Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba sizlere birşey soracağım ben dahiliye doktoruna gittim gebelik planlıyorum diye öncesinde değerlerime baktırmak istiyorum dedim kadın doğumcum çünkü bi sıkıntı görmemişti ama dahiliyeyede gözük demişti sonra bende tsh-5 çıktı ve demir ve d vitamini eksikliği çıktı şuan hepsi için ilaç kullanmaya başladım doktora ilaçlar bitince mi gebeliği düşüneyim dedim hayır şuan sıkıntı yok kalabilirsin dedi sizce tüm değerler düzelsin öyle mi başlayayım yoksa iki ayı boşa geçirmeyeyim mi
Birde kızlar bence herkes hamilelik düşündüğü zaman gerçekten öncesinde de değerlerine baktırsınlar🥰
Canım tsh için gebelikte de kullanılıyor hormon ilacı demir ve d vitamini ilacı da gebelikte kullanılabiliyor o yüzden bence vakit kaybetme denemeye başla:)

Kızz adetlerim hiç böyle başlamaz. Geçen günkü testimi hatırlıyosun sana attıgım. İçimde bi kelebek uçtu gibi sanki tuttu diyor🙏🏻🙏🏻
Evetttt bi daha ne zaman yapcan test öff trendyol yollasın hemen hemmmennn bir daha mı kan versen acaba

Yakşamlar benide eklermisin15 temuz bat 29 yaş 3 yıldır da istiyorum inşallah rabim hem bana hem tüm isteyene nasip olur🥰🥰

X