissediyorum diyor Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Abow 22.gun yumurtlamissin hakliAyy haliii bak aynı
Banada 7 8 aydır deniyorum cocuk olmuyor durumu varsa ilac verirdim demistiCanım ben gittim zaten 2 ay deneyip gittim hemen. Tabi 2 aydır deniyorum dedim alttan baktı bişey yok dedi hormonlarım iyi cıktı dene strest yapma dedi o kadar kist varmış oda engel değil dedi bende bekliyorum işte
Haftaya pazartesi inşallah canımBat 30 Haziran benim senikisi?