- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
Uzun zamandır resmi yakinlastirmadan gördüğüm en net çizgiSilik olan kaset test diğeri ovulasyon canım
kasette görüyor musunuz çizgiyi bi söyleyin bakem
Eki Görüntüle 2876139 Eki Görüntüle 2876140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır resmi yakinlastirmadan gördüğüm en net çizgiSilik olan kaset test diğeri ovulasyon canım
Vaayyyy maslalah canim
Ben kadın doğumcuma sordum infolic alayım mı diye sende pko yok onun yerine prowomen al dedi WhatsApp dan yazistik yani yazmadi zaten bunlari devlet ödemiyor çok pahalı ilaclar... Ben bu ay prowomen kullandım haftaya gebelik testi yapacağım eğer hamiş değilsem infolic gidip eczaneden alacagim çünkü pko olmayan da kullanabilirmis... Bu ay bir arkadaşım kullandı ve kaldıDoktor mu yazmalı peki?
Yaaa teşekkürler inşallah sonucum da iyi çıkarUzun zamandır resmi yakinlastirmadan gördüğüm en net çizgi
Hahaha süpersinen güzel duyguların katili oldum ama heyecanlandım buraya da güzel enerji lazımdııı bak nasıl havamız değiştiiiii
var cnm hayırlı olsun çok sevindim adınaSilik olan kaset test diğeri ovulasyon canım
Görüyorummmmm, ayy hadi inşallah sonucunda güzelce çıksın gözün aydın şimdidennnSilik olan kaset test diğeri ovulasyon canım
Benimde aynııberaber bekleyelim bakalımBat 2 temmuz canım 17 haziranda da yumurtam catladı
Aaa bata var daha hamiş olman yüksek bu kadar erken belirti iyi sinyallerBat 2 temmuz canım 17 haziranda da yumurtam catladı
Çok teşekkür ederim canımGörüyorummmmm, ayy hadi inşallah sonucunda güzelce çıksın gözün aydın şimdidennn
Çok teşekkürler canım bugün bat günüm yumurtlamaya göre
Benim 3 normal herlade?Fsh/Lh>1 olmalı canım
Kan sonucum gelsin hepsini detaylıca yazacağım su an yine de belirsizlik hissediyorumBelirtini yazar mısın? Yumurtlama takibi yaptın mı? İlişki hangi günler oldu aydınlat bizi
Yaaaa çok güzel maşallah Bende geçen ay görmüştüm böyle kanda da pozitif çıkar canım bu çizgiyleee inşallah sağlıklı gebeliktir sağsağlim kucağına alırsın
Sende var mı belirtilerBenimde aynııberaber bekleyelim bakalım
Teşekkürler canım sen hamile misin yani su anYaaaa çok güzel maşallah Bende geçen ay görmüştüm böyle kanda da pozitif çıkar canım bu çizgiyleee inşallah sağlıklı gebeliktir sağsağlim kucağına alırsın