Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bat 25 haziran yarın kaset test yapsam mı bilemedim aslında regl olacakmış hissi başladı bugün hiç umudum yok gebeliğe dair ama yinede bilemedim 😣

İnanir misin özel olarak hic bisey yiyip icmiyorum folik asit var onuda arada unutuyorum icmeyi:KK48:
Ha bide diyetteyim 3 5kilo fazlam var oda ayri bi mesele🤷‍♀️🤣
Ay bide avakadoya başlayamam valla iyice saatli hastalara döndüm her saat şimdi ne yicektim şimdi ne içecektim şimdi ovulasyon saati iyice kafa doldu valla stres olmuyorum ama kafada ne yapıcaktım hissi bile beyini yoruyo gerçekten 🤨😑😑😑

Yumurtlama günü pik olan gün mü oluyor aşağıdaki testler bugun testlerim Bugun ve dün değerlendirme yaptık yarın çatlarsa yarını da değerlendirme yapmam gerekir dimi dediğinize göre
Benimde bügun pik oldu ebru Ceylana attım bugün yarın salı degerlendir dedi

Test yaparım da öyle çok bu ay hamile kalırım kafasında değilim ya ne bileyim ilk ay kendimi aşırı dinlemistim

Biraz fazla erken olur. En azından 10 gün geçsin yumurtlama üstünden

Ben de başta öyle düşünüyordum. Ama kızım korunmayı biraktigim ay tek ilişki ile oldu; bu defa da öyle olur diyordum olmadı.
Hayırlısı hepsinin geleceği zaman var; ikinci gebelik kisirligi çok yaygin.
Biz bu ay da olmazsa bu ay doktora gideceğiz. 3 aydır özellikle deniyoruz ama aslında korunmayı bırakalı 9 ay oldu
Aynen benim de bir kızım var 5 yaşında korumayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım 3 aydır ikinciyi düşünmeye başladık ilk ay yumurtamayı kaçırdık diye 2 ayı tam değerlendirdik ama bende de şimdi bir korku başladı ikinci gebelik kısırlığı var mı diye zaten temmuzu da değerlendirip ara vermeyi düşünüyoz öğretmenim tatile denk gelmesin diye bu süreçte aşımı olurum gerekli kontrolleri yaptırırım tabi inş bu ay güzel haber alırsam gerek kalmaz 🤲🤩

Aynen benim de bir kızım var 5 yaşında korumayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım 3 aydır ikinciyi düşünmeye başladık ilk ay yumurtamayı kaçırdık diye 2 ayı tam değerlendirdik ama bende de şimdi bir korku başladı ikinci gebelik kısırlığı var mı diye zaten temmuzu da değerlendirip ara vermeyi düşünüyoz öğretmenim tatile denk gelmesin diye bu süreçte aşımı olurum gerekli kontrolleri yaptırırım tabi inş bu ay güzel haber alırsam gerek kalmaz 🤲🤩
inşallah alalım güzel haberleri yaaa canım

Meraba kızlar bende bayadır takip ediyorum sizleri öncelikle gerçekten hepiniz çok tatlısınız okurken baya yüzüm gülüyo 😄 bende 9 aydır evliyim aslında bu sene çocuk düşünmüyodum ama baktım mesajlara hemen olmuyo bende denemelere başlayım dedim 3 aydır deniyoruz normalde adet günlerim şaşmazdı ama bebek denemeye bailadığımızdan beri düzensizlik başladı normal midir sizce bu arada yaşım 25 😄

Meraba kızlar bende bayadır takip ediyorum sizleri öncelikle gerçekten hepiniz çok tatlısınız okurken baya yüzüm gülüyo 😄 bende 9 aydır evliyim aslında bu sene çocuk düşünmüyodum ama baktım mesajlara hemen olmuyo bende denemelere başlayım dedim 3 aydır deniyoruz normalde adet günlerim şaşmazdı ama bebek denemeye bailadığımızdan beri düzensizlik başladı normal midir sizce bu arada yaşım 25 😄
Benimde tam 28 di aşırı şaşma yok ama 25 26 27 oluyor degisiyor

Denemeye başlandığı ilk aylarda düzensizlik oluşuyo şahsen Bnde öyle olmuştu

benim çok düzensizdi ama hep geç olurdu çocuk denemeye başladım ilk defa hayatımda 10 gün erken regl oldum :KK70: vücut şaştı bende komplee

Ay bide avakadoya başlayamam valla iyice saatli hastalara döndüm her saat şimdi ne yicektim şimdi ne içecektim şimdi ovulasyon saati iyice kafa doldu valla stres olmuyorum ama kafada ne yapıcaktım hissi bile beyini yoruyo gerçekten 🤨😑😑😑
Ben akisina biraktim hic bisey kullanmiyor dikkat etmiyorum. Biraz rahat ol sende elbette ye ic ama sürekli kafaya takmakta iyi degil gercekten rahat sakin stressiz olmak gerek sonrasi takdir-i ilahi🤲🏻

Benim de öyleydi ilk ay 48. Günde ilacla oldum😄 olabiliyor sanırım

Ben ilk gebelikte ne yaşadım belirti onu da bilmiyorum aşırı kasık ağrısı ve alt kısımda hassasiyet yaşamıştım ama hamile olduğumu öğrendikten 1 gün sonra sistit oldum muhtemelen bütün bunlar sistit yüzündendi😆
Mecbur teskere bekler gibi regl beklicem

Slm kızlar. Benim batta 7 temmuz. Yaş 36 benide ekler misiniz 🙏😘
Bu ay ilginç bişey oldu 24_28 arasında beklediğim yumurta bugun çatladı galiba. İlk önce sol kasığımda bi agrı oldu ihtimal vermedim ama dedim test var fazla yapim. Bi baktım çift çizgi. Sizce bazen değişiklik gösterir mi yumurtlama zamanı.

Eklentiler

• 16242225713954435346131621573066.jpg
    16242225713954435346131621573066.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 44
Slm kızlar. Benim batta 7 temmuz. Yaş 36 benide ekler misiniz 🙏😘
Bu ay ilginç bişey oldu 24_28 arasında beklediğim yumurta bugun çatladı galiba. İlk önce sol kasığımda bi agrı oldu ihtimal vermedim ama dedim test var fazla yapim. Bi baktım çift çizgi. Sizce bazen değişiklik gösterir mi yumurtlama zamanı.
Vücutta lh hormonu hep var kuzu ondan hep çizgiler çift ama yumurtlama olduğunda t nin rengi c yi geçiyor cidden. Hatta ilk damlattığında t c den önce belirgin oluyor test yapmaya devam edin şu anki hali ile yumurtlama değill

Vücutta lh hormonu hep var kuzu ondan hep çizgiler çift ama yumurtlama olduğunda t nin rengi c yi geçiyor cidden. Hatta ilk damlattığımda t c den önce belirgin oluyor test yapmaya devam edin şu anki hali ile yumurtlama değill
Tşk ederim canım. Ama 4 aydır bu şekilde deniyorum. Bakalım inşallah bu ay yakalarız

Ben akisina biraktim hic bisey kullanmiyor dikkat etmiyorum. Biraz rahat ol sende elbette ye ic ama sürekli kafaya takmakta iyi degil gercekten rahat sakin stressiz olmak gerek sonrasi takdir-i ilahi🤲🏻
Aynen öyle canım doktorda öyle dedi stres yapma beyin yumurtalıklara sinyal gonderiyormus herşey birbiriyle bağlantılı vücutta..

Bende attım testlerimi ona banada pazartesi salı değerlendir yarın test yapıp at bana dedi. Şu an görümcemden geldim hamileymiş 2 aydır denıyordu telefon uygulama takvimine göre yumurtlama ihtimali olan 8 günü hergun değerlendirdim dedi 🤩bakalım taktiği uygulayacağım bende 😁😁
Benimde bügun pik oldu ebru Ceylana attım bugün yarın salı degerlendir de

X