Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hali 8 aydır deniyoruz. Ovulasyon testi falanda denedim tam pik olmuyor hiç. Yada ben beceremedim. Daha önce böyle bir etkinliğe katılmadım. Bu ay çok umutluyum. Bu süreci sizinle birlikte geçirmek isterim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bat: 27 Haziran yaş: 26 deneme süresi:8 ay

Sonundaaaa bu konu açıldığını gördümmmmm

allahh nasip ederse ya normall yolla olucakk yada olmazsaa tabiiki temmuzda tüp bebek tedavisine başlıyorumm
benide alın aranızaaaa

8 temmuz
27 yaş
2senedir deniyoruz

Merhaba..
Pik görmediysen sıkıntı olabilir doktora gitmiş miydin?

Merhaba..
Pik görmediysen sıkıntı olabilir doktora gitmiş miydin?
Doktora gittim hatta yarında randevum var hormon testi verdim sonuçlarını öğrenicem. Koyulasiyor ama tam ikisi aynı renk olmuyor sonra geri siliklesiyor. Bende bu ay gün aşırı ilişki yöntemini deniyorum

ya gerçekten bizim kadar belirti yaşayıp hamiş kalan olmadı ahhaha pozitiflerimiz de korktu hatta bizde bu belirtiler yok diye ahahhahah

Doktora gittim hatta yarında randevum var hormon testi verdim sonuçlarını öğrenicem. Koyulasiyor ama tam ikisi aynı renk olmuyor sonra geri siliklesiyor. Bende bu ay gün aşırı ilişki yöntemini deniyorum
Hadi bakalım ne diyecek...
Sanım pcos olanlarda bu şekilde oluyor..

ya gerçekten bizim kadar belirti yaşayıp hamiş kalan olmadı ahhaha pozitiflerimiz de korktu hatta bizde bu belirtiler yok diye ahahhahah
Zaten bir belirti olmuyor canım...
O belirti denen şeyler uydurma hep..
Yani biri tesadüf ishal olmuştur o sırada
Ama derki ben ishal olmuştum sende oldun hamilesin..
Meme büyümesi filan da hemen olmuyor kilo alma zaten olmuyor ilk aylar tam aksine kilo veriyor insan bulantı VS..
İlk hamileliğim de benim tek yaşadığım yerleşme ağrısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…