Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor mu yazmalı peki?
Ben kadın doğumcuma sordum infolic alayım mı diye sende pko yok onun yerine prowomen al dedi WhatsApp dan yazistik yani yazmadi zaten bunlari devlet ödemiyor çok pahalı ilaclar... Ben bu ay prowomen kullandım haftaya gebelik testi yapacağım eğer hamiş değilsem infolic gidip eczaneden alacagim çünkü pko olmayan da kullanabilirmis... Bu ay bir arkadaşım kullandı ve kaldı 💜💜

Fsh i mi lh a boluyorduk bi sonucuma bakayım 1 den mi büyük olunca sıkıntıyı hep unutuyorum bakcam bakcam

Eklentiler

• Screenshot_20210623-113811_Chrome.jpg
    Screenshot_20210623-113811_Chrome.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar 26 haziran regl tarihim bugün kasık ağrılarına dayanamayıp kaset test vardı Bi yapayım dedim ama ilk idrarla yapmadım 😔 kuruma çizgisi bile çıkmadı, acaba var mıdır yani erken mi yaptım ki testi

Belirtini yazar mısın? Yumurtlama takibi yaptın mı? İlişki hangi günler oldu aydınlat bizi 😍😍😍😍😍
Kan sonucum gelsin hepsini detaylıca yazacağım su an yine de belirsizlik hissediyorum
İnşallah akşama çıkarsa gördüğüm gibi sonucu pozitifse yazacağım 😍

Yaaaa çok güzel maşallah😍😍 Bende geçen ay görmüştüm böyle kanda da pozitif çıkar canım bu çizgiyleee inşallah sağlıklı gebeliktir sağsağlim kucağına alırsın ❤️❤️
Teşekkürler canım sen hamile misin yani su an

X